59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Да Ви кажа и на село няма омари и шампанско, затова пробвахме там, обаче се оказа, че и там не дават. Само ....... като Вас може да прави такива изказвания по адрес на хора, които не познава!

58

Анонимен

преди 7 години

Че направи си ти хотел и продавай ол-инклузив пакети за 15 лева на човек на ден, че да си пълниш сметката.Имаш ли представа само поддръжката на такъв комплекс вода, отопление, заплати и пр. колко струва.Тези се ляни какво очакват пак че са имали къде да спят за тези пари.Яденето не било хубаво, не стигало, чаршафите не били чисти

57

Пл.Петров и жена му

преди 7 години

До Бени Хил: Извинете, аз Бени Хил познавам само един и той е английски актьор. Ако имате нещо да ни казвате, застанете с името си и ми го кажете. Всичко друго е лъжа и опит да се манипулира общественото мнение! Нито съм вземал на заем пари и вещи, нито дължа на някого нещо, освен на банката за кредита ми! Нямате право да говорите такива лъжи и измишльотини!

56

Анонимен

преди 7 години

Там е лукс сравнение с това на снимките. Хората за това роптаят. Нечий сметки се пълнят от 15 лева., за лични облаги. Секс и рокендрол.

55

Анонимен

преди 7 години

Мизерници. За 15 лева на ден какво очакват 5 звезден лукс, омари и шампанско? Да си бяха седели на село.

54

Анонимен

преди 7 години

Закуска: от 07:30ч. до 10:00ч. със следното меню: кашкавал, сирене, колбас, масло, конфитюр, мед, хляб, чай или сок;Обяд: от 12:00ч. до 14:00ч. със следното меню: супа или таратор, готвено ястие, десерт, хляб, чаша бира, чаша вино или айрян;Следобедна закуска: от 15:30ч. до 16:30ч. със следното меню: сладки или сандвич и сок от машина;Вечеря: от 19:30ч. до 21:30ч. със следното меню: основно ястие, салата и десерт.ВАЖНО: Напитките се предлагат само по време на закуска и обяд!Изхранването е по предварително определено меню!

53

Анонимен

преди 7 години

отелски комплекс Рила ** се намира в планината Рила на 17 км. от гр. Белица в курорта Семково. Хотелът се намира на 160км от София и на 30км от Банско.ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 43лв. - 50% = 21.50лв.ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:Една нощувка в двойна стаяИзхранване на база All Inclusive LightПолзване на вътрешен басейнИнтернет в общите части на хотелаПаркингТуристическа таксаПрограма All inclusive light:

52

Анонимен

преди 7 години

Офертата е за 21.50 лв. на човек на ден ол инклузив лайт, деца до три години безплатно, от 3 до 12 г. за 10.75 лв., т.е. отиват 5 човека за 64.50 лева на ден ол инклузив, включващ четири хранения дневно, и недоволни, чак по телевизията се оплакват.Ми да си бяха тръгнали като толкова не им харесва, мизерници.Има достатъчно инфо за условията в хотела от нета, хем знаят, че не хубаво за толкова пари, хем ревът по телевизията.Ми да бяха отишли в Банско например, там за 65 лв. на ден щяха само да хапнат петимата и да се приберат обратно.

51

Анонимен

преди 7 години

Ми да са го дали на англичани. Те са по спокойните места. Сега щеше да царствен.

50

Анонимен

преди 7 години

Няма такава цена на хотел 2 звезди 15 лева. Някой си пере парите. Хотела работи на загуба, въпреки всичко работи на всяка цена. "Пералня!"

49

Даниела

преди 7 години

До Бени ХилКажи кой си, защо се криеш? Какво съм взела от теб или от когото и да е и не съм го върнала?

48

Анонимен

преди 7 години

Аман от купуващи ол-инклузив почивки от сайтовете за колективно пазаруване за 15 лева на ден и после ревът по телевизиите че условията били лоши.Отишли 5 човека за три дни на ол- инлузив за 150 лева и се оплакват от храната и условията.Ми да бяха отишли в Австрия на ски, там един чай струва 8 евро.

47

Анонимен

преди 7 години

"Ти явно не четеш, че тия са плащали по 15 лв. на ден. Аз не знам, колко трябва да си нагъл, за да изискваш нормални условия и пълно обслужване за 15 лв. на ден."И ако плащаш по 15 лв на ден, това означава, че не ти се полагат чаршафи и да не трябва да ти се чисти стаята ли? Защо да са нагли???? Нагъл си ти, че си позволяваш подобни изказвания! А докато има такива като теб, ще има и места като този хотел!И само за твоя информация - не са били по 15 лв на ден, но това няма никакво значение!

46

bg

преди 7 години

До Анонимен.. наистина, ходил съм на зимен лагер там като ученик, 89-та ... супер яко, както казваш като в НДК и дискотеката беше супер... спомням си там май за първи път чух Технотроник... ееххх години

45

Анонимен

преди 7 години

Хотела бил инклузив. Ако е 5 звезди да но е минал през звездите въобще.

44

Анонимен

преди 7 години

От какъв зор да работи, като е на загуба? Кой печели от 15 лева.

43

Анонимен

преди 7 години

това е почивната станция на Профсъюзите в Семково.Като я построиха през 1987-88 беше уникално- все едно си в НДК! Това барове, ресторанти, вътре тежки интериори, висяци лампи !Ставаха страхотни дискотеки. В ресторанта нямаше място. Супер луксозен хотел, басейна работеше ,сауна ..чудо ви казвам ! И така цели 2 години. След това гостите си носеха ел. печки да се топлят, хотела го приватизира някой,пистите ги дастроиха с вагони, барове, павилиони.... за да се стигне до тука. Въобше не беше 2 звезди

42

Анонимен

преди 7 години

Колко пари са платили на кмета? Той е човека, който дава категория на хотел. Предвид описаното, следва, че някой здраво си мълчи и "затворил очи". От наредбата за настаняванв на туристически обекти. Абсурд да е 2 звези. И там са нвързани по веригата. Само и само хотела да работи.

41

Анонимен

преди 7 години

До СтефТи явно не четеш, че тия са плащали по 15 лв. на ден. Аз не знам, колко трябва да си нагъл, за да изискваш нормални условия и пълно обслужване за 15 лв. на ден.

40

истината е

преди 7 години

Няма да предплащам хотели,никакви ваучери и купони -точка !Няма!Идвам на място -харесва ми - Плащам ! ако не ми харесва -Чао !