64

константатор

преди 7 години

Който не е сoрoсoид е популист!

63

Анонимен

преди 7 години

мачкаха ги с танкове и мг...картечници....ядоха 5 год. картофи и пак победиха.дали биха се ,уплашили от напарфюмирани и презадоволени и пл,уващи в охолство .....

62

Гладна

преди 7 години

Гладна кокошка, просо сънува.Мяатрьошките са в позиция:Дирника си с рози накичи, че е ооо*ран да не личи.

61

Наблюдаващ

преди 7 години

До спокойно братя"Рашките копаят гроб на Запада още от преди 1917 ама все сами падат в него."Точно обратното, Западът им копае гроб, ама все сам пада в него. Справка - още 105 години по-рано.

60

Анонимен

преди 7 години

*** руската пропаганда!?!?Както виждам ЕС и САЩ са наложили санкции на някои в Москва и това се потвърди от ново!Факт!Факт е че технологиите са от Запада не от Изтока или от друго място а без тях просперитет няма няма и да има!И друго се забелязва,колкото и да не са първи дружки някои западни ръководители те пак са заедно и го потвърдиха отново!Май наистина статииката много прилича на хибридка!

59

Анонимен

преди 7 години

Ключовите думи са:"...управляващите елити не разбират развиващите се процеси..."Още Ленин е казал,че "Кадрите решават всичко",а идеите на Маркс и Енгелс за т.н. "финансов капитал" се възприемат абсолютно неправилно!Едва Тръмп осъзна разликата между единствено реалния -"КАДРИТЕ"- и виртуалния -"ФИНАНСОВ"-капитал!Без злато и долари,но с правилни КАДРИ човечеството е живяло хилядолетия!САЩ винаги са били монополни производители на долари,но сега са с 20 трл дълг!Ум царува,ум робува,ум патки пасе!

58

Фронто

преди 7 години

Към 64:На три пъти -20те; 30те: 40те( непосредствено след ВСВ) Москва се затваря. Следва глад. И милиони умрели от глад. Путин по този път да не тръгва... Някъде прочетох, умният политик трябва да бъде оставен историята да му пътя показва. А тази история е съвсем 'най_ нова'. Дали е възможно днес? Да! В страната Русия,да!

57

ФФФ

преди 7 години

До Анонимен 58Какво стана....аха немците да проговорят руски.

56

????

преди 7 години

До спокойно братяМдаа само че този път рашките ще оставят Европа сама да си се справя с *** от третите страни които ги мачкат с камиони и ги взривяват с бомби....Помоща за Наполеон и Хитлер им е достатчна....вече ще трябва да плащат.А между другото когато рашките копаят гроб на Европа не знам дали падат в него , но руското знаме се вее в някоя европейска столица...пример Париж и Берлин.

55

ѝ&#111

преди 7 години

До ФронтоАбе фронто ли си пронто ли си я прочети историята да видим колко пъти Европа се опитва да пречупи Русия....Наполеон, Първа световна война, Хитлер, почти успяха с троянския кон с нацвъканата тиква Горбачов и пияндурника Елцин....и когато почти се виждаха победители едно джудже им тури прът в колелата....Докато Европа не приемат Русия като равностойна европейска държава...така ще е...

54

Фронто

преди 7 години

Каква " конфронтация" бе " Взгляд"? Нали при противостоене няма да има контакт! Спира вноса от "Запада". И ... ?! Та вие връзки за обувки сте неспособни да оплетете... Голи и боси, от глад ще умирате! Буквално. Много бързо забравяте.

53

спокойно братя

преди 7 години

Рашките копаят гроб на Запада още от преди 1917 ама все сами падат в него.

52

Анонимен

преди 7 години

Договор за доставка на руска газ в Китай е подписан 2006г. 10 години след това газ все още няма.

51

Анонимен

преди 7 години

Прави ми впечатление подемът на зелените партии в западна европа, които явно го играят тамошното дпс/дост и привличат главно гласовете на мелезите. Също така са ми смешни тукашните с.ро.***, които сигурно много съжаляват че не могат да ни пробутат някоя такава зелена партиийка, тъй като м.гал.ския електорат си знае само дпс/дост които са под влияноето на Путин

50

Анонимен

преди 7 години

И ХИТЛЕР НЕ СПЕЧЕЛИ ВЕДНАГА ОТ РАЗ, ПЪК ПОСЛЕ К`ВА СТАНА...

49

Бабушка

преди 7 години

Според мен китайските им приятели ще им подредят скоро мислите в правилната насока.

48

Бабушка

преди 7 години

На руснака му дай да го водят ***, да заплашва, да дрънка глупости и лъжи , да се хвали колко е успял в борбата с природата и да се кефи , като го възхваляват. Да не забравяме одеколона и препарата за под във варианта им за вътрешна употреба.

47

111

преди 7 години

До Анонимен 52Прав си,и на всичкото отгоре турците ИЗОБЩО не са интегрирани в Германия!Шмеркел сама си го призна!

46

Русофил

преди 7 години

Преди беше студ и глад,при Путин се прибави чувство към родината.

45

онбашията

преди 7 години

те и демократите в рим са празнували спасението на републиката след убийството на цезар, а ква стана тя. като е назрял момента, процесите са неизбежни, няма шанс да се спре.