65

константатор

преди 4 години

Който не е сoрoсoид е популист!

64

Анонимен

преди 4 години

мачкаха ги с танкове и мг...картечници....ядоха 5 год. картофи и пак победиха.дали биха се ,уплашили от напарфюмирани и презадоволени и пл,уващи в охолство .....

63

Гладна

преди 4 години

Гладна кокошка, просо сънува.Мяатрьошките са в позиция:Дирника си с рози накичи, че е ооо*ран да не личи.

62

Наблюдаващ

преди 4 години

До спокойно братя"Рашките копаят гроб на Запада още от преди 1917 ама все сами падат в него."Точно обратното, Западът им копае гроб, ама все сам пада в него. Справка - още 105 години по-рано.

61

Анонимен

преди 4 години

*** руската пропаганда!?!?Както виждам ЕС и САЩ са наложили санкции на някои в Москва и това се потвърди от ново!Факт!Факт е че технологиите са от Запада не от Изтока или от друго място а без тях просперитет няма няма и да има!И друго се забелязва,колкото и да не са първи дружки някои западни ръководители те пак са заедно и го потвърдиха отново!Май наистина статииката много прилича на хибридка!

60

Анонимен

преди 4 години

Ключовите думи са:"...управляващите елити не разбират развиващите се процеси..."Още Ленин е казал,че "Кадрите решават всичко",а идеите на Маркс и Енгелс за т.н. "финансов капитал" се възприемат абсолютно неправилно!Едва Тръмп осъзна разликата между единствено реалния -"КАДРИТЕ"- и виртуалния -"ФИНАНСОВ"-капитал!Без злато и долари,но с правилни КАДРИ човечеството е живяло хилядолетия!САЩ винаги са били монополни производители на долари,но сега са с 20 трл дълг!Ум царува,ум робува,ум патки пасе!

59

Фронто

преди 4 години

Към 64:На три пъти -20те; 30те: 40те( непосредствено след ВСВ) Москва се затваря. Следва глад. И милиони умрели от глад. Путин по този път да не тръгва... Някъде прочетох, умният политик трябва да бъде оставен историята да му пътя показва. А тази история е съвсем 'най_ нова'. Дали е възможно днес? Да! В страната Русия,да!

58

ФФФ

преди 4 години

До Анонимен 58Какво стана....аха немците да проговорят руски.

57

????

преди 4 години

До спокойно братяМдаа само че този път рашките ще оставят Европа сама да си се справя с *** от третите страни които ги мачкат с камиони и ги взривяват с бомби....Помоща за Наполеон и Хитлер им е достатчна....вече ще трябва да плащат.А между другото когато рашките копаят гроб на Европа не знам дали падат в него , но руското знаме се вее в някоя европейска столица...пример Париж и Берлин.

56

ѝ&#111

преди 4 години

До ФронтоАбе фронто ли си пронто ли си я прочети историята да видим колко пъти Европа се опитва да пречупи Русия....Наполеон, Първа световна война, Хитлер, почти успяха с троянския кон с нацвъканата тиква Горбачов и пияндурника Елцин....и когато почти се виждаха победители едно джудже им тури прът в колелата....Докато Европа не приемат Русия като равностойна европейска държава...така ще е...

55

Фронто

преди 4 години

Каква " конфронтация" бе " Взгляд"? Нали при противостоене няма да има контакт! Спира вноса от "Запада". И ... ?! Та вие връзки за обувки сте неспособни да оплетете... Голи и боси, от глад ще умирате! Буквално. Много бързо забравяте.

54

спокойно братя

преди 4 години

Рашките копаят гроб на Запада още от преди 1917 ама все сами падат в него.

53

Анонимен

преди 4 години

Договор за доставка на руска газ в Китай е подписан 2006г. 10 години след това газ все още няма.

52

Анонимен

преди 4 години

Прави ми впечатление подемът на зелените партии в западна европа, които явно го играят тамошното дпс/дост и привличат главно гласовете на мелезите. Също така са ми смешни тукашните с.ро.иди, които сигурно много съжаляват че не могат да ни пробутат някоя такава зелена партиийка, тъй като м.гал.ския електорат си знае само дпс/дост които са под влияноето на Путин

51

Анонимен

преди 4 години

И ХИТЛЕР НЕ СПЕЧЕЛИ ВЕДНАГА ОТ РАЗ, ПЪК ПОСЛЕ К`ВА СТАНА...

50

Бабушка

преди 4 години

Според мен китайските им приятели ще им подредят скоро мислите в правилната насока.

49

Бабушка

преди 4 години

На руснака му дай да го водят ***, да заплашва, да дрънка глупости и лъжи , да се хвали колко е успял в борбата с природата и да се кефи , като го възхваляват. Да не забравяме одеколона и препарата за под във варианта им за вътрешна употреба.

48

111

преди 4 години

До Анонимен 52Прав си,и на всичкото отгоре турците ИЗОБЩО не са интегрирани в Германия!Шмеркел сама си го призна!

47

Русофил

преди 4 години

Преди беше студ и глад,при Путин се прибави чувство към родината.

46

онбашията

преди 4 години

те и демократите в рим са празнували спасението на републиката след убийството на цезар, а ква стана тя. като е назрял момента, процесите са неизбежни, няма шанс да се спре.