88

Анонимен

преди 7 години

*** народ-слаба държава.*** премиер-опростачен народ.

87

Анонимен

преди 7 години

Ще бомбардират много ясно, като си бил в другия лагер? Това да не ти е детска игра? ***, ако искаш цветя да ти носят.

86

Анонимен

преди 7 години

Как може човек да бъде толкова жалък ?!

85

Нормален българин

преди 7 години

Борисов, а на тези които не сме гласували за ГЕРБ ще ни увеличиш ли цените на тока, парното и водата или само на заблуденитеси фенове ?

84

Бомбардировки София

преди 7 години

Вторият удар срещу София е нанесен на 24 ноември. В него участват 60 бомбардировача Б-24 Либърейтър и 40 изтребителя П-38 Лайтнинг. До края на 1943 г. са извършени още две въздушни атаки от съюзниците.

83

Анонимен

преди 7 години

Айде пак започнаха снимките с тоя и оня,пак хвалби и пак неоправдано самочувствие.Ще видим като се върне какъв кабинет ще състави и колко ще издържи.Освен ако КОЙ не го подкрепи задкулисно,в което едва ли някой се съмнява.

82

КОй ни бомбардира

преди 7 години

Преди 83 години, на 30 март 1944 г., София е бомбардирана от 450 американски и 50 британски бомбардировача. Върху града са хвърлени 3000 фугасни и около 30 000 запалителни бомби. Разрушени са 3357 сгради, жертвите са 139, а ранените са стотици.Първият масиран въздушен удар след началото на Втората световна война срещу българската столица е нанесен на 14 ноември 1943 г. В него вземат участие 91 бомбардировача Б-25 Мичъл, които са охранявани от 49 изтребителя Локхийд П-38 Лайтнинг.

81

Хитър Петър

преди 7 години

Както винаги патриотите първи се предложиха на БСП и ГЕРБ за коалиция. Да му мислят заблудените хора, които са гласували за ОП. Говорехме им, че това са фалшиви патриоти, ама като не чуват.

80

Анонимен

преди 7 години

Празната банкянска тиква съвсем скоро ще бъде сготвена в Патриотичен сос.

79

Анонимен

преди 7 години

Добре , че повечето хора в България гласуват с главите си иначе с такива привърженици на БСП сме за никъде. Хайде другари плювайте на воля . Браво на умните Българи , които гласуваха за Борисов . БРАВО и да сте живи и здрави .

78

Анонимен

преди 7 години

Даниел Кадик от софийското бюро на германската фондация Фридрих Науман пред Дойче веле"От 2009 г. страната е управлявана предимно от Борисов, а оттогава насам не сме видели никакви съществени реформи. Видяхме провала на съдебната реформа, видяхме провала и на антикорупционната реформа. Това определено не е особено добра равносметка. Всички доклади на Европейската комисия показват съвсем ясно, че през последните десет години България не е отбелязала почти никакъв напредък."

77

Анонимен

преди 7 години

Много я обичате тази тиква, все я преизбирате.

76

Анонимен

преди 7 години

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ С ТОЗИ *** МУТРАГЕН БОРИСОВ,АМИ НАПИШЕТЕ КАКВО КАЗАХА ТЕЗИ ДНИ МНОГО ИКОНОМИСТИ,ЧЕ ЗАРАДИ РЯЗКОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ И ЕНЕРГИЯТА ПОСКЪПВАТ ШОКОВО ЗА НАРОДА.В ТАЗИ ВРЪЗКА СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ГЕЙОВЕТЕ ОТ Ръ Бъ,НОВА РЕПУБЛИКА ,ДАй БЪЛГАРИЯ И ОСТАНАЛАТА ШОРОШОВА ПСИХО (ДЯСНА) ШИЗОФРЕНИЯ И ГЕРБавите КАЛИНКИ ДЕТО ТВЪРДЯХА,ЧЕ ЮЖЕН ПОТОК БИЛ(ВРЕДЕН) ЗА БЪЛГАРИЯ ,СЪЩИТЕ ДА ВЗЕМАТ СЕГА ТЕ ДА ПОЕМАТ НА НАРОДА УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ХРАНИ И СТОКИ

75

Оруел

преди 7 години

Орбан си гледа интереса, знае ,че слаб и корумпиран министър-председател на България е добре за Унгария и прокарването нейните интереси и превръщането ба България в гето за бежанците!

74

Анонимен

преди 7 години

Поредните инфантилни детинщини на Тиквения ***. Искам да попитам само колко струват на България и кой ги плаща ?

73

Анонимен

преди 7 години

А пропо надали знаят дее е и нап понеже половината не сме ги и виждали като ходим да плащаме осигоровки и данъци а тръгнали да говорят за укриване на доходи кои крие самите те

72

Анонимен

преди 7 години

Самовлюбен комплексиран глу-пак. Вижте го как на всички снимки се е присламчил към истинските политици. Концентрирал се е изцяло върху снимката и работата на ПР отдела си след това. Като второкласник събиращ автографи.Голяма излагация за всички българи.

71

А Н Т И

преди 7 години

Не е смешно другари, господа, *** и т.н.Страшно е !Такива подставени лица като Боко, кукловодите са приготвили за години напред.Мислите, че разграбването свърши с обявяване края на прехода, ли ?Има още да копаем дъното, но дъно няма(за сега).

70

Анонимен

преди 7 години

Нe разбирам какво е общото между тлъстото банкянско шкембе с празната кратуна, който непрекъснато продава България и Виктор Орбан, един истински патриот и родолюбец, който отстоява интересите на Родината си.

69

Анонимен

преди 7 години

А и междудругото като толкова го интересува дали печели една малка фирма толкова колкото си мисли ще зема да го пратя в нап и в банката може да провери обстоино какви приходи има даден човек но понеже пее песента на това което са му казали ще зема да го вкарам тоя лично някои ден да го оттуча