124

гери

преди 7 години

До Анонименв герб няма престъпници!

123

Мирише в БСП

преди 7 години

Златен скункс за ***, това добре, ама започна да мирише в БСП

122

Анонимен

преди 7 години

Като стане министър председател Борисов влиза Снежана Дукова,аБъчварова влиза ,ако Теменужка Петкова влезе от Търговище.Цачева влиза,ако Московски стане министър.

121

ДО 153-Анонимен

преди 7 години

Абе до кога ще ви плащат другарите бе? Загубиха и продължават да наливат.Казваш Банско, Синеморец,Слънчев бряг,Несебър и т. н.Когато УНИЩОЖИХА ТЕЗИ МЕСТА, Герб не беше и планиран.Унищожителите Цеко Минев -Банско, Арабаджиев,Гущеров ,Гергов, Дионисиев,Цв.Василев ,Банев,Манджуков ,Инджов,и т.н.какви са а? На колко години си че не знаеш кой съсипа тези места.Езуити сте комунистите,своите престъпления приписвате на другите.Добре че хората имат очи и уши и за разлика от теб-мозък.

120

Анонимен

преди 7 години

До EленаТакава селяндурия махленска показа тая рошава вресла на едно предизборно "събрание" по БНТ, та чак срам ме хвана, че сме имали такава зам. министърка по едно време. То бива махленщина, бива "ромщина" (много ме е страх от Хлюзгинския клюкитет та не наричам сиrаните, така както те самите си се наричат), бива вулгарност и невъзпитаност, ама толкова - не бива. И то тръгнало да обучава и възпитава деца - пълна гротеска, пардон - гербереска.

119

Хитър Петър

преди 7 години

Цецка и Бъчварова ги няма, хахахахаха. Няма я и Искра Фидосова.

118

Силва

преди 7 години

Добри новини за Благоевград и за Манолев, който беше най-добрата кандидатура в региона и който винаги е показвал отговорност към хората при нас

117

Анонимен

преди 7 години

Да толкова са глупави французите,че строят атомни централи, 3 марки автомобили, военни кораби и оръжие, машини за производство и какво ли не. А ти българския умник за целия си живот,ако си посял едно дръвче ,ще е гордост :))) Аман от голямото ви безпочвено самочувствие !

116

Eлена

преди 7 години

Леле,Дамянова сега ще преправя калпавия си закон,а после ще казва,че няма нищо общо!!!!Бойко,дано си разбрал,че тази с унгарската филология,без да да е била учител,не трябва да я правиш министър на Образованието(който и да натиска и колкото и да и се иска на Дамяновица),иначе -стачка на учителите!!!!!!!

115

Анонимен

преди 7 години

Става страшно за БСП и Нинова, Жорката Марков е вече депутат. И като застане в НС да говори, по-точно да надува вувузелата на падишаха от Банкя, ще пази с голи гърди Вожда и дори и с гол г-з. Ще поема върху себе си всички удари, дори и от кмета на Симитли, но с герберски достойнство. Достоен агент на ДС беше, на сума ти хора натопи и разсипа бъдещето. Браво агент Николай, браво Жорка, дерзай и се бори за Демокрацията. Ти си велик и неповторим подлец!!!

114

Анонимен

преди 7 години

Те идея нямат сега , какви машини се ползват. Нито какви добиви имат културите. Просто като всеки папук си мисли ,че живота е през входа на панелния соц блок :) Образованието ни е пълна смрад за да се приравним в напредналия свят трябваше да учим на ново . Абе ужас . 60 год спане трудно се наваксват.

113

Край

преди 7 години

ААА Лъчо Мозъка си е тука бе - както и да гласуваме тоя корифей на законотворчеството не изпада. И Десито - Леката картечница на Герб си е тука. Гласувайте колко си щете - листите ви ги пише Той - щом не щете референдума - ще търпите. Сигурно ще се научат и закони да пишат - още по два ти мандата като изкарат.типична "Политическа класа" с по 6-7 бона заплати. А Вие от коя класа сте? - втора? трета или по- задна?

112

До 126,

преди 7 години

Всичко това го пласирахме в СИВ и най вече в СССР. Да ама нито електрониката беше читава,технологиите бяха по руски образец а коли и автобуси СГЛОБЯВАХМЕ некачествено и търговията беше помежду ни.А света вървеше напред и бай Тошо каза ,,Социализъма се оказа едно недоносче"Нямахме вече валута да си модернизираме ,,върховите технологии" и всичко рухна.Нито Костов,нито Бойко го събориха.Другарите сами го сториха,прибраха колкото можаха,куфарчета и в чужбина И сега са олигарси и богаташи в сянка.

111

Анонимен

преди 7 години

до 140 И какво от това.

110

Анонимен

преди 7 години

Образованието ми бе такова в соца. Че като отидох на запад ме хвана срам , ЧЕ СЪМ УЧИЛ ТОЛКОВА ГОДИНИ. ПЪК И ГЛУПОСТИ , КАТО ОСНОВИ НА КОМУНИЗМА, РУСКИ ЕЗИК, икономика на планираното соц. стопанство.

109

Анонимен

преди 7 години

до 124 Какъв висок стандарт си имал в соца. С кого, си си го мерил?Ами поясни? В соца и аз съм лекуван безплатно за 25г. ми извадиха 2 здр. зъба и ми лекуваха 3.Болничните си ги взимах когато поискам.Така правехме всички, особено жените.

108

Анонимен

преди 7 години

Дядките пишат абсолютни глупости . Живеят си в миналото. Всеки може да провери в нета- на трето място сме в света по износ на слънчоглед, рапица с 100 но увеличение, мед в огромни количества, зърно също. България в момента провежда в пъти повече продукция от времето на ботуша. Може да прочетете и да се образовате , а не да слушате некви пенсиии .

107

Анонимен

преди 7 години

Силно подсмърчане и реване. Ревете си, нали за трети път ГЕРБ ви отупа! Ако потрябва за четвърти път ще ги изберем!

106

Анонимен

преди 7 години

Сега Борисов министър председател,Теменужка министър на енергетиката и в НС близат тиквите Бъчварова и Дукова

105

Джингиби

преди 7 години

Само квантови физици както и преди....