128

Анонимен

преди 5 години

Голямо проучване бе,от цели 1200 души!И някоя агенция,като каже,че е правила проучвания със собствени средства,смятай,който е на първо място в класацията за промиване на мозъци,КОЛКО Е ПЛАТИЛ!СМЯХ!

127

Nsgrn

преди 5 години

Te se e-vat s bg narod i majoritarnite izbori v bg...Na 26 bg narod ste zae-e partizanite s boikot...

126

до 147

преди 5 години

До Анонимен 147Да призовем всички честни хора, които симпатизират на президента Радев, и всички, които не искат трети мандат на Борисов, да гласуват за БСП на 26 март.Всеки глас за друг може да се окаже глас за ГЕРБ.Това ще е много, много жалко и пагубно за България!!!

125

Народа

преди 5 години

Лъжат!!! Резултатите ще са същите както на президентските избори!!!!

124

Кана

преди 5 години

Да призовем всички честни хора, които симпатизират на президента Радев, и всички, които не искат трети мандат на Борисов, да гласуват за БСП на 26 март.Всеки глас за друг може да се окаже глас за ГЕРБ.Това ще е много, много жалко и пагубно за България!!!

123

Анонимен

преди 5 години

на 26 процентите ще саБСП 28%ГЕРБ 20 %

122

Анонимен

преди 5 години

Направо не мога да повярвам че има хова да гласуват за деформаторите-пак Куневица,Лукарски,Пепи и тутти -кванти политически ненормалници

121

да

преди 5 години

До Комунистите ограбихаИ грабежа няма да спре до тук!И кръвта на хората ще изпият!

120

Анонимен

преди 5 години

Резултатът на бесепето е завишен с едни 20% "от сърце".

119

...

преди 5 години

Прибрах се в милата родина дойде БСП и си продавам каквото имам и си сменям името :)

118

стъкмистика

преди 5 години

Реално ГЕРБ едва ли ще получи повече от 20% на изборите.

117

твърдо НЕ

преди 5 години

Тъй като всички политически партии участващи в тези избори са под един знаменател,гласувайте против всички!!!

116

Не на Асвалта

преди 5 години

Никога повече мутренска хунта и диктатура от крадливи,грабливи,корумпирани КАЛИНКИИИИИИИИИИИ от Славната Асфалтовата партия на Винету,....BASTA na GERB EOOD Komers

115

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ или БСП все тая. Нородът е с неокомунистическо ориенталско мислене. Обича да бъде лъган с някакъв социален мазохизъм. какъвто народът, такива и управляващите.

114

Анонимен

преди 5 години

Абе хора, няма подаяния от ЕС, за десет години сме взели 20млрд дали сме 19млрд.

113

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ! Другите не стават.

112

Винету

преди 5 години

До Мох. Ох, бох, това навиране го гледаме от 5-6 години. Няма да стане, най-много да го хванат за шлифера.

111

Реалист

преди 5 години

До антилибераст. Айде сега, като си такъв тарикат, кажи кой тогава да ни управлява? Защото не може НИКОЙ да ни управлява, нали? Само кажи кой и да видиш какво ще последва като коментари. То много лесно така по ганьовски да плюеш.Отделно, че голяма част от това, което си написал, е тенденциозно им може да го кажеш за всяко управление.

110

Манолски

преди 5 години

по традиция всяка управляваща партия поред последните години амортизира доверието в себе си, това е защото народните хрантутници не работят за благоденствието на народа, а за икономическите кръгове, на които слугува......важното е да си въртят игричките, а суверена кучетата го яли.... и сега пак с пяна на уста ни зарибяват колко са загрижени и как ще ни "оправят"........ драйфа ми се вече от такива

109

антилибераст

преди 5 години

Истината е че ГЕРБ не предлагат никаква визия за бъдещото развитие на България. Те предлагат живот ден за ден на подаяния от ЕС. Това не може да е партия дето да управлява държава. Само говорят за данъци и колко били събрали от контрабанда. Така държава не се развива. След като има такъв жесток дефицит като сегашния дето цели сектори не са дофинансирани. Унищожена тотално армия, здравеопазване, слаба полиция , корумпирана съдебна система и нефункционираща прокуратура. Повече власт да не видят.