12

Коко

преди 7 години

Окръжна болница в Русе е една от тях

11

Анонимен

преди 7 години

Нашите лекари са се превърнали в прошляци с това искане на пари . Просто е срамно всичко това. Един път ти плаща здравната каса и втори път пациента . После , защо ***.те ги бият . Ами какво да ви правят кажете....

10

Дедо

преди 7 години

Това е ГЕНОЦИД.България е единствената страна в света в която плащаш хем плащаш стриктно данъка си за здраве,хем ти свалят ризата от гърба още при влизане в болница.Излиза,че данъка покрива единствено лошото отношение и киселата гримаса на персонала.Затова много от младите емигрираха и продължават,включително и моите деца,което е жалко и с безвъзвратна посока.Не искат и да чуят за България.

9

Анонимен

преди 7 години

***!

8

нормално

преди 7 години

И защо не ми прехвърлят личната партида към някоя частна болница и примерно , ако за раждане се полагат 1000 лв аз да платя още 1000 и поне да не се чуствам все едно ми правят услуга и да не знам на кой колко да бутна в кутията с бонбони.

7

Анонимен

преди 7 години

така е в ***

6

Селена

преди 7 години

До 7Сигурно Хипократ се обръща в гроба всеки път когато се положи клетва в България.

5

Име

преди 7 години

В аджибадем сити клиник ме караха да се подлагам на абсолютно излишни изследвания, които нямаха никакво отношение към проблемите ми. Явно разчитат, че всеки пациент е неграмотен *** и ще могат да си точат чрез него. Да, ама не!

4

naTpuoT

преди 7 години

ТОВА ЛИ ВИ Е ПРОСЛОВУТАТА КЛЕТВА... НЕЩАСТНИЦИ!

3

Тая новина

преди 7 години

не учудва никой трезво мислещ българин ,реалността в България е такава или плащаш или попа те чака с кандилото , болниците се превърнаха в големите рекетьори на държавата ,а лекарите са като адвокатите и да попиташ само пак плащаш . А ако си тежко болен приготви дебелата пачка иначе.......

2

Анонимен

преди 7 години

Tova e REKET. I SUGLASNO SAKONITE IMA SUD. ILI CHASTNO ILI DURJAVNO . SREDNO NE

1

zeus

преди 7 години

Какво ви учудва това, така наречената "здравна реформа" превърна болниците от място за лечение в търговски дружества, всичко се свежда до пари, при това по желание на самата държава. В такива условия или си плащаш или умираш, здравеопазването е безплатно само за депутати и шведи!