130

Анонимен

преди 7 години

Кунева като е имала различно разбиране от правителствената политика, защо не прояви принципност и не подаде оставка? Сега няма какво да говори, като си е дала *** под наем, ще мълчи.

129

Анонимен

преди 7 години

Това не беше коалиция, а глутница. Сега лапачката свърши и почнаха да се изяждат помежду си. Яко са се захапали за гърлата.

128

Анонимен

преди 7 години

Хвърлете едно око по горе"Бъдещи педагози отличници по евростипендии"Куневица и цяла плеяда изрроди превърнаха образованието в ШОУ даже с трева!Завършили више питайте ги колко пряви 2+2.2 и ще ВИ светне, че от тунела дето чакаме светлина НЯМА излизане.

127

Анонимен

преди 7 години

Миглена Кукува , а ти що имаше в устата сливи или ... баси наглата ... .... ....Тия са ОБЛАДАНИ от мисълта да ГЕПАТ повече - Банкябостан и сие със СРЕДЕН пръст !

126

Тотмаков

преди 7 години

Слуги трябват на народа,НЕ господари !!!

125

реалист

преди 7 години

Две седмици след като тиквения кабинет беше изметен започнаха да излизат наяве истинските причини за оставката на Тиквата. Ген.Тиква и мадам Йес се хванаха за кирливите вратове.До месец ще се видят истинските лица на продажните герберунгели и техните партньори в кражбите.

124

Skunka

преди 7 години

Драги сънародници, това,коетообединява всички ни , е всеобщото недоволство.Да се вземем в ръце. Забравете противоречията, достатъчно.Вижте в Румъния какво стаа'...

123

До 101

преди 7 години

Ха-ха, точно девет правописни и пунктуационни грешки си допуснал, без да се брои жаргонът и сочното благопожелание накрая, което вече е лексикална или стилова грешка, както предпочиташ! Явно въобще не си се учил на училище, затова си толкова злъчен (серт, потвоему)! :)))

122

От 189

преди 7 години

Извинявай исках да напиша:Демек трябва.

121

Анонимен

преди 7 години

До MRAWKAДемек не трябва да се гласува за някой като кмета на Елин Пелин Ивайло когото познавам лично.Той никога досега не е участвал в каквото и да е управление само че като студент няколко пъти умишлено правеше така че да го късат на изпити защото беше Председател на студентския съвет и ползваше доста облаги от това.След това направи партия финансирана от американец на който официалния бизнес е производство на марихуана за медицински цели.А не официалния??????????????? И хоп кметче. Та така.

120

Анонимен

преди 7 години

Вече до толкова са затънали в собствените си провали, че се самоизяждат. Еднакво некадърни, прости и виновни се набеждават един друг, защото нямат оправдания. Остава ни само да се смеем на цирка обаче тях не ги е срам. Те са богати и живеят пре-задоволено. Най-тъжното е, че държава вече няма и всичко е за наша сметка. Затова се спасяваме по еденично в Англия, Германия и къде ли не.

119

Анонимен

преди 7 години

Казвам ви аз че тепърва ще излизат на светло резултатите от ,,компетентното'' управление на селяка от Банкя. Само че и тая мисирка да не се опитва сега да се прави на много почтена,ако беше казала публично това когато беше министър някой можеше и да и се върже.

118

Офф ,да се омитат

преди 7 години

Вижте какъв е манталитета на премиера и вицепремиера от кабинета "Тиква 2".Отврат.Тези и двамата са за бунището.Никога повече не трябва да помирисват власт.Никога!

117

boyko.uzunov

преди 7 години

А кой одобри субсидирането от държавата на частните училища?Бедните ще плащат за образованието на децата на една прослойка,която няма нужда от това!?

116

БАБА БУНА

преди 7 години

КАК САМО, СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ,ТЕ СЕГА НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ,А ПЪК СА ВЗЕМАЛИ РЕШЕНИЯ ПО ВРЕМЕ НА РЪКОВОДСТВОТО НА ДЪРЖАВАТА.УЖАС.НИЩО НЕ ГИ Е НАУЧИЛА ПАРТИЯТА.,САМО СА ХАРЧИЛИ ПАРТИЙНИ ПАРИ.КОЙ ЩЕ Я ПОПИТА ЗА АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА,НЯМА ЛИ ТОЛКОВА СМЕЛ ЖУРНАЛИСТ,КАТО ТАЗИ С ЯБЪЛКАТА,А ИМАТ 115 МЛН.БЮДЖЕТ,КОГА ЩЕ Я РАЗПИТАТ ЗА СПРЕНИТЕ РЕАКТОРИ.

115

Анонимен

преди 7 години

Ха! На тоя Збъркания банкянски тиквун много грешки му се събраха, бе! Призна си, че Тетка Ц. беше НЕГОВА грешка, че я предложи, сега ОЩЕ ЕДНА негова грешка - Кукуневица Пръмова ... А, бе, за още грешки ще си каже с надеждата всички да са в ла*на и само той - в бяло. Ама няма да му се отвори парашута на 26 март.

114

Бивш учител

преди 7 години

За състоянието на образованието днес има друг виновник но никой не го търси.Казва се Даниел Вълчев. Той въведе принципа,убил образованието ни: "парите следват ученика".Забележете, ученика, не качеството. И така се срина всичко, а класове по 24 човека, се посещават денем от 5-6 българчета, останалите-мъртви души. Инспекторатите знаят, но мълчат, защото "Парите следват ученика", и ако се спази закона,половината училища в страната ще се закрият.Бойко не промени нищо в този принцип.

113

Анонимен

преди 7 години

двама бивши комунисти си вадят кирливите ризи...

112

Един от Северозапада

преди 7 години

До смирение Според мен, постът ти е логично да звучи така:Бокича да се признае за виновен????? Абсурд!!!!Или казано по нашенски-"Мачка по гръб не пада!"

111

Тони найка

преди 7 години

Какъв елит какво чудо. Това чучало падна по-ниско и от борисов. Така става като вкараш мъ'рша в политиката всички измършават