49

Анонимен

преди 7 години

Отдавна е ясно-не избори, а революция ще промени нещата.Но за целта са нужни хора, не голи охлюви, които си избират себеподобен, крадлив и нагъл ***.Пак ще се изниже преди края на мандата си и нагло ще се кандидатира отново.

48

Анонимен

преди 7 години

А нещо за електронния вот?!? Аз съм на 700 километра от избирателната си секция. Това значи самотелни билети. Не искам ромите да решават вода в България, обаче няма как да гласувам. В моя град има поне 20-30 хиляди българи... предполагам никой от тях не е гласувал...

47

До 34

преди 7 години

Не знаех,че тези които искаме да се върнем да живеем в България сме с личностно разтройство....От кога стана срамно да се наричаш българин?Кои сте вие "дръпналите" че да слагате етикети и да плямпате глупости за това колко трябва да си глупав да се върнеш....Защото повечето мислят като теб държавата умира.Вие сте хора без кураж и идеи,знаете само как да робувате за някой и понеже на запад е по-лесно си стоите там и давате акъли.Срам ме е от вас...

46

Анонимен

преди 7 години

До 49Аз съм на същото становище и не гласувам за България! Коментирам и "дудна" като лека нашенска повредена Перла и до там! Който живее в България той трябва да решава! Аз не живея там и нямам основание да се месят!!!!

45

анонимен

преди 7 години

българите в сащ са се клели в ам конституция плащат данъци там защо трябвада ни определян начина по който да живеем всеки си е избрал начина на животдъщеря ми и зет ми са в чикаго от 1999 и никога не са гласували защото смятат че нее морално а какво смятат турците в бурса видяхме с каква злоба и отмъщениеотиват да гласуват

44

Анонимен

преди 7 години

До 46Неволята обаче ги принуждава да еволюират докато и "камъните" в родината винаги помагат за затвърждаване на ниските страсти и ехидните користи! На ислямските от България им е даден шанс докато за месните ЕВОЛЮЦИЯТА е спряла! Търсете я в Страсбург! :))))))))))

43

Циник до 46

преди 7 години

Ъхъ...нали и аз това казвам де - останахте все "умни, и красиви" половината ГЕРБ половината БСП...ду**** да ви е яко!Скоро ще питате къде ак*ат гладните!

42

!!

преди 7 години

колкото интелигентни сме загубили в чужбина, пет пъти повече е ***, напуснал България,така,че има и плюсове в емиграцията

41

Анонимен

преди 7 години

До 41Прав си! Повечето българи в чужбина даже и не се интересуват много-много за диспансер България! Щом можете направете я Швейцария и ще сте добре! И Вие и ние ще сме щастливи!!

40

Добро утро

преди 7 години

До Терминал 2Уважаеми няма смисъл да го пишеш това за напускането... 50 000 хил. на година бягат... Та след 10 години даже и шведи няма да има, защото няма да има кой да работи и да плаща помощи... Та жалко за пенсионерите и болните...

39

Циник до 35

преди 7 години

Па ти си стой в България като толкова ти харесва! Като Гюро Михайлов....все някой трябва да работи - да издържа многодетните роми...и да пълни сметките на партийните лидери!

38

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли колко им пука на задокеанските емигранти за България или за някаква политика?Хич!!!Скоро говорих с един завърнал се за кратка почивка и го попитах нещо за Тръмп.Погледна ме очуден и единственото,което каза беше :Абе много се вживявате тука....

37

Анонимен

преди 7 години

Не съм съгласна, откъде накаде ?Емигрирали преди 20- 30 години и ще ми решават кой да управлява. Ако човек живее повече от 5 г. в чужбина --- да няма право на вот. Така само държавни пари се харчат.

36

Циник до Иван

преди 7 години

Иване...Иване...сигурно често са те изтървали "на главичка" като малък! Не ги мисли българите в щатите - дали ще съберат пари!Мисли как ще си платиш сметките с мизерните си левчета...и как ще оживееш до следващите избори!Мечтаели българите..Ъхъ да са от богатите туристи в България!

35

Анонимен

преди 7 години

До 32На драго сърце 95% от тях биха ти дали тържествено обещание че няма да се върнат! Лисицата обаче като не достига гроздето и не е във състояние да го опита вика че е кисело! Много чиста и проста българска народностна психология тип папагалска човка или милиционер! :))))))))))

34

Да не са луди!

преди 7 години

Ще се занимат с Ганьовските простотии в БГ, вместо да си гледат живота... А на тия що ги плюят ще им кажа, че все пак не си решават бъдещето за 30 лв...

33

Az

преди 7 години

Не е редно да се гласува , ако не живееш в България. Каква представа имат сънародниците ни зад граница за политическата ситуация в България? И защо те ще решават бъдещето на хората живеещи в БГ? Голяма част от емигрантите, са си изтеглили и децата от България и вероятно никога няма и да се върнат да живеят в БГ.

32

Анонимен

преди 7 години

Едно уточнение - "американци" е много общо, те и в Хондурас са американци. За тия от САЩ е по-правилно да се каже сащци, щатци или както са известни по света - кpaвapи.

31

Анонимен

преди 7 години

До 21Съгласен съм! Който е дръпнал навън няма да се върне обратно в кереча! Ако пък го направи то ще бъде за да е "пръв" в селото! С две думи човек с личностно разстройство търсещ евтин начин да прикрие комплекси вместо да се лекува! В чужбина гледат многократно по-реалистично относно кой и как носи вината докато при повечето българи вината никога не е у тях а у другите! Изключителна и популярна тенденция която допада на една малка част от бивши български емигранти с личностни отклонения!!!

30

Наблюдател

преди 7 години

До ДеполитизиранМного искате, нищо не давате.. А така не става, байно..