43

?

преди 7 години

Компромиси с връщане на БСП на власт- НЕ!1.Да се ОПРЕДЕЛЯТ: щом живеят в Турция и са от турски етнос- да нЯМАТ БЪЛГАРСКИ паспорт.БЪлгарският паспорт и м НОСИ ОБЛАГИ- ЕВРОПЕЙСКИ граждани.Тогава да се върнат в България- без турски паспорт.2.Те нямат НИЩО ОБЩО с ЕВРОПЕЙСКА РБългария, не знаят български, не четат , НЕ ТРЯБВА да имат право да гласуват КАК ЩЕ ЖИВЕЕМ ние! Аз не признавам НЯКОЙ, живеещ в ТУРЦИЯ за равен с мен, не чете българска преса, не знае български, да запази САМО турски паспорт.

42

ЖОРЖ

преди 7 години

Импотентен НОВОБРАНЕЦ. ЗАДРАСКА НАДЕЖДИТЕ НА ИЗМЪЧЕНИЯ НАРОДЕЦ. Зелен, уплашен , НЕЗНАЕЩ. ДА ТИ Е СЛАДЪК ХЛЕБЕЦА.

41

анонимен

преди 7 години

До Анонимен 56.*** и по-лошо ще става,когато започнем да купуваме руски газ от турците,За да се харесаме на германците,които си имат северен поток напук на съветите към нас.

40

luckyman

преди 7 години

К.З.Е.

39

Анонимен

преди 7 години

До 44. Глу.пак, цените не ги вдига и КЕВР. Ограмоти се малко. Всичко става по формули и зависи от цените на газта и петрола. Сърди се на "Газпром".

38

аС

преди 7 години

Най-доброто време за вдигане на цените! Старото правителство го няма. Новото - още не е съставено. Служебното - то си направи изборите...Чиста работа! Никой не е виновен! Но колониалната администрация, роболепно ни го тури. Свърши си работата!... Народе, кой ни в таз робска люлка люлее?! Лакеи, Киряк Стевчовци и нови юди, които за няколко сребърника ни продават и предават...

37

ами

преди 7 години

До Анонимен 51 А с Цачева какво щеше да си вкараш?????

36

Тоя цървул

преди 7 години

дето се има уж за "социален" президент (а всъщност болонка на московска каишка) няма ли да изохка нещо за шоковото увеличение на всичко или още не си е сменил зелените чорапи? Или щом братушките за благодарност, че не избрахме *** ни качиха газта с 30% не трябва да се говори. Нека Цар *** да е добре, да дипли там милиардите

35

Анонимен

преди 7 години

С тоя *** си вкарахме автогол!

34

u4en

преди 7 години

Правителство на ГЕРБ и всички мижитурки ще го подкрепят защото - ВОЛЯ повече няма да влезе....ОП ще се разпаднат....ДПС ще търпи ДОСТ в следв.НС.

33

Eu dur

преди 7 години

Parvo bg zaplati da stanat kato belgiiskite zaplati....posle sladki drugi razdumki...

32

събуди се

преди 7 години

До 47Обърка местото да пишеш, бре !!!

31

А Н Т И

преди 7 години

Стега с тези комунисти и антикомунисти, бе главочи !След 9-ти септемврли що народ се писа партизани, ятаци и пострадали от фашизЪма...Пак така след 10-ти ноември станаха репресирани от болшевиките.Политика в БГ е м.р.ъ.с.н.а дума и не решава националните проблеми.

30

г-н Радев

преди 7 години

Разочаровахте ме : каква "чудестна работа " ? -това ли искаше народа ? -същото ?За Референдума нито дума ?Защо няма камери в секциите като броят бюлетини и пишат протоколи ? -за да стане "чудесната работа" ? и вие сте зодия близнак -същия

29

Анонимен

преди 7 години

След обещаното мед и масло от г-жа Лъжа / Нинова / др. Радев и др. Герджиков поздравиха бедните , които щяха да станат богати с нови цени на тока и водата . Някой още да вярва на кречеталото на празните приказки *** Нинова .

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 41 Всички въпроси за цените към Радев и Герджиков . Нали другарите от БСП казваха , че промяната започвала с новия Президент. Ето тя започна .

27

А Н Т И

преди 7 години

Орел...рак и щука.Надежда оставете всяка тука.

26

Анонимен

преди 7 години

Така както върви Президентът Радев ще се сработи с Премиера Борисов , за ужас на червените каскети . Така е другари, силния върви след още по силния . Капиш червен каскет или още си заблуден .

25

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ и Обединените пари (ОП) ще забъркат още по-голяма каша и след тях ще е още по-трудно да се спаси това, което е останало от България като държава.

24

Анонимен

преди 7 години

С тия партии нищо няма да стане.