173

Анонимен

преди 7 години

Абе аман от алчни "грешници" ...... барабар с Тиквата ...... щото и ние правим грешки, ама никой не не плаща за това .....за разлика от тия ....

172

Анонимен

преди 7 години

Твоето раждане...........Това беше голяма грешка...!

171

Анонимен

преди 7 години

Тоя Бойко няма акъл за 5 пари. Пълен издънкаждия. Същото е положението и с "кадрите" в ГЕРП

170

до 196

преди 7 години

Сега ще видим червената боя в прелестни нови багри.

169

Budinov

преди 7 години

Като ти говореше Радан Кънев че без съдебна реформа няма да изкараш дълго,ти и твоята пасмина се направихте на ударени.Сега ли почна да осъзнаваш кое ти е било грешка и кое не.Един човек те направи за срам пред света.Един нисичък но достатъчно интелегентен и умен.Сам се сещаш кой е.И този човек го доказа че ти насила ще докараш комунистите на власт.С оня *** втория в шайката ГЕРП сте си за ЦЗ.Българите не са овце *** милиционерски

168

мими

преди 7 години

Моята ,майка има един лаф, циничен,ама много верен.,,със стари, к---ви,нов бардак не става!,,

167

АДЕ

преди 7 години

Куневица ИЗПЪЛНЯВАШЕ ПРОГРАМАТА НА ГЕРБ ПОД НАДЗОРА НА Дамянова ТА ХИЧ НЕ ПРЕХВЪРЛЯЙ ВИНАТА

166

Анонимен

преди 7 години

Навремето Т.Живков беше казал - ние това което направихме тогава вие сега не можете само да го боядисате, а от ГЕРБ го контрираха - а пък ние това което развалихме вие никога не можете да го поправите !?

165

Анонимен

преди 7 години

Боко сам по себе си е грешка ,но да видим какво му беше правителството -Кунева -грешка,Ненчев -грешка плюс пародия,Лиляна Павлова -грешка ,Московски -грешка на квадрат,Бъчварова -грешка на куб,онази с конската физиономия на туризма която всяко лято мести чадъри и така и не можа да им намести цените -грешка на природата .....и така в същия ред до последния никаквец в това правителство!!!!!!!!!!!

164

П.К.

преди 7 години

-След дъжд, качулка.Изявлението на Б.Б. за М. Кунева.

163

123

преди 7 години

До Анонименсамо да те попитам за 28 години какво построй нещо здраво и от полза за икономиката още събаряте и разграбвате материалната база на работодатела му Тодор Живков завода за *** и няколко казина магистрали няма докато стигнат до края в началото е пропаднала

162

boyko.uzunov

преди 7 години

Не ти е само Кунева проблема Борисов-ти самия си проблем с профанските си назначения на некадърници,но какво да очакваме от *** пожарникар и човек с тъмно минало..

161

S

преди 7 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Убийствата им се регистрират като самоубийства, но са си убийства!!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи, да бъдат разследвани докрай ли?! Те също участват..

160

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата грешка на тази мутра , е че се е пръкнала на този свят. Никаква полза от него , а само 20 милиарда заеми. Кога мутрата ще си признае , че както Куневица така и целия му втори кабенет е творение на Брюксел?Мутрата е куклата Барби на конци , които се дърпат от Евролибералите в Брюксел. Те му наредиха да откаже Южен поток, да не вдига пенсии , а да тегли 20 милиарда заеми. Време е народът да се опомни и масово гласуване са Патриотите, които вече няма да са комбина с Мутрата.

159

Анонимен

преди 7 години

Войната е за субсидии и комисионки от обществени по,ъчки

158

Анонимен

преди 7 години

До ММММДАИ кога Бойко разбра че тя не става? ......- - - - - По-важния въпрос е - а запита ли се Бойко той става ли за премиер ???

157

Анонимен

преди 7 години

ясно е, че голяма част от хората в България да ги навеждат им харесва повече отколкото да изхвърлят *** от държавата, писането на коментари обаче ги успокоява, че поредната *** току що се е подиграла с него по някакъв начин

156

579

преди 7 години

само тая да ти беше грешката.

155

Анонимен

преди 7 години

Голямата грешка е самият той. Забърсва ги по барове и кръстовища и все някой му е крив. Що не си назначи можещи и знаещи хора за съветници. Но от къде да ги намериш или ще му позволят ли шефовете отвъд океана?!!?

154

Анонимен

преди 7 години

БСП за разлика от ББ без кръв власт не пускат, да не ви чупят главите по площадите