22

Анонимен

преди 7 години

Държавата е пред анархия. Руснаците сияят.При тях проблема е същия.

21

Анонимен

преди 7 години

Гнусна Червена Кукувица!

20

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера, отвратителна жена, нагла, подла, подмолна, без чест и достойнство и във всяко правителство с пост??? И значи извода, колкото си по-гнусен и долен имаш шанс да станеш властник и да крадеш. Нима тъ)( пира пт Банкя не знаеше това, нима не знаеха какви ги е сътворила, и пак и даде министерство. Тя е крала и на него е давала, ето защо я е взел! Колко загуби България заради нея, милиарди и години. И днес се измъква?? Защо ме се съди? Нима няма за какво? Цацата да не си гали тумбака

19

Анонимен

преди 7 години

До u4enЕй, няма да се отървем от тия мизерници, нагаждачи във властта. Скачат от едно място на друго, непрекъснато си уреждат "сладък живот" на гърба на тъповатия български народ, който с у-у, а-а, но ги преизбира вече 25 смъртоносни за страната и за себе си години. Надява се, че като върти опашщка на силните на деня и получи тлъсто кокалче, това ще е вечно. И затова тези гадинки си паразитират и се правят на спасители, а всъщност са унищожители, предатели, на България.

18

неразбрал

преди 7 години

А тиквения генерал Маркучев какво чака?Да не би измамите на Пръмовица да са станали без него?Айде на пангара всички тиквари и дреформатори.

17

ГНЕВЕН

преди 7 години

Кривоустата бабичка трябва да е в затвора и да върне парите с които ни наказват еврогейците.Може и заедно с Тиквата , който жаден за власт съсипа страната ни.

16

реалист

преди 7 години

Ще се жертва с евродепутатско място.

15

анонимен

преди 7 години

прицелила се е навьн я еврокомисар я в брюксел сега ндсв са на власт

14

Тато из Правец

преди 7 години

В затвора !!!

13

сминдух енд чесън

преди 7 години

Свърши си перфектно работата,разчисти пътя на комунистите до кокала,само тези юнаци с нея не осъзнаха какво им се готви,сега ще има да правят анализи какво стана ,че станахме излишни

12

бай Петко

преди 7 години

Утре четете и на бойко завещанието !

11

Анонимен

преди 7 години

O! Чудо ! Явно всичко е възможно !

10

Анонимен

преди 7 години

Алелуя! Отказала се е защото е разбрала, че е НЕ възможно да влезе в следващия парламент. И тя като нейния покровител, царя, ще се изгуби в "европейската идея".

9

Анонимен

преди 7 години

Неприятно впечатление остави, основно от работата си в образователното министерство.

8

смЕх

преди 7 години

Тая си е опекла работата и се прави на умряла лисица като нищо ще цъфне в управителния съвет на някоя банка или пък отново при брюкселските лентяи на запазено местенце тия нямат насита.

7

naj-posle

преди 7 години

naj-poslei ne se vrustaj nikoga pove4e v parlamentanadqvam se, 4e pone malko suvest ti e ostanala da me poslu6a6KUNEVA!!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Празната дрънчаща тенекия продължава да трака. Прави си имидж на първооткривател и основоположник на българското образованоие. Опита се да омаловажи основни постижения на българското образование, изгони ценни учители, защото учеха учениците на истински човешки ценности, за разлика от младите пластилинови, самонадеяни кариеристчета. Унищожи енергетиката, унищожи скоропостижно и образованието. Сега си прехвърлят вини. Абе, фурнаджийски лопати.

5

Хубави устенца има

преди 7 години

Хубавелка

4

u4en

преди 7 години

Всичко е ясно! О.Герджиков назначава Кунева за евродеп......РБ се разпада и се прелива към Да..БГ .и НР. ....И на финала - ДОСТ 4%...ДПС 3.7%......Доган в КАУША и прехода свършва - всички далавери на светло и тръгваме нагоре !!!2

3

Анонимен

преди 7 години

Тая си е оплела кошницата другаде скоро ще я видите еврокомисар или нещо само гледайте, има още два реактора за затваряне. Много я бива да затрива образования и реактори.