28

Анонимен

преди 7 години

"Бойко обича да се хвали, но забравя да спомене за големите си грешки:"1. Южен поток стана "Турски", защото БСП и ДПС се скараха за кокала.2. *** на Турция станаха путинофилите, защото султана и джуджето се прегърнаха.3. Нямаме секретар на ООН, защото големите империи не ни позволяват!4. Белене отдавна трябваше да е построен, но комунистите откраднаха парите и сега и те не биха могли да я построят!

27

До Цвъки и Ко.

преди 7 години

Ех ти Цвъки невръстен,какво си видял какво си живял.А и другите тролчета също. Да върнем ,,недоносчето социализъм" или ,,разцвета на Виденов" та да видите тогава.Лаете защото ви е широко около врата.За такива приказки,,другарите" пращаха в лагер от който мнозина не се връщаха.Ако някога се случи да живеете под соц.управление ще разберете какво е.Ама защо и ние които сме преживели толкова ,,катастрофи" трябва да страдаме заради недорасли ,,умници" или престарели чугунени глави?

26

Евроценности

преди 7 години

Тези хора подкрепят лицето на мафията в БГ . Не мога да повярвам!!

25

Професор

преди 7 години

Браво Бойко! Радвам се, че гласувах за Герб. Имам огромен плакат на Генерала в кухнята.

24

Циник

преди 7 години

Има още възможност БСП да състави правителство....и да ви повлече към руската бездна...да напуснете ЕС , и да станете руска губярния! Ще потекат реки от НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ РУСКИ БЛАГА...ще си наливате бензин от чУшмата...и газ на всеки ъгъл - напълно без пари - само срещу представяве на червена партийна книжка!Ще настане руският рай...Пожелавам ви го!

23

12

преди 7 години

поредната фотосесия и порция простотии

22

Реалист

преди 7 години

Кефи ме БСП. Най старата партия ,ама вижте колко носят на бой.Ем ги боли, хем де ли налитат за власт.Ама времената са други..

21

Анонимен

преди 7 години

Тиква герберастка

20

Анонимен

преди 7 години

Нашите путинофили трудно ще преклътнат поздравлението от Орбан. Те си въобразяват, че той също е путинофил. Да, ама не.

19

Анонимен

преди 7 години

Бойко обича да се хвали, но забравя да спомене за големите си грешки:1. Южен поток се превърна на Турски поток, за което ще плащаме много.2. Станахме *** на Турция.3. Пропиляхме възможността да имаме български генерален секретар на ООН.4. И негова, и преди всичко негова, за парите, които ще плащаме за спиране на проекта Белене.и т.н.

18

до 15

преди 7 години

Никой не те спира да мразиш, но не е полезно за здравето.

17

Анонимен

преди 7 години

До 14Да бе би трябвало да са свикнали. ГЕРБ ги бие на избори от 2009-а.

16

Анонимен

преди 7 години

До истина еНяма да станем "бяла" държава не защото са ГЕРБ или БСП на власт а заради силния ни балкански манталитет. Българина не му пука нито за народа нито за държавата той гледа себе си и на него да му е добре. Останалите майната им.

15

До герб

преди 7 години

Некомпетентност, корупция, арогантност, надменност, безпреспективност, престъпност, лоша бизнес среда, разделение на обществото, лошо здравеопазване, лошо образование, изключително лошо управление в държавната администрация на средно и ниско ниво, лоша защита за семействата и младежта, лоша политика в икономиката и селското стопанство, глад и мизерия. Цялата икономика се концетрира в София,благодарение на вас гербери !

14

Така е

преди 7 години

Борисов непобедими, така ще остане в българската история.Хвърлих кукичката без стръв , лапайте чер....ни шарани.

13

Анонимен

преди 7 години

Добре,че сте вече малобройни червенковци :) Не ни рушите държавата и не сме в изолация. Браво на Царя и на ГЕРБ възродиха България преди 1945 :)

12

истина е

преди 7 години

РОБИТЕ ИЗБРАХА ПО МАЛКОТО ЗЛО ОТ БСП !!!НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕМ БЯЛА ДЪРЖАВА !!

11

Анонимен

преди 7 години

Файрмена няма да изкара до есента,да знаете 100%

10

Анонимен

преди 7 години

червените кxмери още не могат да преглътнат загубата и са наизлезли да полаят жално

9

Анонимен

преди 7 години

Европа се гордее с мафията в българия, браво. Мафията успешно замазва очите на Европа, а българите спят.