62

Анонимен

преди 7 години

Кунева е много по-полезна в ЕС! Задачата й е до година -две ЕС да бъде ликвидиран...А Кунева е ликвидатор от европейска категория - знае кое как става,може и го е правила!

61

Турчин

преди 7 години

Ей най сетне България се освободи от една вещица.колко ще е добре примера и да последват старите мошеници: Доган, Местан, тиквата Прасчо Каракачанов, мангото Симеонов, болния Сидеров, Гергов ,Цецо ушко и други.крадливи политици които унищожиха България

60

Щирлиц

преди 7 години

Олекна ми.Отдавна си мечтаех и в България да се появи родна ,доморасла Кондолиза,и ей на-появи сЪ.

59

Анонимен

преди 7 години

Сбогом бабо Йес.Сбогом и дано не те видя повече.

58

Анонимен

преди 7 години

Куня е при Цура Ризова в момента, вицове разказва ...

57

Кака Кури

преди 7 години

До АнонименИ като онази чиборашка Бокова.

56

Анонимен

преди 7 години

Тази направи всичко възможно да унищожи образованието... Всички по-млади и качествени хора се махнаха, откак Кунева наложи новия закон. Всички говорят, че уж образованието било приоритет, а колегите казаха, че просто няма как да останат на такава работа, при все желанието им. Бяха готови да работят за тия 500 лв, но новият закон обезсмисли всичко, унижението е голямо.

55

Анонимен

преди 7 години

Мераци за еврокомисар а,ама ако знае колко я мразят българите ,като онази американска пионка Кристалина..

54

Анонимен

преди 7 години

Искаме жена за български еврокомисар каза един евротолераст.Очевидно Кунева очаква номинация и затова не се кандидатира за депутат.Но ако наистина я номинират това ще е поредната държавна измяна,след престъпното номиниране на друга антибългарка Кристалина.

53

Анонимен

преди 7 години

Ако тая я номинират за еврокомисар, аз отивам да протестирам. Очаквам ви и вас.

52

Анонимен

преди 7 години

Неслучайно Русия определи БГ като нейн агент в ЕС и НАТО!Никаква организация, включително СИВ и Варшавския договор не можаха-и не могат- да устоят на разрушителния гении на такива доказали се некадърници в "щаб-квартирите " им като Симеончо,серГЕЙчо, Бойко,Сталинка ,Мунчева,Бареков...!Те са БГ-секцията на най-успешната международно организирана "капиталистическа" организация начело с Бжежински и Кисинджър-разрушиха без един комунистически изстрел и НАТО, и икономиките на САЩ и ЕС!Хора на Путин!

51

БАБА БУНА

преди 7 години

ЩЕ БЯГА В ЮЖНА АФРИКА,ТУКА ВЕЧЕ Е ОПАСНО.

50

Анонимен

преди 7 години

Време е за народен съд , смърт чрез разстрел и даряване органите на крадливи депутати на нуждаещи се българи !

49

Анонимен

преди 7 години

Ха, искаме си стария АЕЦ и ...родното просветление....

48

Ха-ха

преди 7 години

" Сбогом, парламент! Кунева дава път на младите ".Ха-ха, др. Кунева никога не се отказва, т.е. да даде път на младите.Тя просто прекрасно разбира, че пътеките й са отрязани към парламента. Завинаги.Внимавай, народе, да не я посочат за еврокомисар от страна на България!Че тогава отново ще си блъскате главите, но ще е късно!

47

ognyanz

преди 7 години

И да не се откаже, кой ли пък ще я избере нея. При мажоритарен вот няма никакъв шанс. Но при пропорционален и магаре може да вкарат в парламента.

46

Анонимен

преди 7 години

"Лидерът на ГЕРБ разкритикува и някои от решенията на Кунева като министър. Тя пък му отвърна с въпрос кога образованието е станало важно за него."===Че то и за нея образованието не беше важно. Важното за нея беше да се изстреля на поредния висок пост, без значение какъв е и в коя сфера. Със сигурност се отказва от следващия парламент защото има план за някоя по-добра длъжност някъде. Предполагам в ЕК, че там наскоро обявиха, че искат жена от България за еврокомисар.

45

Анонимен

преди 7 години

Пенсионира се, сега ще се радва на честно изработените си пари.

44

Анонимен

преди 7 години

тази мира няма ще намери ниша всеки ден да излиза по телевизията и как човек да се отърве от това чудовище

43

Анонимен

преди 7 години

"Ромката" ГО каза Сбогом, магистрала! Кунева дава път на младите, отива на второстепенните пътища.