12

Анонимен

преди 7 години

Наливайте пари и в плажната инфраструктура. Пясъка е недостатъчен, заведенията са мръсни, няма добра комуникация за туристите, свържте Варна с Златни пясъци по някакъв начин , за да идват туристите до града по лесно. Или им организирайте градски транспорт. Измислете нещо това са пари,които губи целия град.

11

11

преди 7 години

Е и с лидерите ни е така

10

ивчо

преди 7 години

предизборно изнервяне ще има, кой ли ще е печелившия...

9

2016

преди 7 години

2016та му правиха от страна за влизане в града 3-4 месеца почти до края на юни сега явно почват другата страна да ги видм тоя път колко ще са кратки тея срокове!

8

Анонимен

преди 7 години

Аз да попитам! Кръстовището на стадион ''Спартак'' е от най обърканите кръстовища във Варна. Обясненението бе че е временно защото е път за втори ''Аспарухов мост''. И кога ще спре да е временно?

7

Сигура

преди 7 години

Там папкат едни парички! И Бокича е вътре!

6

хаха до zoro

преди 7 години

Много си прав , ще го ремонтират докато падне.

5

Сп??нс

преди 7 години

Що и на мен ми се струва че като ходих миналата година във Варна и му правеха основен ремонт , като за последно , тъй да се каже.

4

zoro

преди 7 години

ХАХАХА Тази година ремонта на Аспаруховия започва по рано от предните години...предсрочно един вид! От толкова ремонти накрая ще падне тоя мост!

3

Анонимен

преди 7 години

Сигурно е златна мина за общинарите този мост с вечните му ремонти

2

О не

преди 7 години

Офффф пак ли, сега цяло лято пак задръствания, и то да бяха задръствания а то е направо ад, 1 час за два километра! До края на юни щял да бъде ремонта!!??! Да бе да, колкото беше предния, хората им побеляха косите! Навсякъде правят ремонти , но от България по-неадекватни няма, хората работят вечер - при нас в час пик, хората мислят как да облекчат движението- при нас как да направят тапа, хората работят на смени- при нас от 8 до 16 ч. с много почивки подпиране на лопатите!По-добре нищо не праве

1

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 7 години

ЕЕЕЕ НАЛИ СКОРО ПРАВИХА РЕМОНТ НА МОСТА.... ПАК ЛИ ЩЕ ИМА.