24

Анонимен

преди 7 години

Всеки път я има. Тоя екскурзианти не запомниха ли българските хубости, че пак ще идват

23

Анонимен

преди 7 години

""". Не, няма. Турският посланик е добронамерен, министрите им не агитират, а помагат за изграждането на демокрацията ни, Турция е наш исторически приятел и Ердоган е велик. *** ли сте или да? """..Има намеса. А ти си един тъптурски ***.Турският посланикще бъде изгонен и обявен персонанон грата.Турция е историческивраг.

22

гошо

преди 7 години

В много европейски страни има закон, че който е напуснал страната и живее постоянно извън нея повече от 10 години, като при това е приел друго, второ. трето гражданство, автоматично губи първото си. За такъв човек се смята че той се е дезинтересирал и отдалечил от страната си на произход и няма право да решава нейната съдба.Защо българският закон позволява чуждестранни граждани, напуснали България преди повече от 20 години да гласуват тук е неясно и НЕРЕДНО!

21

бай ганю

преди 7 години

как е възможно да е обикалял 14 месеца и чак сега да се забележи и вземат мерки?

20

Анонимен

преди 7 години

Целувката на Бойко с Ердоган роди ДОСТ на Местан!Да ви е честито!

19

Анонимен

преди 7 години

Има,имаааа,правителството твърдо да поиска обяснение от посланика на Турция за тази груба намеса.Но най-виновни са от съда,че допуснаха втора партия на етническа основа да бъде регистрирана у нас.

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24:И не само за Турция. А за Русия как е? Защо не ривахте когато шефа на аналитическото бюро на Путин се изказваше за Радев? Защо никой не риве че днес по НОВА едно л..но от Белене приказваше глупости наметнат с руското знаме? Ако се наметна с турското знаме какво ще стане не ми се мисли.Не съм за Турция, но е нужна принципност.И руснаците и турците са азиатци. Проблемът е че имунната система на българите срещу Русия е унищожена умишлено, докато за Турция действа добре.

17

Анонимен

преди 7 години

Не, няма. Турският посланик е добронамерен, министрите им не агитират, а помагат за изграждането на демокрацията ни, Турция е наш исторически приятел и Ердоган е велик. *** ли сте или да?

16

Фердо

преди 7 години

На кого вече не му е ясно, че в разрез на Конституцията, в България има етнически партии?

15

Анонимен

преди 7 години

абее колкото да се напъват в търция Дост = Герб, от ДПС , пак ще имат повечее

14

teo

преди 7 години

БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА ПОДВЕДЕ ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЛЮТВИ МЕСТАН ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ С ПАКЕТИ , А СЮЛЕЙМАН(БЕЗУМНИЙ) ГЬОКЧЕ ДА СЕ ИЗГОНИ ОТ БЪЛГАРИЯ СЪС ДЕСЕТ ГОДИШНА ЗАБРАНА ДА ПОСЕЩАВА БЪЛГАРИЯ! ПЕТ ВЕКА ТУРСКО РОБСТВО, СТИГАТ! БЪЛГАРИНО ?????

13

АШКОЛСУМ БОРОСОВ

преди 7 години

Ходи пак да викаш в Анкара "Мархаба аскер"

12

Приятеля на Бойко

преди 7 години

поздравява БОЙКА с празника на жената по много своеобразен начин

11

Хм

преди 7 години

С оглед на случващото се в Турция е крайно време гласовете оттам да бъдат елиминирани!Може да стане лесно и ЗАКОННО!Приема се закон,забраняващ гласуването на лица живеещи в чужбина повече от 27г.Гарантирано ще мине в Страсбург,защото английският закон мина,а той е за над 12години в чужбина!Нашият ще е даже по-демократичен.Бих искал да видя лицата на тия български(?) депутати,които откажат да гласуват за такъв закон!Впрочем всеки,живял над 25 г навън едва ли се интересува,ако не е "стимулиран"!

10

Анонимен

преди 7 години

Почти цялата ни политическа класа злоупотребява с електората си под влияние на външни сили. С турския вот се спекулира повече, заради неприятната историческа памет и непрекъснатото насъскване на хората в държавата, за сметка на емигриралите такива и купения вот на безпросветните роми. Открити нагли мазници като Местан трябва обаче трябва да бъдат изритани от държавата.

9

Анонимен

преди 7 години

"има ли злоупотреба..."?ИМА, ПОВЕЧЕТО ПАРТИИ БУКВАЛНОИ СА КУПЕНИ ОТ УШАНКИТЕ!

8

Анонимен

преди 7 години

На всички избори има злоупотреби с етническия вот и само се говори без да се забраняват партии.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (3)Може и да им се иска, но ериторията е запазена (и предплатена) от ГРоБарите.

6

Без тях !

преди 7 години

Не ми е дост този, който гласува с "дистанционно", при това намиращо се в Анкара!

5

французойка

преди 7 години

според мен не трябва да стават такива неща