104

Анонимен

преди 7 години

Ще се разплача хахахахахаххаха има ли те висок стандарт в соца ! Хахахаха Явно трябва да увеличим пенсиите да имат за повече хапчета , нещо работата не е добре. Направо ми оправиха деня Тея двамата хахахааххххаха Че и в банката заделяли милиони стотинки за москвича :)

103

Анонимен

преди 7 години

Бе гледсм колегата тропа на витошка колега на кафе ли сме приятен следобед

102

Анонимен

преди 7 години

Днес при евроатлантизма и "демокрацията" както му казват България не произвежда нищо и не изнася нищо освен евтини черноработници за западна Европа.

101

Анонимен

преди 7 години

При соца България произвеждаше електоника, космически апарати които още работят в космоса, коли и автобуси, развиваше биотехнологии и нанотехнологии. Изнасяше продукция за милиарди, имаше работа за всеки, сигурност, перспективи, бъдеще! България стана 10 милиона, с най-силната армия на Балканите.

100

SANTA KLAUS

преди 7 години

ГЕНЕРАЛНИЯ СЕКРЕТАР НА ГЕРБ - БОИЧО МЕТОДИЕВ ПАША, ЩЕ БЪДЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ -- ЛЕ ПРЕМИЕР НА БЮЛГЕРИЕ !ЦЕСТИТО НА БИЛГАРИТЕ .МАШАЛЛАХ ! ЕЙВАЛЛАХ ! АФФЕРИМ . ЛЕР ! @

99

Анонимен

преди 7 години

при социализмасе изучих безплатнолекуваха ме безплатнонямаше престъпление срещу мен кражбас добра заплата си купих жилище без проблемходих на почивка на символична ценадишах чист въздух имах висок стандарт на животимах излишък от заплата и спестявания в банкаимах уважение от хоратасега навсякъде наркомани и измамницикоито искат да те прецакатздраве платенообразование платеноправосъдие няматова е действителносттавремето е хубаво за реститутите, нарко-рапространителии измамници

98

РадостинРадуков

преди 7 години

Новите като старите ,все *** !

97

Анонимен

преди 7 години

Хубава снимка, нека напомня кой командва и държи ножа и хляба и кой е в краката му. Е това е журналистика

96

Анонимен

преди 7 години

При ГЕРБ се краде най-много и Обществените поръчки се печелят винаги от едни и същи фирми без търг. ФАКТ.

95

Анонимен

преди 7 години

Соца видяхме Ко е направил - НИЩО. Ограбена и опустошена държава. Като Украйна, Молдова, куба, Армения и т.Н.Сега питам пак - Какво направи Бесепету за 27 години,че получи 1 милион гласа? Това питам ? За 150 път :)

94

Анонимен

преди 7 години

При соца за 25 години след 44 година през 70те България сама построи първата си ядрена електроцентрала, една от най-големите в Европа. В ЕС 27 години след 89та България не е построила нищо освен стотина км. магистрали по заповед и с пари от Брюксел при това строени 4 пъти по-скъпо от Норвегия, но Брюксел удобно си затваря очите, а населението от 9 милиона стана 5 милиона, като само 3,5 милиона са българи при това повечето над 60 години.

93

Джингиби

преди 7 години

Деградиралата гробарска *** съставена от отпадаците на бившата комунистическа номенклатура и милиционерщина е новата европейска десница....хахаххааххахх....

92

Анонимен

преди 7 години

Айде Бойко, реди министрите и да действаме, да строиме! Фирмите са готови, чакат, действай да не изпуснем парите от Брюксел, това са стотици милиони, ще има за всички, и на хората ще построим магистрали, и на селяните ще вдигнем модерни стадиони и плувни басейни да живеят като европейци!

91

Анонимен

преди 7 години

До109 АнонименАлооооооооу,минаха вече 27 години и сте за 3-ти път във власта!!!Знаеш ли за 27 години какво направи СОЦА от и за една малка България????Какво построи и какво даде на българският народ за този период от време??Ако не знаеш прочети тук-там малко история и сравни 2-та периода и почти 10 годишното управление на няколко пъти подаващата оставка партия!!

90

Анонимен

преди 7 години

До До 74Не съм дете и на 45 съм. И първият ви коментар, на който реагирах, беше тролски.Ако сте наистина на 69, не разбирам как може да искате първо младите да си ходели, а сега ги обвинявате в мързел." зрял социализъм" е същата утопия, като " демокрацията"Не искам да се караме, затова-мир.

89

Анонимен

преди 7 години

Аз пак да си питам пенсиите . Какво направиха БСП за 27 години? Спор се води с факти? Тука се написаха много факти за направено от ГЕРБ. Обаче никъде няма за бесепету ? Нали сте много умни и можещи , защо нямате портфолио :)

88

Запомнете

преди 7 години

Около 2022-ра, хората ще ви търсят да ви предадат нещо мн важно, което са разбрали за последните 32 години за политиката и масонския елит на България, а и света :D

87

Гробокопач

преди 7 години

До МретеРашкиОТЛосионМи нещата са прости, герберче. Живеем в огерберена България. отдавна. Комунизирана България умря отдавна и само ГЕРБ се плашат от "***",з ащото ще им вземат парите от еврофондовете, в което няма нищо лошо, кеф ми е да гледам Боцко и компания прецакани и с кисели физиомутри.

86

Анонимен

преди 7 години

При ГЕРБ прилижениет фирми на правитеслтвото построиха магистрали, фитнес зали и басейни и балетни зали по селата. И България стана страната с най-голяма смъртсност в света. А при соца срарците нямаха балетни зали.

85

Гробокопач

преди 7 години

До АнонименВъх, бах, голем шаран си момче. Кога в България са се изпълнявлаи предизборните обещания? Нивгаш. не гледай обещанията, гледай да прецакаме кефа на Боко и компания. АКО УЧАСТВАТ В ПРАВИТЕЛСТВО НА 1-ВИЯ ДЕН ОТ НЕГО ПРАВЯТ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 300 ЛВ. ГЕРБ АФИШИРА ЧЕ КАТО СПЕЧЕЛИ ОЩЕ ТАЗИ ПРОЛЕТ С ПРЕМИЕР БОРИСОВ ПРАВЯТ МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА 650 ЛВ. И СРЕДНА- 1515 ЛВ. ЗАТОВА ВСИЧКИ НИЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗА ТЯХ И ЧАКАМЕ ОЩЕ МЕСЕЦ МАЙ ИЗПЪЛНЕНИ ПРЕДИЗБОРНИ ПЛАТФОРМИ И ОБЕЩАНИ