144

Терминал2

преди 7 години

Трета политическа сила - Няма да гласуватпета - Не подкрепят никогоИ после защо сме в това положение?!?!?

143

пенсионер

преди 7 години

До Един от СеверозападаЗатова ли БСП са толкова активни,даже истерични.Да откраднат каквото могат до 2020и след това да сдадат властта.

142

Един от Северозапада

преди 7 години

До Провалилата се БСП Казваш, БСП загубила идеологическия си ориентир? Интересно, дали Герб въобще има такъв?2020 година е близо, и спират всички субсидии, за икономика,селско стопанство и други, които поддържат на изкуствено дишане остатъците ни от икономика.Вятъра на промените задуха и в ЕС, и в Щатите.Баце разчиташе напослушание,и даго потупват по рамото,подхвърляики му кокалче, като на кротко пуделче.Сега на къде? Освен да преразпределят, друго не знаят и не могат.....

141

АФИС - БСП - лъжа

преди 7 години

Частен собственик на агенция АФИС е човек с руски имена- Юрий Асланов.Завършил социология в Москва.Член на Националния съвет на БСП.Тази агенция е ,,независима,, и не изпълнява поръчки на ,,братската,, държава, водеща скрита и тайна, но очевадна хибридна война срещу България!Целтта е ясна!БСП да спечели изборите!Независимо с какви средства.Манипулации, шанташ, заблуда , лъжи и всякакви други знайни и незнайни прийоми.,,Другарите,, се кефят на подобни ,,проучвания.Умните хора не им вярват!

140

Валери Симеонов

преди 7 години

За Волен Сидеров и Атака гласуват само глупави хора .А ние с Красимир К се оказахме такива.

139

Филип Димитров

преди 7 години

Коалицията БСП ГЕРБ е нарисувана от избирателя .За доброто на България още на 2 ден след новия парламент трябва да се състави кабинета.

138

Анонимен

преди 7 години

БСП получи доверие и мисля, че е за последен път. Ако се сдружи с крадеца и лъжеца Борисов, това ще им е последната подкрепа. След това отиват в историята.

137

номер2

преди 7 години

И кои са тия ***, които ще гласуват за ГЕРБ и БСП? Не прозряха ли, че това са най-крадливите и некадърни партии! Кои са тези ***, които ще гласуват за платените от Русия, обединени "патриоти"?

136

Анонимен

преди 7 години

До 180!Проблемът не е в същността на плановата и държавна икономика,а в управляващите я черв-еноти-квеничета!Или както е казал другарят Ленин:"Кадрите решават всичко"!А "некадър"-тикът си е "некадър"-ник!Доказателство е резултатът от 27-г пазарна икономика и капитализъм в БГ,управлявани от същите "некадри"- ти-квеничета,но политически пребоядисани -синички,зеленички,розовички,жълтички и т.н. наследствен офисен план-ктон, номенкл-атик-уристи и "овчарски торб-ички"!Само с боя работата не става!

135

BatBulgar

преди 7 години

Абсолютна лъжа са тези проценти. ПП Възраждане са на първо място. ПРЕД ГЕРБ И БСП. Вие нормални ли сте бе?

134

Горд Комунист

преди 7 години

Винаги съм гласувал за нашите за да се върнат хубавите години на БСП и БКП.За какво ни е Европа, като си бяхме толкова добре с братушките?

133

Анонимен

преди 7 години

безпартиен съмне съм тролникога не съм гласувал за БСПсега ще гласувам против неккаддърниците от ГЕРБще гласувам за БСП

132

Гошу

преди 7 години

Зеленият чорап Радиф спечели и *** навириха гребена и си мислят, че така ще е и на парламентарните. Ония с червените агенции - Кънчовците се бяха скрили за малко, сега гледам пак почнаха да поставят БСПту на първото място :)

131

Анонимен

преди 7 години

Всички партии които виждам изредени работят заедно.Просто да направят една коалиция всичките и готово.

130

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Правя безплатни социолог. проучвания.Тарифата ми е следната:Ако искате да сте : Първи- 200 000 лв Втори- 100 000 лв Трети- 60 000 лв.За коалиции-отстъпки...

129

123

преди 7 години

Гасуването за ГЕРБ е престъпление.

128

Анонимен

преди 7 години

Интересно от къде имат пари агенциите без да се плаща . Кънчо Стойчев има палати и голф игрище от безплатните проучвания . Просто сте смешни и жалки .

127

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ке падне!Това е сигурно!

126

Анонимен

преди 7 години

ужас без край, просто вече нямам сили

125

Недоверчив

преди 7 години

Браво на социологията...дори работи без заплащане! Но да не забрави на окачи билбордовете с големи букви: "Манипулацията - грижа на социологията"