158

кривият Космос

преди 7 години

изводът е, като се разлюспят бившите седесари и прочие на още фондацийки, сдружения и комитети, всеки член - шеф на семейна дружинка, ще се реформират сините, по-сините, най-сините и моравите

157

до 169

преди 7 години

Да, така излиза. На мнозинството българи им харесва всичко до момента, това показват резултатите. Но те, разбира се, ще твърдят обратното, обяснявайки как живеят супер зле. "Искаме прояма, но ще гласуваме за абсолютно същите фигури" - христоматиен пример за шизофрения/биполярно разстройство, дами и господа. Аплодисменти. А когато някой постигне реален прогрес с вот "за по-малкото зло", да ми прати картичка по пощенски гълъб.

156

T2

преди 7 години

излиза,че народа си заслужава съдбата, как може такъв *** човек и мошеник като тиквата, да е начело на държава,макар и с африкански доходи на населението. Само дано почнат да работят по въпросите от референдума и 120 депутати, за да се даде начало на някакви промени, иначе цирка ще си е същият. И който е гласувал за герб да не се оплаква!, за другите май единствено спасение е терминал 2.

155

Бъдете активни

преди 7 години

Спокойно, има и други начини на въздействие- протести, граждански инициативи, неподчинение, блокади. Това са законни действия, които са не препоръчителни, а задължителни, когато моралът на данъкоплатеца го изисква.

154

П.Петров

преди 7 години

До Нови избори,Няма смисъл от нови избори, докато простия народ настъпва една и съща мотика в градината с тиквите !ГЕРБ, БСП, ДПС трябва хубаво да се освинят, да фалират още една, две или повече банки и тогава нови избори. Нинова ще извози Борисов, защото е много по-умна и хитра, ще вземе властта, но няма да има какво да я прави, защото няма да има пари.

153

до 168

преди 7 години

Изводът е,(според избирателя) - няма нужда от реформи. Обществото не ги иска реформите. Харесва му по този начин. Това е логиката.Продължаваме напред по този начин.

152

Нови избори

преди 7 години

И какво правим сега? На кого ще оставим съдебната реформа, мажоритарния вот, защитата на природата на България? Оставка и избори до дупка!

151

Иван Костов

преди 7 години

Нали си спомнихте,как се обидих ,като ми искахте оставката в края на мандата и мълчах. Тогава си дадох обет ,че повече единно дясно няма да позволя да има....никога повече. Винаги ще раздробявам дясното с малки партийки ,като Нова Република ,ДСБ и Да България.От център и ляво ми се отблагодаряват ,като слагат мои лични хора на високи постове,затова че не позволявам силно дясно. Ядосахте ме и ще си получите. Казах.

150

Нарцис Повехнал

преди 7 години

Ненапразно комшийски народи имат поговорка - "Да имам сетния ъкъл на българина". Много сме силни да прозираме очевидни истини след като е вече късно. Красивите и умните се оказа, че никак не са умни, изпадайки в този тежко грозен нарцисизъм.

149

Автентично дясно

преди 7 години

Общо взето, съдейки от коментарите, много хора са за силното дясно и са разочаровани от липсата му. Нашето общество, дами и господа, не може да излъчи политически лидери, които да бъдат припознати от десния избирател, а се хвърля на тоя или оня спасител. Унгарският народ има десен лидер в лицето на Виктор Орбан, полският- братя Качински. Истински десни, консервативни. Ние какво имаме? Е знаем си ги.....

148

разочарован

преди 7 години

И защо не се обединихте?*** такива,докато се наумувате,Баце се налудува!Поне за едно вече съм сигурен-няма да се оправиме ако не емигрираме.

147

Анонимен

преди 7 години

Радан - сектант? Тука има много болни хора. За психиатър.

146

Анонимен

преди 7 години

Завряният зет е добре, слушай го и далеч няма да стигнеш, както видя. Поне Кунев намаза две години стаж, осигуряван на максимума, докато други работят години за тези осигуровки!

145

упс...

преди 7 години

И макар че вече няма да е партиен лидер, Радан Кънев предупреди, че остава в политиката.-------Има си хас!Че, той друго не умее, е, освен да заработи някой лев на.... Околовръстното!ПСА, инак... жалко, много жалко, че в Бг няма Дясно, с честни, нравственни и достойни лидери и партийни формации отстояващи интересите на Бг и бъларите.Уви!!!!

144

Сини другари

преди 7 години

Колко са смешни костоваците, представяйки се за великите демократи, будната съвест или как беше...красиви и интелигентни. И няма как да е иначе, все пак са все галеници на партията, дето беше единствена и непогрешима. 70 години все комунисти, в това число и тия тъмно ***.

143

кичо

преди 7 години

мамати сектанска радане

142

обобщение

преди 7 години

С няколко думи: сериозното его отряза представителството на десните. Измислените социологически проучвания си свършиха работата и накараха много хора или да гласуват за "по-малкото зло", или чисто и просто да не подкрепят тези, които наистина искат, защото "няма да има смисъл при тези проценти". Честито, сега имаме парламент на лявото с доказано неработещи практики... Критичното мислене и поривът към серизно бутане на съдебната система в момента пият голяма студена вода.

141

Анонимен

преди 7 години

Всъщност при тези резултати въобще не е ясно кой ще управлява. Да не стане така, че да зависи от президента докато политиканите се наиграят.

140

Анонимен

преди 7 години

сега вече бсп-то може да удостои Кънев с орден Г.Димитров за личен принос в успешното разтуряне на дясното обединение в България. Две години усърдно саботира управлението, в което участваше и успя!

139

Анонимен

преди 7 години

Радане, да не ти пука от злобарчетата. Побеснели са.