19

Анонимен

преди 7 години

До ИванАбсолютно, тва е като да си купиш обувки за 5 лева и после да се изненадаш като ти се скъсат на първия ден, но тука нали всички са юруш на евтинийката или по-любимото на балканеца- безплатничкото...та мисленето остава на заден план.

18

Цивлизован човек

преди 7 години

Аз не съм попадал на такива хотели. Може би защото знам, че хубавите неща имат цена и си я плащам. А болшинството от вас искате искате да получите много, обаче да платите малко или никакви пари. Затова често ви лъжат с такива хотели-менте и със стоки-менте и с всичко.

17

Иван

преди 7 години

15 лв. пиша защото чукнах и проверих за хотела, има в сайтове за намаления от 43 лв намалено на 15-16 лв ол инклузив!

16

Ivan

преди 7 години

И хората които отиват там имат вина- абе като видиш ол инклузив за 15 лв на ден не ти ли светка червена лампа че няма как да стане, да те нахранят, изкъпят, да ти стоплат вода в басейна, невъзможно. За такава цена естествено че ще се очаква трагедия.

15

Анонимен

преди 7 години

не можели да намерят собственика?лесно се намира, замразяват обекта, до 1 година ако не се появи се продава на търг.

14

mm

преди 7 години

Че кой си води децата в двузвезден хотел?

13

Анонимен

преди 7 години

"Вратата на банята нямаше долна панта, държеше се само на долна"Егати магията!

12

Анонимен

преди 7 години

Защо не са казали колко са платили за тоя хотел... няма основание за оплакване ако е от порядъка на 10-15 лева на вечер (а най-вероятно е точно толкова), човек каквото плати- това получава.

11

Златния Чинцано

преди 7 години

Понеже повечето хора сте големи тарикати и винаги искате да минавате тънко, затова има такива "хотели". Те съществуват на принципа "с трици се ловят маjмуни". Предлагат много ниски цени, а обещават 5 звздно обслужване. Та тоя Пламенчо искал за 50 кинта на ден да бъде VIP и да получи луксозна стая, хубава храна, готина ски писта и всичко това не за един, а за ТРИМА човека. Ами да се научи, че хубавите неща имат съответната цена. За без пари толкова.

10

курталан

преди 7 години

"долна панта, държеше се само на долна " нямало ,а пък се държала на нея

9

Анонимен

преди 7 години

много лесно ще го издирят,ако искат де ?по следите на парите -нали той прибира парите !

8

редакторЪТ

преди 7 години

"Кухнята на хотелЪТ също е в ужасно състояние, ..."Правописните грешки нарушават електролитния ми баланс... :)

7

пепе

преди 7 години

В тон с вчерашната статия за българкото и гръцкото море. Затова хората ходят на море в Гърция и Турция и на планина в Австрия и Италия. Излизал съм повече от 20 пъти и съм бил от 4 звездни хотели, до апартаменти под наем. НИКОГА, ама НИКОГА, не съм с е сблъсквал с мизерията и отношението, което предлага Българският "хотелиер"!!!Естествено има и друга истина, че много хора плащат 2 звезди, а са с претенции за 5, няма как да стане, всичко си има цена!

6

Патреот

преди 7 години

Еми кот-такоа. Да не сте помислили летоска за Халкидики обаче!

5

Анонимен

преди 7 години

Преди 15-20год. хотелът беше разкош- топло ,чисто, пистата беше ок-страхотна зимна почивка далеч от лудницата на големите ски курорти.Сега явно е развалина.Да го затворят и ремонтират, защото мястото и базата са много хубави.Жалко е да се съсипе така.

4

има проблем

преди 7 години

Проблема е ,че Предплащаш хотела предварително - Дал си парите ,а после никой не носи отговорност какво ще получиш - Никой не връща пари .Този проблем е туристическия бранш навсякъде , на нас ни се случи в Гърция - уж лукс хотел,лукс картинки ,а на място пълна мизерия и страшна мръсотия - и ти се хилят мазно ,ама да връщат 600евро и дума да не става .

3

Скиорчето

преди 7 години

Доста симпатичен хотел. Това течащото от чешмата боза ли е?

2

Анонимен

преди 7 години

А защо да не е издирен? Отговорните " фактори" да си размърдат задниците и да го издирят. Иначе какъв смисъл от тях. От този псевдохотелиер е ясно, че талъв няма.

1

Discovery

преди 7 години

За две звезди толкоз... имаше един хотелиер дет го питаха защо си е сложил 5 звезди при положение, че са му дали само 4 инспекторите. И той викаше, щото изискванията за 5 звезден хотел били глупости и нямало смисъл от тях :D :D :D :D... умен човек ей