43

Анонимен

преди 7 години

Да не са идвали. Каквото са търсили, това са и намерили!

42

Хитър Петър

преди 7 години

Така е, кой ви кара да идвате в България, за да гласувате? Ако съм на вас няма да гласувам и ще избягам от режима на Ердоган.

41

Реципрочност

преди 7 години

Сега трябва, грижейки се за,, българските граждани", да ги натоварим безплатно на автобуси и да им обещаем по още 20кг месо безплатно, стига да гласуват на турския референдум с,,НЕ",пък да видим хубаво ли, ще му е на Ердоган !?

40

Анонимен

преди 7 години

А доносникът Дугань сега си пие уискито с посраника на РФ , замезват шамфъстък и се смеят на измамените....

39

Анонимен

преди 7 години

честно започна да ми дожалява за пътуващите гласоподаватели. тук не ги искат ама се видя че и там не ги искат само ги ползват

38

жалка история

преди 7 години

Единственият начин тези хора да придобият самочуствие Е:1.Да се ОПРЕДЕЛЯТ: щом живеят в Турция и са от турски етнос- да нЯМАТ БЪЛГАРСКИ паспорт.БЪлгарският паспорт и м НОСИ ОБЛАГИ- ЕВРОПЕЙСКИ граждани.Тогава да се върнат в България- без турски паспорт.2.Те нямат НИЩО ОБЩО с ЕВРОПЕЙСКА РБългария, не знаят български, не четат , НЕ ТРЯБВА да имат право да гласуват КАК ЩЕ ЖИВЕЕМ ние! Аз не признавам НЯКОЙ, живеещ в ТУРЦИЯ, за РАВЕН с МЕН, който НЕ Е в крак с процесите в БЪЛГАРИЯ. Този човек е ТУРС

37

Анонимен

преди 7 години

Не стига,че станаха 4та сила на изборите,ами и не си плащат обещаното.На следващите явно ще са 9та Карадоганьовите руски мекерета.Мдаа.

36

Анонимен

преди 7 години

ДА ТОЧНО ТУРСКА РАБОТА!:-) АЗ ВЗИМАМ БЛИЗО 2500 ЛИРИ НО ИЗЧИСЛЯВАМ ВСИЧКИ РАЗХОДИ!!! ОТ-ДОИМАЛ СЪМ СЛУЧАИ ДА СЪМ ОСТАВЯЛ ПОЛОВИНА НА СМЕТКАТА ЗА БАКШИШ, НО СЪМ ИМАЛ И СЛУЧАИ КЪДЕТО ЗА 1 ЛИРА СЪМ ТЪРСИЛ СМЕТКА!!!

35

50901

преди 7 години

Това се каззва да купуваш на едро гласове. ЦИК не забелязва ангросистите. Защо ли? Нали купуването и продаването на гласове е престъпление!

34

превозвач

преди 7 години

да си плащат щом не можаха да си свършат работата да вкарат бай Местан в парламента и другото не са разбрали че като не си свършиха задачата месото дето ще вкарат без проблем ще е само свинско

33

Анонимен

преди 7 години

По продажните БТВ и НОВА ни завираха кадрите с добрите турци които изглеждаха нещастни и тъжни, защото не можеха да влязат в рОдината си. А то работа била да напазаруват, като преди това им кихнат по някой лев за гласуване. А за връщане, да си му берат грижата. Работата се разсъхнала. Добре, че това стадо са заминали за Турция.

32

турчина

преди 7 години

Изразих се неправилно. Тамошните турци са стиснати. Ное тук сме на една глава с българите. Имаме ли ядем пием. Нямаме ли спим. Малко като ромите ден за ден.

31

Анонимен

преди 7 години

През октомври бившият вътрешен министър Румяна Бъчварова съобщи, че България е поела ангажимент, заедно с всички останали държави по механизма на релокацията да приеме 13000-14000 бежанци.

30

ха-ха

преди 7 години

вярно, бе тия нали бяха с големите пенсии ..не могат да си платят билета обратно хахахаха, голтацив Анадола няма превеждане по карти..там им носят пенсиите с каруци хахахахахахахаха

29

Анонимен

преди 7 години

Парадоксалното е, че България тръгва да изпълнява договорката с Турция в момент на остра криза в отношенията между Ердоган и европейските правителства.

28

ББ

преди 7 години

Вече не им трябват!Да се оправят,кой както може!Следващият път,пак да гласуват за ТОСТ!

27

турчина

преди 7 години

Братовчедката ми работи в националната телевизия там. ТРТ. Родена през 1978 година. Монтажистка е в медията. Режат кадри и т.нт за новините. Тя е бг-туркиня. Заплатата й е 12 хиляди лири. Малко над 5 хиляди лева. Телефона й е на 4 години. С Андроид. Смартфон. Тя му купила нова батерия и вика ще го ползвам още година две. Освен заплата получава и купони за пазаруване в Мигрос (турски кауфланд). Там са много стиснати. Ердоган направо каза да не купуват Айфони защото било глупост.

26

:))))

преди 7 години

Турция не ги иска обратно хахахахахахахахато вярно на кой му трябва тоя б'оклук :)))))

25

!!

преди 7 години

това заслужават тъпите изселницибраво на Турция ..а иначе балъците се мислят за турци..не сте турци и никога няма да бъдете

24

Анонимен

преди 7 години

Много добра новина! Следващият път много ще се замислят дали да дойдат да гласуват пак. И всъщност много добре се получи.