53

Анонимен

преди 7 години

Моля престанете да публикувате снимки на ЦЦ получавам силен дискомфорт в коремната област като ги гледам...

52

анонимен

преди 7 години

До АнонименДА ВЪРВЯТ НА МАГИСТРАЛА ХЕМУС И ТРАКИЯ ---ЗА ТАМ СА ДОБРИ

51

кщо

преди 7 години

Леле леле каква загуба за демокрацията

50

дедо Ташунко

преди 7 години

Разплаках се, ще си разплета чорапите от мъка!

49

гост

преди 7 години

Направо да получиш оргазъм !!

48

сминдух енд чесън

преди 7 години

При мажоритарен вот всичките могат да артисат .

47

Анонимен

преди 7 години

Ауууу, мъка, мъка, голяма мъка! Как ще живеем без леля Цуцка? Миличката, няма Мерцедеси, охрани, безплатни обеди и вечери. Ще гладува горката, ще остане без работа, ужас!! Предлагам да и съберем малко пари и да си направи малко кафенце, където ще меси банички и ще ги продава. А Бъчи, миличката Бъчи, дето разсипа МеВеРето, дали е откраднала достатъчно за да оцелее? Но поне ще има време да пържи мекички на внучетата, да ги води на детска градина и взима. Поне сега ще има някаква полза от нея.

46

Джингиби

преди 7 години

Мамо,мамооооооооо....на кого ни оставяш мамоооооооооо......

45

Анонимен

преди 7 години

няма страшно Московски пак ще стане министър и оная дето Боце и събу гументите ботуши да я направи преседател на НС пак ще се настани в парламента, за другата кук.увица ще се намери някое министерство което да съсипва, нормално гербеджииско ежедневие

44

РадостинРадуков

преди 7 години

Майката на нацията отива ...на майце си ! А вие ми разправяте че "Игра на Тронове " било само някаква фантастика ,ето ви реалния пример.Който знае как да се нагажда на вожда Борисов той го издига , а онзи който е използван, изхабен се изхвърля .

43

Анонимен

преди 7 години

taaTOZ e gotvena za predsedatel na evroparlamenta. tam izdirvat vnu4ki na nikolapetkovisti koito sa predadeni na miliciata ot roditelite im za da moje vnu4kata da stane bekap*utka i vlrze pravo u rabfako

42

djani_1964FM

преди 7 години

Някой ще стане министър и хоп в парламента

41

Анонимен

преди 7 години

На майката на нацията й .... майката и то самите гласували за ГЕРБ.

40

Активист на БКП

преди 7 години

Да върнем ,,Майката на нацията,, в Парламента !!!

39

До 36

преди 7 години

Представям си я с калашников в ръка или да удря кубинки по плаца.Ще бъде голям цирк.Ама няма да и се получи.Там земеделците са си заплюли министерството.Пожарникар-земеделец-социолог-психолог-психопат-роднина-милиционер и всякакви други калинки,десита,цветета миризливи.Все отбор юнаци и юначки.А ние?Както се казва в една песен "Какво да ги правим тези кавали,като сами сме си ги избрали".

38

Анонимен

преди 7 години

Празни приказки - кой къде се нагушил , кой къде работил....Алабала жълтини. Никакви реални доводи срещу професионалните и качества. Просто чиста злоба. Никой не ти е виновен,че си глупав или необразован. Изучисе и стани шеф на парламента и се гушиш и ти. Ама няма да стане,защото просто не ставаш :)

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Да, другарката е ценен партиен кадър!

36

АНОНИМЕН

преди 7 години

И за двете ще има работа на ...портала.

35

Анонимен

преди 7 години

Не е за жалене госпожата.Достатъчно се нагуши в НС,а мъжа и в Булгартабак/приватизацията стана с негово участие/,а сега е в РВД на софийкото летище.Какво ли разбира от полети,ама нейсе.Да му мислят тези,които пак гласуваха за тях.

34

хаха

преди 7 години

Цецка не можа да стане главнокомандваща на армията, затова пък Бойко може да я направи военен министър :D