24

Анонимен

преди 7 години

Герб и БСП са едно и също нещо а именно слуги на мафиоти и олигарси!Герб назначиха М.Манолова за омбудсман, Р.Овч на дьржавна хранилка. БСП дружно гласуваха за Пеевски, а герб му раздава обществени поръчки и дипл.клубове. И двете партии обещават че няма да допуснат в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти както става в Румъния. МИСЛЕТЕ!

23

Анонимен

преди 7 години

К`во ще направи Марешки като вкара 15 депутати от фармацевтичната мафия?Нито закон може да предложи, нито може да си изпълни обещанията. Той затова щедро обещава, защото знае, че няма да се наложи да изпълнява.

22

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ ВЛЯЗАТ само ПЪРВИТЕ 4 ПАРТИИ.КОАЛИЦИЯТА КАК ЩЕ БЪДЕ?

21

Анонимен

преди 7 години

И тия наши слугински медии само за Герб и БСП говорят ,като че няма други партии в пъти по -честни от тези наглеци и крадци ! Хай сектир....само комунисти на власт вече 27 години ,защото и Бойко е комунист като всичките крадливи другари от БСП! Нямат наяждане тия ,като са зинали,света да има как на лапнат... Хора гласувайте за "ДА БЪЛГАРИЯ ! "

20

Анонимен

преди 7 години

Средната заплата се смята така - Пеевски и олигарсите крадат 1000 милиона. 1 милион безработни, средната заплата е равна на 1000 лв.

19

До 15

преди 7 години

До АнонименКажете ми средната заплата в Монтана, Враца, Видин 1500 лв ли е?Преди няколко дни казаха, че средната заплата в Габрово е 893 лв. Чудно ми е как я пресметнаха-като събраха заплатата на чистачката с тази на кметицата и делиха на 2?И какво искате да кажете, че работещите учени в БАН не са интелигентни и те не заслужават да вземат 4000 лв заплата, а не 400?! А и не са само те, а лекарите и медицинските сестри, те не са ли интелигентни?!

18

до психиатър

преди 7 години

А варг кога ще приберете, или той е всъщност Странджата?

17

..

преди 7 години

А какво ще стане, ако тези 20.5 процента решат да гласуват за някое ново лице ? Най-лесно е да си кажеш "Ми то няма смисъл" и да решиш да не гласуваш. Тъпотия

16

Анонимен

преди 7 години

НАПРАВО СЪМ ОТЧАЯН. НЕ МОЖЕ ДА СМЕ ТАКИВА МАЗОХИСТИ...ПАК ЛИ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ СА НА ВЛАСТ И ГЕРБ И БСП. ТИЯ НЕ СА ЛИ НАЯДОХА БЕ , А НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЯВНО ЩЕ СИ РОВИМ ДЪНОТО ЩОТО СМЕ ***. И СТАРИТЕ И НОВИТЕ КРАДЦИ ПАК НА ВЛАСТ.!

15

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ се спасиха много леко, подадоха оставка и това е и вместо да отидат да станат храна на животните в Белене. Сега пак искат да дойдат на власт.

14

помним

преди 7 години

Кой нормален човек ще гласува за БСП. Те са се свръхдоказали, че носят катастрофи, хиперинфлация, кражби пладнешки, корупция

13

Анонимен

преди 7 години

Относно споровете за средна заплата. Към днешен момент средната заплата е около 1000лв.. Имайки предвид навика на *** да укрива масово доходи, реалните цифри са поне с 30% по-високи. Така че 1500лв. средна заплата не е нещо, което е невъзможно да се изпълни. Всъщност, би се случило много по-лесно, ако *** не се бие в гърдите как взимал 1000лв., но го осигурявали на минимална. Отделен въпрос е, че интелигентните хора в София отдавна взимат по над 4000лв. месечно. Говорим за брутни суми.

12

След изборите???

преди 7 години

Хайде бе, изборите са били минали пък аз не съм разбрал. Кога бе?

11

Избирател

преди 7 години

Надуха ми главата герббспгерббсп... Точно пък за тях никога! 85% от хората мислят като мен. Това две хищнически едро капиталистически формации, преки наследници на бкп.

10

varg

преди 7 години

Всички от герб трябва да бъдат съдени от народен съд за геноцида над етническите българи по време на тяхното управление.Честни и достойни българи рано или късно ще вземат властта и тогава тежко ви !!!

9

Анонимен

преди 7 години

Така като гледам резултатите, тази година златният пръст ще е Марешки!:)

8

Психиатър

преди 7 години

Пишете спокойно, Странджата съм го прибрал!Само Надя Николова не можем да открием, но скоро екипа и нея ще докопа!

7

varg

преди 7 години

Кои нормален човек ще гласува за герб ?Те доказаха два мандата,че не могат да управляват и не бива и да управляват,защото само крадат.

6

Герб-Маришки ?

преди 7 години

имаме воля = воля ?слочайност ?

5

Хааааааа

преди 7 години

Щом дават на Герб толкова малко, значи има ощр по-малко , около 10% ! С Цачева и Радев бе същото, от хорски срам ги изкарваха равни и накрая Радев смаза Цецка комунистката!