29

Циник

преди 7 години

Немските новини днес:В България ( най бедния член на ЕС ) спечели изборите проевропейската партия на бившия премиер Борисов - срещу социалистическата проруска партия! България, както и преди е на едно от първите места по показател - корупция!

28

Анонимен

преди 7 години

Е що па трябва да гладуват за парламент на нам колко си хиляди км? Все едно аз да се мешам в управлението на Марс.

27

Анонимен

преди 7 години

То от булсата ще да е

26

Анонимен

преди 7 години

Резерввния ешалон на БСП наречен ГЕРБ,спечели изборите.

25

Анонимен

преди 7 години

Вуте се събудил добро утро бро

24

Иван

преди 7 години

Отдавна сме ги отписали като българи. Остава им да мечтаят някой ден, ако успеят да съберат пари да се върнат в България нещата да са се стабилизирали.

23

God

преди 7 години

До ДеполитизиранА като имаш корумпирани управници и съдебна система как да имаш силна икономика, социална политика и т.н.? В колко държави по света търговският регистър ти предлага смс-известяване, за да видиш дали не ти крадат фирмата или имота с фалшиви документи? Един западняк няма да разбере какво му казваш.

22

Анонимен

преди 7 години

До 8Прощавай ама на това родина ли му викаш, сегашната "велика" България?? По-скоро мяза на 'Островът на Др. Моро'! Гордеем се че не сме част от него! Една истинска родина не си оставя гражданите да мизерстват и да бъдат манипулирани по най-брутален и безцеремонен начин! Някой може ли да даде конкретен пример за нещо с което можем да се гордеем че сме граждани на една сносна държава?

21

Циник

преди 7 години

Мда...в България останаха предимно "умни, и красиви"...останалите напуснаха ***!И ние вчера си направихме грил-вечер...времето ни е по-ценно от пор*нографията наречена български избори!

20

Анонимен

преди 7 години

Да се гласува само на територията на страната, всичко друго е излишни главоболия и харчене на държавни пари.

19

Анонимен

преди 7 години

Добрият резултат от тези избори е, че хората сритаха комунистите в топки.е и предотвратиха опасното влияние на ушанките, което винаги е било пагубно за България. На комунист власт не трябва да се дава!/ Не, че тиквата не е комунист/

18

Деполитизиран

преди 7 години

Изборите нищо не променят,ако няма силна икономика,добра социална политика,достойно заплащане на труда и работа за всички,добро здравоопазване.Изборите са за партиите за да могат да плячкосват,привилегии,пътуване в чужбина,лично облагодетелстване.

17

Разбира се!

преди 7 години

Онзи, който е получил гражданство в САЩ, вече следи бъдещето си в САЩ! Интелигентен човек, а не стадо овце, командвани от протурски и турски фалшиви партии ЗА КОГО да гласуват!Логично и естествено , че няма да гласуват!Ако някой от родителите ми е сингапурец, а аз живея и имам семейство, внуци в България, дали ще гласувам за някоя сингапурска партия, когато има избори там? На базата на КАКВО????

16

Блеу

преди 7 години

Не им дреме особено, добро утро

15

Луд

преди 7 години

Чак ме е яд, че *** не спечели. Щяхме да видим поредното правителство с ДПС, 2 години мъки, тежък финансов колапс и на следващите избори нямаше да вземат и 5%. Ама слаба ви е паметта скъпи сънародници.

14

Анонимен

преди 7 години

Има ли значение дали си в България или в Чужбина , с Избори не става , не разбрахте ли още или не искате да разберете то значе ви мързи да гледате

13

Анонимен

преди 7 години

Лентичките и хвалбите продължават , друго нищо няма да има , айде да ви е честита любимата ви Партийка

12

З

преди 7 години

Ще ви кажа нещо като живущ в САЩ - тук няма толкова българи, колкото пише насам-натам. Тия хиляди дето ги изкарват са една пълна илюзия. За да получи някой гражданство той подлежи на клетва, част от която е абсолютен отказ от вярност към всяка предишна държава/монарх. Плюс това, в момента който един стане американски гражданин той се води "американец", дори и да пази предишното си гражданство (то става просто една формалност). "Американец" в САЩ се приема гражданин, а не произход (както у нас).

11

Анонимен

преди 7 години

Според мен Избори въобще не трябва да има , само Партии печелят а обикновенния избирател пак загуби

10

Анонимен

преди 7 години

Ама и като гласувахте какво стана , на следващия ден всичко си продължава по старому