79

Анонимен

преди 7 години

Осъзнайте се! Вие разбирате ли въобще какво "говорите"?

78

До 67

преди 7 години

Главния проблем е че сте решили да почивате безплатн...

77

Анонимен

преди 7 години

Госпожата е знаела много добре на какъв ол инклузив отива за 65 лева на ден за двама възрастни и три деца. Просто е решила да почива безплатно - както тя самата признава всеки ден е искала да й върнат пари от "огромната" сума, пратена от нея, щото трябвало да си купят ски-карти . И след като е изкарала почивката, въпреки ужасните условия е решила че трябва да иска компенсация през медиите.

76

Анонимен

преди 7 години

При цена 15 лева средно на легло с включена храна просто няма как хотела да лаботи легално - само ДДС то е 3 лева, за 12 лева тока на печката , която си носехте, или парното или топлата вода или храната или заплатите или чистите чаршафи да платят? Такива фалирали хотели обикновено са ипотекирани и собствениците гладат да вземат като за последно някой лев от балъците преди банката да е продала хотела.

75

Анонимен

преди 7 години

При цена 21.50 на възрастен и 10.75 на дете на ден е глупаво да очакваш някакви прилични условия, да не говорим и храна, и басейн и ски влек. То си е ваша работа за колко пари почивате, ама не мога да разбера тоя рев по медиите вече втора седмица. Сама сте си виновна.

74

Даниела

преди 7 години

Писна ми от тъпите ви коментари! Въобще не става въпрос за това колко съм платила! Нито пък се оплаквам! Констатирам факти! За ваше сведение - не съм платила нито 5, нито 15 лв, а близо 400, като за едно от децата не съм плащала, защото за деца под определена възраст не се плаща, а за другите съм платила процент от пълната сума! Не ви ли е срам да съдите хората кой за колко пари почива? Влиза ли ви въобще в работата?

73

До 71

преди 7 години

За толкова пари пак че са ви дали кърпи и чаршафи...

72

Анонимен

преди 7 години

Комунизми свърши отдавна,госпожо. Другият път като решите да ходите на ски за 5 лева на ден си носете и храна и чаршафи.

71

Анонимен

преди 7 години

И басейн и чисти чаршафи...пак че на ви онодили помаците. Мазохисти.

70

Анонимен

преди 7 години

Аман от нещастници с претенции.като не им е харесало да си бяха тръгнали. За 15 лв. на ден искат и хотел и ядене и ски влек. Мазохисти

69

Анонимен

преди 7 години

Не използвай ол-инклузив. Далеч от реалността за категория две звезди.

68

Анонимен

преди 7 години

Като е бил затворен, защо един от коментарите, така настъпателно се опитва да заблуди цялата аудитория. Вижте офертата в сайта. Защо има сайт с цени в реално време, след като е затворен?! Наясно ли са каква е глобата, ако вкарат потребител в заблуда с цени, оферти и намалени цени.

67

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМи продължавайте да ходите на почивка с "ваучери" за 15 лева за ол -инклузив и да се оплаквате по телевизията...аман от мизерници.

66

Анонимен

преди 7 години

Защото е бил затворен от РИОКОЗ още през януари и е обявен за негоден за експлоатация. Но собствениците просто са свалили стикерите след проверката и отново са продължили да приемат туристи! Гледайте репортажа от тази сутрин по НОВА ТВ. И спрете просто да говорите глупости!!!! Не съм очаквала, че ще бъда в петзвезден лукс. Знаех, че отивам в соц. хотел, но това не значи, че трябва да имам мръсни кърпи и чаршафи!

65

Анонимен

преди 7 години

Това е "пералня" на пари. Хората, ако желаят ще ходят на село. Отиват с парите си и желаят обслужване, като за хотел 2 звезди. Явно сте на много ниско ниво по отношение на хотели, туризъм. Във вашия случай е хубаво да замълчите, отколкото да ви личи, колко сте неинформирани. Не сте наясно с наредби и изисквания в този бранш.

64

Анонимен

преди 7 години

До Анонимензащо да функционира незаконно? и с какво лъже хората?

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонименменте, менте, колко да е менте офертата.Получили са и стая , и храна. За толкова пари- толкова.

62

Анонимен

преди 7 години

Някой въобще разбира ли какъв е главният проблем? Че един хотел функционира абсолютно НЕЗАКОННО, абсолютно безнаказано и че лъже стотици хора ежедневно! При това хора с финансови възможности, ако това е толкова важно за коментиращите тук?! И до момента един единствен човек се е осмелил да направи нещо сериозно по въпроса, защото не може в тази страна всеки да си прави каквото си иска! Или просто ви е кеф да си чешете езиците и да говорите глупости, без да вложите и капка мисъл в изказването си!?

61

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ нямам желание да познавам.Хем искат аванта без пари, хем после не ги срам да се показват по телевизията и ревът, че не им харесало .Не, сериозно ли мислехте, че за тези пари ще получите прилични условия, че даже и храна???

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Не мога да се начудя....вместо да се замислят някои хора, че утре могат да попаднат на същата менте оферта ...и да си тръгнат веднага, защо не помислят как да се спрат опитите за такива Иамами, а само се плюят хора, които предупрецдават за проблем.?!? Това явно е от лошия материал, както каза бате БОйко, който е останал в страната ни.....