32

До Димитър

преди 7 години

И последно - броят на еврочиновниците не е стотици хиляди, както пишеш. Комисията, Парламентът и Съветът взети заедно са малко над 40.000 (населението на ЕС е ок.460 милиона без Великобритания). За сравнение - в САЩ са около 2милиона, във Великобритания-около 480 хиляди.Издръжката им, заедно с разходи за пенсии, наеми и поддръжка на сгради, инфраструктура въобще, е около 6 процента от бюджета на ЕС. Тези данни, както и за заплатите са публични, можеш сам да се увериш. Провери.

31

До Димитър

преди 7 години

Имам двама приятели еврочиновници. Заплатите са им малко над 3000 (три хиляди) евро. Минаха изпит, за да работят. Ако не се лъжа около 5000 (пет хиляди) бяха явилите се на конкурса. Тези 25.000 евро, за които говориш, ги взимат комисарите. Има сигурно около още 100-на чиновника с около 20.000 евро. Останалото е в пъти по-малко, но си заслужава. Ако мислиш, че е лесно - *** и виж сам. Чукни в гугъл "работа в Европейска комисия" и започвай. Но не разпрявай митове и легенди, не лъжи хората.

30

Един мъж

преди 7 години

Холанците не напразно са наречени расистси. Хора живеещи там от не повече от година бързо разбраха що за лицемери и расисти са. Това е много подла нация. Спокойно бих казал, че Холанците са най нечестните, лицемерни и гадни хора в цяла Европа. Не се съобразяват с никого и нищо. Абсолютно не спазват човешките права. Външната им политика е ок, но самото население е мършаво и много подло, просто отвратително. Дано европейците разберат какво точно се случва там за да предприемат мерки.

29

Анонимен

преди 7 години

сбърканият запад все повече буксува.светът взе да се усеща че демонокрацията е просто оправдание затоталния грабеж на който западните страни начело със бандит номер едно кравария подлагат света .идва времето на разплатата

28

Димитър

преди 7 години

Време е един по един демократичните държави да напуснат тоя батак ЕС. Няма кой да храни стотици хиляди еврочиновници с измислени длъжности с по 25000 евро заплата.

27

прогноза

преди 7 години

В Холандия винаги управляват коалиции, а не една партия. Вилдерс ще е първи с около 20% от гласовете, но няма да управлява поради 2 причини:никой не иска да се коалира с него и самата му партия знае, че не стават за водачи. Те си харесват да са в опозиция, иначе ще лъсне какви празнодумци са. Фарадж като стана неговата си би камшика

26

Анонимен

преди 7 години

Хората стигнаха предела на комфорта и почнаха да търсят проблеми сами. Забравиха гладните год след 2те опустошителни войни започнати от фашисти и популисти.Съвземете се малко преди да е станало късно.ЕС е добър проект и добър живот. Ако нашия живот не ви харрсва променете го тук.

25

Анонимен

преди 7 години

Затова съм и БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТ !!!...Български националист в Германия звучи като едновремешните поборници които са борели империята в букурещките кръчми.

24

Анонимен

преди 7 години

Писмото на Рюте хвали такива холандски ценности като правата на хомосексуалистите....Ясно, защитниците на хомолюбовта са против мюсюлманите.

23

Анонимен

преди 7 години

Обещавай!!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че европейските популисти Рюте, Меркел и Борисов вече имат запазени места на бунището на историята.

21

Ана

преди 7 години

До АнонименХоландия има много по-строги закони за беженците и като цяло имиграцията. Не са чак толкова толерантин, колкото си мислим ние в България.

20

до 28 от Германия

преди 7 години

Имената са на водачите на ПАТРИОТОЧНИТЕ ПАРТИИ във Холандия, Франция и Германия.Аз съм германски гражданин и искам СУВЕРЕНА ГЕРМАНИЯ, а не васал на Брюксел, Вашингтон или Москва. НЕ ИСКАМ ИСЛЯМИЗАЦИЯ, а запазване на националната европейска култура и християнски стойности. Затова съм и БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТ !!!

19

Алтернатива за D

преди 7 години

Кандидатът за канцлер Шулц на германските Соц.Демократи обяви: "ИДВАМ В БЕРЛИН, ЗА ДА РАБОТЯ ЗА ЕВРОПА". Значи не първо за Германия, а за Европа. АЗ НЕ ИСКАМ ТАКЪВ КАНЦЛЕР, служещ на Брюкселските интереси !

18

ля ля

преди 7 години

до 27победа за кой? ти от кои си ? НЛО ИДЛ? какво си защото разделяй и владей :) и то си го прави някой целенасочено! а ролята на турция не е случайна!

17

АзГ

преди 7 години

Вилдерс, Льо Пен, Петри - ПОБЕДА !!!

16

Българин от Германия

преди 7 години

Умните холандци ще изберат ОРИГИНАЛА Вилдерс, а не КОПИЕТО Рюте !!!

15

ля ля

преди 7 години

и 2-та пъти които съм бил в ниската земя беше умопомрачително! уау!но да кажеш че холандците не са расисти - това е т*па илюзия!!! а свободата която популяризират с поведението си за мен не е нормално поведение също!

14

Циник до 19

преди 7 години

Всъщнос това е план в действие! В книгата на американския стратег Томас П.Бърнет( има я в амазона ) "Новата карта на Пентагона" е написано черно на бяло: "Трябва да се осигури постоянен поток от имигранти за Европа от изтока 3-4 милиона годишно - с цел създаване на нова раса, с тъмна кожа, максимално IQ 90...достатъчно да извършва квалифицирана работа, но недостатъчно - да осъзнае какво и се случва! " Издадена е 2002 година, и е била настолно четиво на Доналд Ръмсфелд! Това се случва в Европа -ДНЕС

13

Анонимен

преди 7 години

ABE I HOLANDIA IMA EDNO NASELENIE AI V ANGLIA IMA NIAKOI SVIASTNI ANGLICHANI AMA V HOLANDIA HOLANDKITE SI PADAT PO NEGRITE OT SURINAM I ARIKANZI GLEDASH JA RUSA HUBAVA S ANTRAZID KAKVO DA GOVORIM POVECHE FAKTITE GOVORIAT