39

Анонимен

преди 7 години

Не стига че са ги подслонили ами и претенции имат за 2 звезди толкоз.

38

бай Х

преди 7 години

До нещастници и злобари"Подобни търговци и хотелиери не би трябвало да се допускат до пазара."Ами той пазара се състои предимно от такива хора, като тези, които не искат да плащат, но пък претенциите им са безкрайни. Този хотел съществува само и единствено заради такива будали, все търсят евтинията и искат да ползват екстри, но да не ги плащат.

37

хахаа

преди 7 години

Тук май само хотелиери пишат хахахахах или просто дребни злобни душици.

36

Ганчо тарикат

преди 7 години

Важното е, че са са минали ТЪНКО и не са се набутали. Мен ме кефи, че хубаво са ги опраскали в тоя хотел. Като са скръндзи и не искат да плащат, много ясно, че ще стоят в мизерията.

35

нещастници и злобари

преди 7 години

Подобни търговци и хотелиери не би трябвало да се допускат до пазара. Очевидно този е някакъв тарикат с връзки щом не могат да го намерят. Тук колко злоба и пумия се изсипа върху човечеца, който е искал да си заведе децата на ваканция, а пари е платил най-вероятно толкова , колкото е имал. Затова утре като ви блъснат на детето на пешеходна пътека с джип, съсдът ще реши , че то е виновно ! Не се учудвайте !!!

34

до всички "плащ

преди 7 години

При скъпите хотели в България е доста по-голям мазаляк и ако не си ползвал преди можеш да се набиеш яко. Случвало ми се е неведнъж да не работи спа центъра например, а защо не са те предупредили, все пак на спа-хотел си отишъл!?! Вече чак при 5 звездните може би е трудно да се случи нещо досадно...

33

бай Х

преди 7 години

До МногознайкаКато са с ограничен бюджет, няма да ходят на курорт. Тези, обаче са от наглеците, които смятат, че специално на тях, трябва да им се дава ей така, без да плащат. За мизерно заплащане се предоставят мизерни условия. Хората по- надолу са ти го написали- не може за 15 лв. на ден да очакваш 4 хранения, топла вода, ски влекове и какво ли не.

32

до всички "плащ

преди 7 години

Всички, които пишат, че ако искаш за малко пари сам си си виновен: Принципно сте прави, че е така, но това не значи, че не трябва да се изкарват лъжещи и мошеници на яве! В скъпите хотели не е по-различно. Там можеш да получиш услуга като за 100 лева, а да си платил 250 за нощувка. Така че изкарването на мнение за услуга публично е полезно за другите потребители според мен.

31

Анонимен

преди 7 години

И какво е станало толкова не мога разбера, ама *** все чака някой да му свърши работата. Биеш 2 шамара на персонала вземаш си единия телевизор от стаята и си заминаваш щом са останали в тая мизерия сами са си виновни.

30

Анонимен

преди 7 години

Проблема е че неотговаря на нужната категоризация две звезди. Трябва да мине през категоризация. А не е минал. Глобата е в пъти по-голяма от 15,000 лева. Не е минал Здравно санитарен контрол. Хотела е негоден за експлоатация. В разрес е с оновните изисквания към хотел, бунгало, вила. Басейна не може да бъде отворен при липса на хлор и всички изисквания за него. Кухнята не може да има теч и мизерия в разрес е с хигиенните изисквания. Една салмонела, дизинтерия и не 15.000 лева. А. 215,000.

29

Многознайка

преди 7 години

А сега всички тука дето плюете кой ходел в 2 звезден хотел.Замислихте ли се примерно,че хората са с органичен бюджет?В България за да отделиш финанси за семейна почивка по курорти излиза в пъти по-скъпо от чужбина.И това,че нощувката е 15 не оправдава условията,които са потресаващи!

28

Анонимен

преди 7 години

Хотелиерите и тези които цял живот са вряли и кипяли в туризма знаят, как се случват нещата. Замразете заплата на шефа на хотела и всички сметки.

27

Анонимен

преди 7 години

Като не ви харесват условията намерете си по добър хотел. пазарна икономика е. Hикой не ви е опрял пистолет в главата и да ви е казал да ходите там, какъв ви е проблема.

26

гербист-столичан

преди 7 години

За колкото е платил, това е получил. В България комунизма отдавна мина и вече ценим евроатлантическите ценности, като плащаш ще получиш, а за малко пари получаваш малко. Не разбирам какво толкова се възмущават.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен20 ne mogat ili ne iskat ha ha ha

24

Златения Чинцано

преди 7 години

До Анонимен 20Напротив, проблема е точно в това, че повечето хора не са научени да си плащат за нещата, които ползват. Обичат "евтинйката" и "тънканата". Искат луксозни условия за мизерни пари. Такъв им е манталитета. И този манталитет съвсем закономерно създава пазар за такива "хотели".

23

Анонимен

преди 7 години

Стига бе! Водили са ме там като дете, беше готино! Ама така е, като всеки гледа де взима без да влага. Имам предвид собственика.

22

Анонимен

преди 7 години

До 20Хахха, хотелът фунционира, защото всички за юруш на евтинийката.Ако ценяха качеството- отдавна да се е затрил.

21

Хотелиер от морето

преди 7 години

Браво на колегите от планината!

20

Анонимен

преди 7 години

Проблемът не е "юруш на евтинийката", а че хотел като този функционира. Има си санитарни норми. А най-големият майтап е, че не могат да открият собственика да му наложат глоба.