84

Анонимен

преди 7 години

Гласуването на избори при сегашните крадливи и антинародни пратии е престъпление!

83

Dada

преди 7 години

Слушах дебати по тв-то и осъзнавам-Ех колко хубави неща обещават,но вече никой не им вярва...Само предизборни лъжи...МРАЗИМ ВСИЧКИ ВИ,НО БАНИЦАТА Е ГОЛЯМА И НИКОЙ НЕ СЕ ОТКАЗВА!По-добре нови лъжци да ни управляват!

82

Анонимен

преди 7 години

Баце да си цуне лакътя ,и ще управлява отново !

81

Анонимен

преди 7 години

За никой.Единствено щях да гласувам за БКП,начело с Т.Живков.

80

Не мога да повярвам

преди 7 години

Като чета разни ерханчовци от ДОСТ, започвам да стискам палци на ДПС.

79

Анонимен

преди 7 години

До ДжурналистДобре си ги изброил, ама не всичките. Айде помисли пак. Ако пак не си намериш за кого да гласуваш, значи сме си такива мутро-комунисти и спасение няма. Има едно понятие критична маса или 50+. От тази критична маса, била тя объркана, безпросветна, корумпирана зависи всичко. Изводът....трябва нова критична маса от хора. Как да стане това е въпросът?

78

АТАКИСТ

преди 7 години

Който ще да е само не герб и деформатори

77

бат Пею

преди 7 години

АМА кой е дон Корлеоне?

76

Джурналист

преди 7 години

На кратко:Избирайте между - мутро-комунисти (ГЕРБ), потомствени комунисти (БСП), ДС комунисти (ДПС), бивши комунисти-пишман-националисти (Обединени патриоти), деца на бивши комунисти-сегашни десни (РБ) и новобогаташ-учил в Москва (Марешки). Т.е. изборът е между комунисти и пак комунисти. Та кой каза, че нещо е станало ноември месец 1989?

75

Анонимен

преди 7 години

Българинът гласува както тегли билет с надеждата да изтегли джакпот. Я бе я да опитам и това, пък може и да стане. Така дойде царят, така дойде Бойко. Сега се кани Марешки, след него е Слави. Е, не става така. Държавниците са просто отражение на гласуващите. Щом има измамници, значи има хора готови да бъдат измамени.

74

Анонимен

преди 7 години

кОрнелия ако спечели изборите, много народ ще емигрира... и то ще са все млади хора

73

Анонимен

преди 7 години

Неглижирани са процентите на малките партии, които единствени не са част от статуквото и имат желание да променят нещо. На изборите ще се окаже, че хората вече не ядат доматите с колците. Не щем вече Бойко и Цецо да ни грабят, не щем на другарката Нинова приказките като за пенсионерска селска вечеринка. Не щем претоплените манджи на Каракачанов, не щем популизмите на дясната ръка на Бойко - Марешки. Не щем лукавите обещание на Реформаторите.

72

Анонимен

преди 7 години

Корнелия+дон Корлеоне......ха-ха

71

Анонимен

преди 7 години

Всъщност резултатите, ще са, като на президентските избори.Сбогом ГЕРБ !

70

Анонимен

преди 7 години

След изборите, когато "Да, БЪлгария" събере много повече от дадените тук 1.1 % и влезе в Парламента, ми се иска някой да се сети за тези проучвания. Ще чуем"ами така беше към него момент, набрали са подкрепа в последния момент". Всъщност повечето социологически агенции не могат да се самоиздържат, те са създадени от големите партии, за да обслужват тях. Забележете как малките играчи са неглижирани, целта е хората да гласуват за старите муцуни, за да не им се загуби гласът. Ще има изненади много.

69

Спокойно хора

преди 7 години

Афис е комунистическа агенция, собственост на Юрий Асланов - брат на приятеля на българския народ Станишко, който толкова добре ни управлява барабар с Доган, че забегна вдън горите белгийски за европейска заплатка. Естествено е че ще дава първите две места на неокомунистическите шайки - бсп. и герб. Е все пак бсп. му е по на сърце.

68

Анонимен

преди 7 години

Когато се заговори за широки коалиции е повече от ясно, че след изборите се очакват неблагоприятни събития. Мините със сигурност са заложени и вече цъкат. Едно въвеждане на еврото, например, ще ни ликвидира тотално, но пък така никога няма да можем да им се измъкнем като Англия , примерно. Всъщност ето някои от тях: Постановлението за "бежанците", законът за концесиите, налагането на СЕТА...

67

Гошо

преди 7 години

Гледам "Студеното лято на 53та "БСП!! БСП...глас за БСП е глас за бъдещето!!! С БСП и РУСИЯ напред!!БСП!!БСП!!!БСП!!!¡!!!!

66

Анонимен

преди 7 години

Българските политици, поне повечето от тях, са се превърнали в телефонни (телевизионни) измамници, а повечето от хората в измамени. По същия начин, по който някои си дават последните спестявания, хората си дават последните надежди на изборите. Чудя се, кой е по-виновен: измамниците или измамените?

65

Бойко

преди 7 години

Гошо гледа Откраднат живот