63

Анонимен

преди 7 години

Te тия ако можеха да мислят и бяха образовани, щяха ли да се качат като стадо по автобусите? Но колко е подходящо все пак накрая--овцете се прибират носейки овчо месо като армаган за овчия си глас.

62

МангосутоФакултетски

преди 7 години

Когато наштопартията Евророма доде на влас сичките наши братя от Индиа и най вече от Пакестан и Шъри ланка ше станат балгарски граждъни да управим демографеята .За една година ше станем колкото Европейското союс Ша има много гласупудаватели

61

Веско

преди 7 години

Защо му превеждат на господин гласоподавателят?Кой му плати билета на идване? И защо аз да съм толерантен към тази безродна ***?!

60

анонимен

преди 7 години

турция им дава 11 дни адм отпуск и право да внесат 20 кг месо от бьлгария това не е ли намеса вьв вьтр работи на бьлгария козельт местан да вьрви в турция да правибьлг партия и да влиза в турския парламент така разбирам аз демокрацията

59

Анонимен

преди 7 години

Целта на биячите на бабички Симеонов, Карапачанов и Джамбаза, избирателите да не говорят на турски, затова сега като влезнат в правителството ще поискат още един официален език за да няма противоречие.

58

Само

преди 7 години

не разбрах,месото СВИНСКО ли е,или някакво друго???

57

Досещащ се

преди 7 години

Няма да са безплатно само тези, които не са гласували за "правилния" кандидат

56

Анонимен

преди 7 години

А това да си отделна група те кара да се чувстваш много чужд в Турция се чувстваме доста по-чужди от колкото в България и това не идва от лошо или негативно отношение на хората към нас или на нас към хората.

55

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе разликата е друга. Имат ни за турци, но някак странят от нас. Просто сме с различен манталитет. А тука може да е всичко, но някак си пасваме с хората. Като отидем да учим например в университет се сливаме с групата. В Турция сме си отделна група и въпреки че ни уважават и не ни обиждат някак се запазва една дистанция.

54

O

преди 7 години

Е месо ли нямат в Турция.. Както ги е почнал Ердоган...

53

Анонимен

преди 7 години

Познавам жена на български турчин (тя си е българка), та ми е разправяла за тях. В Турция не ги имат за турци, а им викат българи и не им признават турския диалект. У нас пък ги имаме за турци... На изборите пък само ги използват и карат като овце, демек това са окаяни хора, чужди и в двете страни.

52

Bill

преди 7 години

До Анонимен 70"Но трябва да си образован в материята за да го упражниш ефективно и в своя полза. Останалото са такива невероятни глупости... Смешници тръгнали да правят демокрация. И как ще я правиш като не разбираш бъкел ?"Ми що? Лесно ще направят демокрацията- Султана иска нещо, всички се съгласяват доброволно, и ето има демократично мнозинство, от което липсват няколко отрязани глави...

51

Тото

преди 7 години

Догодина в България с визи като чужди граждани. Дай Боже.

50

атракция

преди 7 години

това като туризма за наивници в Египет - десетачка пазарлък за качване на камила, изненада стотачка за слизане. сега остана на границата турската армия, дето ги побутва изотзад да се блъскат в патреотите за повече екшън, да им конфискува и месото.всъщност, за какво им е това месо, в Турция нямат ли?

49

Анонимен

преди 7 години

сега ще си платят билетчетата, а месото ще отиде в контейнерите. Турските митничари много обичат някои да пренася месо

48

Али Кемал

преди 7 години

Предатели и продажници са тези Турци

47

Горд циганин

преди 7 години

Ние, когато дойдем на власт, ще дадем паспорти на всички родени на тази земя. 3 езика ще са официални. Старите изселници и техните внуци ще могат да дойдат по родните си места. Те са много добри хора! Българите не ги оцениха правилно.

46

Анонимен

преди 7 години

изобщо не са виновни насила ги водят и ги заплашват

45

Нико

преди 7 години

Тези *** не са ли потомци на онези дето им нахлузиха *** във ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ?

44

Анонимен

преди 7 години

Абе 'айде стига си трил бре, аман от цензури !Тази вечер не се траете.