198

Пешо

преди 7 години

И какво остана от синята идея?Разложен спомен и два отлитащи лешояда Кънев и Лукарски! Поздрави на майката на Иван Костов!

197

Петър Папазов

преди 7 години

Че кой го разедини? Радан Кънев!

196

Георги

преди 7 години

И бсп ли ще ми я даде промяната. Да ми вдига данъците. И щото демокрацията много ни отне дайте да си изберем първата гена диктатор щяхме да влезнем в историята с тая змия нинова. Да радане така е гласувах с нежелание за герб ама това е единствената дишна пртия представител на дясното. И е срам и позор че СДС я разпиляхте и сега ще гледате парламента отвън ама и раковска 134 ще изгубите срам най емблематичната партия на прехода я убихте и изгонихте всички които вярваха в дясното поздравления.

195

Анонимен

преди 7 години

Няма значение за кой гласувате, само да не е за турците. Чрез глас закопавате турците. Другото е едно и също и неможеш да го промениш!

194

Анонимен

преди 7 години

За Вас Другарю важи лозунга разидинението прави силата ...

193

Лично мнение

преди 7 години

Христо и Радан разбиха автентичното дясно у нас! Не бива тези хора да бъдат на лидерски позиции. Имам чувството, че Христо е равен на Местан. Единия козирува на замаскирани американски интереси чрез фондации, другия на турски такива. Няма разлика относно вмешателството на великите сили у нас с тези ***. Същото е и с *** на Русия.

192

Анонимен

преди 7 години

Подлогата на Костов

191

Анонимен

преди 7 години

Няма такъв *** като този!

190

Анонимен

преди 7 години

Ах ти Агнешка главичке!)))

189

Категоричен

преди 7 години

Радан Кънев: Дясното сгреши като се разедини... и хвърли оставка!Боже господи, ДЯСНО! То и партизаните на 10. Септември. 1944 станаха хиляди. Та сега и фалшивото дясно?П.П.Лично към Радан Кънев: Що за дясна птица си ти, като си зет на изтъкнат член на БКП от Толбухин. Дядо ти беше от правоимащите при Тодор Живков!Дясно? Бе да ..............................

188

Анонимен

преди 7 години

Няма дясно, няма ляво. "Дясно" и "ляво" са позициите, които те по традиция заемат на кьорсофрата. И изключително много се дразнят, когато някой друг им се настани на тяхното полагащо им се по наследство място. Това е то "автентичното дясно". Автентичен десен е покойния Илия Минев. Кои са тези Кънев и Христо Иванов - наследници на *** както обикновено!

187

Тинев

преди 7 години

Дясно, що е то и има ли почва у нас? Напомня Ви за нещо, така перифразиран въпроса, нали?Какво дясно у нас? Каквото можаха да реституират още в първите години бившите собственици си го реституираха. А дясната идея? Боже господи, свършиха балъците. Прибраха си що можаха и се спотаиха. А капитализъм в България? Другаря Луканов го каза навремето: Ако трябва да строим капитализъм другари, ще строим. Но.Но, НИЕ ще бъдем капиталистите!Справка: Само пребройте комунистите в ГЕРБ и т.н.

186

Анонимен

преди 7 години

Дясното го разби герб още преди 4-5 години.

185

варна

преди 7 години

Не зная какви феноменални и непреодолими различия имаше между РБ, ДА и ДСБ за да не могат да се коалират, но резултата е 10% от гласоподавателите остават без представители в парламента. Това е непростимо и обидно. В парламента няма дясно, а има БСП, ГЕРБ, *** от западното крайбрежие(люлин) и селяните от източното (владиславово).

184

Анонимен

преди 7 години

нищо странно няма. поради липсата на истинска лява партия у нас, очевидно няма нужда и от истинска дясна. всичко останало е имитация.

183

П.Петров

преди 7 години

До Демос,На просто стадо демокрация не му трябва ! Трябва му овчар, който да го стриже, дои и т.н. и кучета, които да го пазят срещу 6 колибки и огризки от агнешкото на овчаря от Банкя!

182

Китов

преди 7 години

Народът рече и отсече:Мутра1-пожарникар; *** стринка-еврофоб; Турчин; "ПатрЕоти"-еничари; Мутра2-аптекарЧестито на "изстрадалия" български народ. Само после да не се оплакваме, че живеем в ***. Ние си ги избрахме. :)

181

мдааа,

преди 7 години

Къде беше,къде отиде.Но е така,апотеозът има зловещата сила да сломява.

180

П.Петров

преди 7 години

И за какво да влизат с 5% в Народното събрание "Нова Република" и "Да България" ?За да има с кого да се оправдава Борисов ли ? Българският избирател не иска реформи, не иска законност, не иска борба с корупцията, не иска инвестиции, на него му е добре на дъното, както е било до сега ! - Да го управляват нагли, крадливи селски тарикати! Свинетка да го дои, Прасевски да му реди съдиите и да се грижи да е е добре дезинформиран, нови саморазрушаващи се, новопостроени магистрали и на всеки километър аптека,бензиностанция и лавка!

179

Анонимен

преди 7 години

Този *** хората не искат и да го чуват,сменят канала или страницата на вестника щом се появи.Само той си мисли,че някой го харесва.А с тези билборди дето се бяха подредили като вождове без да гледат в очите на хората наистина си удариха дебела черта...а този дето им е дал идеята да се гръмне.