15

Мда

преди 5 години

Пак някой не си е свършил работата. Всеки си прави кой каквото реши и държавните органи никакви ги няма. Само пият кафета и искат по-високи заплати.Това вече се превръща в ежедневие и на никой не му прави впечатление.

14

Била е довършена

преди 5 години

до етап груб строеж, затова не е узаконена. Собственикът е разчитал да постигне споразумение с онези, на които е възстановена собствеността върху земята. Но тези процедури у нас вървят бавно. Човекът е починал. Наследниците му едва ли са се отказали от тази недвижима собственост. Щели са да я довършат или продадат.Така че, няма основание тази постройка да се нарича "изоставена".Но вижте това на снимката. Крадливите набези на ромите са докарали постройката до това дередже. Да я възстановят!

13

Аз съм БЪЛГАРИН

преди 5 години

Яворе,ако шведите не бяха влезли да берат,нямаше да има проблем.Писна ми парите ми да отиват у тях,а майка ми да преживява с 202лв пенсия.Като ти влезе швед в имота,постели му червен килим,аз имам лопата.

12

i'm

преди 5 години

"Не сме имали никакви оплаквания и сигнали, за да бъде тази сграда проверена" Абе стига се оправдавали, че някой друг не е подал сигнал! Ваша е отговорността да се самосезирате, да проверявате и да организирате проверки и т.н, за да осъществявате контрол. А не данъкоплатеца да ви храни докато дерибействате по канцеларии и кабинети!

11

Някои не са научили

преди 5 години

децата си, че за да има сграда, макар и недовършена, значи:1. Някой е работил;2. Спечелил е пари;3. Купил е строителни материали;4. Платил е на строители, които са се трудили, за да издигнат тази постройка до етап груб строеж.Някой не е научил децата си, че:1. Трудът е висша ценност, той ни разграничава от животните.2. Създаденото с труд се пази, чуждият труд се уважава.3. Парите са овеществен труд и на купеното с чужди пари не се посяга!Някой в маалата чувал ли е изобщо тези понятия?

10

Какво търси там,

преди 5 години

на километри от дома си тригодишно дете? Защо по телевизията не ни покажат онази, която взима всевъзможни помощи само заради това, че е родила това дете и се предполага, че се грижи за него? Вместо това ни показват общинари и ги питат защо не е обезопасена сградата - с други думи, защо не са сложили денонощен караул до частна сграда, намираща се някъде в пустошта!Вероятно ние, данъкоплатците, трябва да финансираме подобна охрана, та да пази децата на онези, които са ги пратили ДА КРАДАТ

9

Чухме и по ТV

преди 5 години

Разни институции се заканват да издирят наследниците на покойника, който е започнал да гради постройката върху земя, дадена му за ползване, а после реституирана. Такива недовършени по същата причина сгради има не една и две.Но наследниците ли са виновни. Как да обезопасят сграда в полето, след като дори сградите в градове и села не са защитени от набезите на шведите?!Кой е виновен? Виновен е онзи, който:1. Не е научил децата си, че ЧУЖДО НЕ СЕ ПИПА !2. Оставил е децата си без надзор!

8

zeus

преди 5 години

Очевидно е, че плочата е паднала понеже предварително са набрали тухлите, на които ляга ;)

7

Анонимен

преди 5 години

Жалко, само два дена да си доиграят с къщата до кота нула.

6

Явор

преди 5 години

До Аз съм БЪЛГАРИНГорко ѝ на тая държава, ако се счита за абсолютно нормално подобни постройки да си седят ей така в средата на нищото, да бъдат трошени до смърт и да няма инситуция, която да ѝ е работа да се справи с проблема. Не сте хора. Починало е дете. Пожелавам ви никога да не изпитате скръбта на почернени родители.

5

невинен

преди 5 години

т.е. виновнин няма ???

4

Аз съм БЪЛГАРИН

преди 5 години

Къде е бхк да извади умрелия и го осъди,че не си е демонтирал тухлите и желязото,преди да почине?Така кротко играещите шведчета нямаше да пострадат.

3

Анонимен

преди 5 години

А защо някак удобно се пропуска, че децата са отишли в чужда собственост да крадат?

2

Анонимен

преди 5 години

То кога ще е обвинението срещу общината, която не си е свършила работата - да събори незаконна и опасна сграда?

1

Анонимен

преди 5 години

ОХОО!КОЛКО ПАЛАТИ ЗА МИЛИОНИ ИМА НЕЗАКОННИ!ВИЕ НОВИНАРИТЕ НЕ СТЕ ЛИ ЧУВАЛИ БЕ?И КОЛКО НЕЗАКОННИ ГЕТА ИМА!И КОЛКО ПЕТИЛЕТКИ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СЕ КАНЯТ ДА СЪБАРЯТ И ПАЛАТИ И БАРАКИ НО НИЩО НЕ ПРАВЯТ!