45

Тайсън

преди 7 години

Така,така! Най-сетне някой да се събуди и да поиска това което, всички европейци искат. Европеец мюсюлманин няма! Европа е християнска и затова е Европа. На Исус дължим всичкия напредък в Света! Всички придобивки на цивилизацията. Само с Исус може да има свобода и просперитет! Ислямът е племенна религия,която ни връща в средновековието.

44

Mima

преди 7 години

Do sega spaxte.. ne vijdate li kakvo stava i kakvo stana v Evropa?Dokade tazi Merkel dokara neshtata..Dano uspeete da se spravite..Dano nyakoi da sloji i neya na myastoto i

43

Анонимен

преди 7 години

"Между другото в туркиа изобщо не се толерират християните"Колко пъти си идвал в Турция:-):-):-)та правиш критерии от някъде си, пълно е с християни:-):-):-) някой ти е казъл нещо, няква медия показала нещо и правите изводи:-):-):-) Както викате и вие аре у лево:-):-):-)

42

Анонимен

преди 7 години

МЯРКАТА Е МНОГО КРАЙНА НО ДОКОЛКОТО ЗНАМ В ЯПОНИЯ Е ВЪВЕДЕНА ОТДАВНА!

41

Анонимен

преди 7 години

За да има мир всички муслимани в измир

40

Анонимен

преди 7 години

НЕЩЕТЕ ЛИ В РУШКAТA П(Ф)ИДИРAЦИЯ БРЕ? Е ОТИ ЦЪКAТЕ МИНУСИ? НAЙ- РAЗУМНИЯ ВAРИAНТ Е ЗAПAДA И ИЗТОКA ДA СA В ДВA РAЗЛИЧНИ БЛОКA. ТОВA И ТРЪМП ГО ИСКA! A И ВAШИЯ ПУТИН ИСКA СЪЩОТО!

39

Анонимен

преди 7 години

До 1453 Между другото в туркиа изобщо не се толерират християните , гонени са по всички показатели , и ти ще ми говориш за православни храмове в туркиа, твоя приятел ердоган защо забрани на немците в истанбул да си учат библията в училище

38

Анонимен

преди 7 години

Сетила се Мара... ти ги дръж на хранилка... пък после ме питай що не искат да работят. Ще гласувам,.. но не и за настоящите !

37

1453

преди 7 години

"Много добре , даже отлично , така трябва да стане в цяла Европа, който иска муслиманство в измир"Ти като българин, ако чуеш, че в Едирне се затварят двете български църкви и в Истанбул българската Желязна църква, ще си от първите, които ще напишат Ааааааа Как Можеее, Нееее ъъъъ оооооо, джаф джаф:-):-):-)

36

Анонимен

преди 7 години

Бсп, дпс, обеднелите пaтрийоти, герБ, рaзформaторЗки блоГ, сички бaрaбaр с губернците у рузкaтa фидирaциякримнaш, булгaрвaш)))))

35

Анонимен

преди 7 години

Много добре , даже отлично , така трябва да стане в цяла Европа, който иска муслиманство в измир

34

бг кочинa

преди 7 години

= нa ru кочинa...еднaкви по " стaндaрт")))))

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонименти си ***

32

Анонимен

преди 7 години

бугaри немa, тия всичките сa руски подметки, кaкво Ес ви гони? Ес се рaзпaдa пред очите ни зaщото Зaпaдa се събуди и видя че е прецaкaн! Бритaния винaги е билa първa, a Фрaнция сегa я следвa!

31

меркел

преди 7 години

алахакбарци вън от Европа!

30

До - Правилно

преди 7 години

Както е казано в онази приказка - ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА !!!...............................................И всяка в гюла да си знае стола.

29

Анонимен

преди 7 години

България е жалка държавичка, задния двор на Европа, а българите могат само да лижат задниците на западняците и да се молят да им разрешат да мият нужниците на богатите.

28

Преди много векове,

преди 7 години

в пясъците на арабските пустини, Коранът е бил полезна книга, с прогресивни за времето си идеи. Такова е положението с всяка религия, в периода на възникването и утвърждаването й.Но времената се менят.Нелогично е в епохата на постмодерността да отидеш във високоразвита европейска държава, за да живееш за сметка на социалните й фондове и да настояваш там да бъдат официално приети правилата, написани в друг район на света в годините на Ранното Средновековие. Рано или късно ще последват забрани.

27

Анонимен

преди 7 години

Ес е от ползa сaмо зa олигaрсите в бедните комунистически концлaгери кaто бг, демонтaж нa гнилия ес, a губернците дa одaт у ....,рушкятa фидирaция)))

26

Анонимен

преди 7 години

Тези които толкова му се прекланят на този Вилдерс, трябва да знаят, че нас Българите ни слага по-долу от джихадистите, винаги е говорил против България и за изгонване на българите от ЕС и Холандия.