23

Димитър Борисов

преди 7 години

Тези където ограбиха парите при строителството на сектора и не довършиха козирката, мястото им е в затвора. Другия вариант е да върнат парите и да довършат козирката, след това целия стадион. Такъв велик отбор като Левски трябва да има най-красивия и модерен стадион. Със такъв смешен стадион футболистите ще играят без желание. Докато не се направи стадиона няма да има международни успехи.

22

Димитър Борисов

преди 7 години

Името на стадиона най-лесно се сменява. Нека да довършат стадиона и тогава да сменяват името. Ръководството в Левски са като лешояди грабят колкото може повече. Не чувстват ли малко вина, срам и угризение че не направиха козирката. Сектор "А" струва колкото нов стадион. Това са хора на корупцията но не и на футбола. Ако някои от шефовете на Левски поръча да му направят къща и да му искат пари колкото 100 етажен небостъргач, няма да се съгласи. Но за сектор без козирка, пари колкото нов стадион.

21

Пешко

преди 7 години

До ФутурологОтносно футболната история нямам претенции, говоря за сега.

20

Моци

преди 7 години

Абе, левскари, поне една седалка оставете на името на Гунди.

19

САМО ЦСКА

преди 7 години

Плащането на наеми от ЦСКА , отнемането на лицензи и спиране от участие в евро-турнирите се случваше много години преди Гриша Ганчев и Литекс. Така че схемата за затриване на ЦСКА е от десетки години - Бакърджиев ,Г.Марков, Софиянски , Батков и ББ и сие във държавната власт.НАП и МО да са си искали дълговете и наемите от Лупи и от пернишките пияндета година за година , както е по закон. ЦСКА е футболен отбор , който играе футбол и бие уефски напук на уефскарските мечти за изчезването на ЦСКА.

18

А дълга на мъртвите

преди 7 години

До САМО ЦСКАСрамота е някой от литекс-сф. да пишат за дългове на Левски след "В" група цска се възкачи във "Вечна им памет" Крадеца изплува и вика дръжте крадеца. Кравара от микре да върне парите народни!

17

СкотЛанд=ГоведоПоле

преди 7 години

Гунди, фатай СОМа и VIVAй през оградата да не цапаш името свое и наше!Продажниците продадоха и последниа парцел от тревния фонд на ФК Гувеунди дел Искрски фон Подухненски.срам и позор. ко са ша приме без тр'*** на малкия СкотЛанд=ГоведоПоле

16

Футуролог

преди 7 години

До е ми то такаВече са публикувани официалните данни за това кой колко дължи на КТБТова не е никаква тайна и я съобщиха по тв-то.....поинтересувай сеГриша Ганчев дължи близо 1 милиард лева и е най-големият длъжник на КТБ което няма как да е станало без помоща на Цветан Василев и мнимия му кукловод Бойко БорисовДелян Пеевски дължеше към 100 милиона главно заради ИПК"Родина" дето мисля че е негова собственост ако не се лъжаИнтересувай сеАз преди 2 дни го разбрах

15

е ми то така

преди 7 години

До Футуролог 16Малко си в грешка за КТБ - по-скоро "КОЙ?" я източи...

14

SD

преди 7 години

До ФутурологБре ти си пенкилер ! От всичко разбираш .Що не си в управителният съвет на говеждият стадион ? :)

13

м

преди 7 години

Господи ,докога ще ни наказваш с този отбор ,докога.

12

Fin Spas

преди 7 години

VIVACOW ARENA

11

Пешко

преди 7 години

Така така, дедо Боре и старият комунар Русев че ви опраат

10

Владо

преди 7 години

Все се чудех, какво е това синя, червена и всякаква друга идея, а то идеята била - пари ...

9

Джедай Мастър

преди 7 години

"Примерно - Синя арена или Арена Герена, или нещо по модерно."Нещо по-модерно - например "Говеждия стадион" :D

8

Чичо митко

преди 7 години

Тия акции си ги раздават като кебапчета преди избори .Първо на тръста ,сега на Боримиров ,после на някой друг .И така докато Русев се отърве от всичките и му остане само Виваком .Чакайте баба Дора до края на годината .

7

САМО ЦСКА

преди 7 години

Май че и без да връщат 20 000 000 лева за наеми на държавните си бази , откраднати от уефски мафията във властта , уефски с бодри крачки крачи към В група Витоща-Бистрица. Вече тиретата ги помитат като лавина.

6

Анонимен

преди 7 години

Стига с тия драми относно името. Гунди си е икона за синия отбор, но какво пречи стадиона да е нещо по друго. Примерно - Синя арена или Арена Герена, или нещо по модерно.

5

Анонимен

преди 7 години

Отдавна се казва стадион "Гейарена" - Подхуене :)

4

До 3

преди 7 години

Цецо, по стара комунистическа традиция крадецът вика дръжте крадеца!