23

Анонимен

преди 7 години

723 висящи жалби срещу България чакат в съда в Страсбург Страната ни се нарежда на 15 място по брой на делата.

22

Анонимен

преди 7 години

Da im plati DPS nali 40 procenta sa glasuvali za tqh

21

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха, не стана работата им им резнаха кинтите. Да знаят маймунковците следващият път, на подлеца Местан не може да се вярва. Да мислят, защото процеса мислене при тях е нарушен. При тях стадният инстинкт още действа. Да се сърдят на себе си!!

20

турчина

преди 7 години

до Бай ХойТурците сме много стиснат народ. Не, че нямат пари. Аз нали имам роднини в Турция. Идват тук всяко лято, носят локуми сладки а аз коля телета. Пият бира и ракия. Ходих при нашите там. Първата вечер боб яхния. Втората картофи. Наляха ми една чаша водка ама водката е Търговищка и аз я закарах цял стек. Дадох една бутилка на митничаря българин да си затвори очите. На турския митничар 20 евро. И така.

19

Хаха

преди 7 години

Хахаха изборите минаха и се започна ... обещания много, дела никакви. Тези изобщо не трябваха да се допускат до изборите и само хора с постоянен адрес тук може.

18

ШАРАН БГ

преди 7 години

Не корете тези нещастници! Те вина нямат! Противокоэнституционното им гласуване е одобрено и се поощрява от БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ! От тези, които са в Парламента ,в Президентството !!А също така и от тъй наречения "Конституционен съд ! Всичките тези вкупом си ядат майната, както го направиха и с Референдума - първо го окастриха, после и го фалшифицираха. И ножа у тях, и хляба !Псувайте, чи си нямате работа...........

17

Бай Хой

преди 7 години

Нали бяхте богати в Турция? Какво се излагате с това месо бе? Ако искате и еднопосочен билет натам да ви платим.

16

Андрешко

преди 7 години

А Местан ще папка пари от Ердоган и от България субсидия.

15

турчина

преди 7 години

Няма значение какъв си по бащина или майчина линия ако не си ром. Рома станал кмет и първо заклал баща си - турска поговорка.

14

Анонимен

преди 7 години

Интересно ми е месото свинско ли е ?

13

Анонимен

преди 7 години

Дайте тогава и в Бг да пълним декларация да видим к-во става.. Просто както винаги.. Българите не искат да гласуват, а на турците им се пречи да гласуват.

12

Анонимен

преди 7 години

патриотите да ги финансират, сега е момента да разберат, че сме хора като тях

11

турчина

преди 7 години

Колкото Иван Костов българин. Толкова и Доган турчин. По венците ще ги познаете. Расист ли съм? Не!

10

турчина

преди 7 години

Да сърдят на Местан. И аз гласувах за Дост но простите турци гласуваха за Дръндарския полу-ром. Аз какво да правя. Българите пък си избраха Тиква. Демокрация.

9

Анонимен

преди 7 години

Типично по Местански.

8

Анонимен

преди 7 години

Хората на Симеонов, Сидеров и Каракачанов се изплюха в лицето на България. Станаха маши в ръцете на Ахмед, Прасето и генерал Решетников и реставрираха пред света убеждението, че България е дивашка страна като Русия и че е още по-дивашка, защото политическите й партии изпълняват безпрекословно заповеди на руската мафия. Петното може да бъде изтрито единствено, ако тримата влязат в затвора за гавра с чл. 167, ал. 1 от българския Наказателен кодекс.Н

7

смЕх

преди 7 години

Е па нали уж нямаше изборен туризъм да си ходят пеша част от най-големите мераклии така влезнаха,а сега олеле .

6

така е

преди 7 години

Никой не обича предателите. Даже и в Турция.А те всъщност не изиграха ролята за която бяха поканени.ДОСТ не се квалифицира. За какво да им плащат?

5

Анонимен

преди 7 години

Цъ, цъ, цъ, прелъстени и изоставени....

4

Анонимен

преди 7 години

Ай престанете с тия провокативни новини! Гледали сме в Господари на ефира и Атака как даваше по 20 лв да изглеждат повече хора на протестите си! Този път обидинените какво дадоха на агитките си?! Или ДПС или Герб...КОЯ ПАРТИЯ СПАЗВА ЗАКОНА "КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАС Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ". НИМА ВСИЧКИ ДРУГИ СА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА?