70

АХЕ

преди 7 години

Тези двамата /ББ и МК/ га си бръкаха по дупките всичко бе ОК, ама пре....ха образованието, а га дойде време за избори ББ се сети, че е сгрешил. Е на чий гръб бе джанъм грешиш нон стоп и все си покриваш главата с пепел, ама след като е свършило действието!!!!!!! *** ГРЕБ и техните собственици ББ и ЦЦ, така са се научили да се мазнят, че мас им потича от задните части??!!?? Защо още търпим!!! Трябва ни нова революция хора, истинска, не нежна!!!

69

Анонимен

преди 7 години

"... за това дали Денков си е подал оставката или е напуснал сам."---Верче, послушайте ме, там в "днесбегето", бе! Четете материалите преди да ги "поствате"! Дали ще си подадеш оставката, или ще напуснеш сам, е едно и също!Другият вариант е да те "освободят" от длъжност, т.е. не по твое желание!

68

Анонимен

преди 7 години

Ей, че кеф! Я как хубаво се ръфат!

67

анонимен

преди 7 години

До MADИ ДО НЕГО ДА Е КУНЕВА ДА РЕШАТ СПОРА ЗА КУЛТУРАТА

66

АНОНИМЕН

преди 7 години

Тия и двамата са ...АУТ !

65

Големия Маргин

преди 7 години

Преди 20 години тоя *** Борисов го нарекох Тиквата!Нищо не се е променило в него- все същият мутраген си остава ламтящ за власт и пари.

64

Към № 92

преди 7 години

92, идвай ти да преподаваш! Аз на драго сърце ще изляза и ще ти отстъпя мястото си - хем си по-културен, хем агресията ти е на ниски нива, хем си образован, разбираш от деца, че и на заплатата ще се съгласиш. Действай!

63

До Цв. Цв.

преди 7 години

Съдейки по правописа ти, предполагам, че иронизираш,,малкото божество"(едно изречение, осем грешки), за което моите адмирации, но ако си искрен, жална ни майка, какви хора избират лицето Борисов !

62

Rabotnik

преди 7 години

Тук основно пишат тронове те на Тулупа Бойко, каквато и да е Кунева поне се озъби на Тиквата, вие нали не мислите че Тиквата разбира от образование или от управление на държава

61

MAD

преди 7 години

От всички политици Бойко Борисов е най големия ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК Място му е в затвора

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен72Интересно колега,как разбра че работя против България само защото не одобрявам управлението на бившия пожаникар,бивш СИК-аджия / мутра / ,изтеглилият 20 милиарда заем Бойко Методиев Борисов?

59

Анонимен

преди 7 години

Не съм фен на Кунева но е права

58

АТАКИСТ

преди 7 години

до 85 Викаш добре ти е при Тиквата?До.битък ***!

57

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТИ ДОБРЕ ЧЕ НЕ Е БИЛ....ДОСТАТЪЧНО НИ Е СЕГА ТЕГЛОГО И ИЗЛАГАЦИЯТА ПРЕД СВЕТА.....

56

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 7 години

БОЙКО БОРИСОВ направи магестрали, пречествателни станций, спортни залий! кунева какво направи? дете на мажа си!

55

АТАКИСТ

преди 7 години

до 76 Сидеров е бил на власт, че да има възможност да строи? Скажи, до.битък!

54

Анонимен

преди 7 години

Отдавна се знае, че в този живот, Бочката, е прецакал всичките си съдружници.

53

Шиши

преди 7 години

"Кунева отвръща на Борисов: Кога се сетихте, че има образование?"Не му трябва, той поне е д-р на науките, а ти освен кримата си муцуна кво друго имаш!

52

Анонимен

преди 7 години

Това между двамата приятелски огън ли е?

51

Анонимен

преди 7 години

Вярно е,че и двамата не стават! Борисов беше избиран два пъти и двата пъти подава сам оставка! Оправданията,заканите и обещанията му са едни и същи,а резултатите-позорни и вредни за България! Изводът е един-некомпетентен да управлява,а причините не ме интересуват! Стомната за вода на лъжливото овчарче отново се счупи! Не е здравословно за трети път да настъпваме мотиката!Такива като него и обкръжението му нямат място в политиката!Да е доволен,ако не влезе в затвора и да се омита завинаги!