13

Абе,

преди 7 години

Поредният бан кянски та ри кат лък за спечелване на изборите.Няма значение колко ще струват машинарийките.Накрая винаги *** плаща масрафа....Вече стана трудно с подправянето на протоколите,а машинките са безпроблемни за манипулация на вота...Едно пръстче и едно бутонче.Добре го е измислила банкянската овчарка...На това му се вика последен гърч....Дай Боже първи на старта,последни на финала,че ми писнаха на де до--я.

12

машини

преди 7 години

Вчера в НАП ми заявиха, че съм здравно неосигурен, въпреки че години наред лично си плащам вноските, пазя съответните квитанции и получавам ОТ ТЯХ съобщения за постъпили плащания. За по-малко от 5 минути действия на компютъра всичко си дойде на мястото.

11

Агджата

преди 7 години

Абе смешки! Как тая машина ще спре нагласеното гласуване? Всеки избира как да гласува, с машината или с хартиена бюлетина. Платените и неграмотните ще си гласуват на хартия и ще мерят с клечка къде да зачертаят.Пак голям напън, малка пръдня!

10

ЕСТОНИЯ

преди 7 години

Ами поучете се от развитите държави, където при електронно гласуване можеш да гласуваш колкото пъти искаш и за реален се зачита последния ти глас. Т.е. дори и някой да те изнуди, после можеш тайно да се поправиш!

9

Анонимен

преди 7 години

Единствения начин да се прекрати търгуването на изборите е да се въведе строг изборен ценз. Всичко останало са празни приказки.

8

Анонимен

преди 7 години

Няма да спре купуването на гласове, но определено ще ограничи манипулациите на избирателните комисии.

7

има и по-хитри

преди 7 години

Взимат пари от нЕколко места за гласуване.

6

Анонимен

преди 7 години

1. Никъде не остава черно на бяло какво си натиснал.2. Машината може да даде отчет ТОЗИ, който е в момента в кабината за КОГО е гласувал. Вотът от таен става явен.Не, много мерси!

5

Винету

преди 7 години

До .!.*** не гласува защото алтернативата е една и съща.

4

Една добра идея

преди 7 години

Машините за гласуване са ключови за изпълнение на една моя* идея-в бюлетината партиите да са без номера и да излизат на екрана с разменени места при ВСЯКО отделно гласуване!Т.е. който НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ да бъде силно затруднен,да не кажа възпрепятстван по един законен начин!Понеже образованието до 7-ми клас е БЕЗПЛАТНО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,оплаквания не се приемат!*Е,сигурно и на много други им е хрумвало такова нещо.

3

смЕх

преди 7 години

Най-после една свястна статия и логично мнение на специалист ,а не бръщолевения от политически ме.керета.

2

.!.

преди 7 години

не само , че не спират кеширането , те го улесняват.колкото нещо е "по-лесно" , толкова е по - несигурно и по - незащитенои обратно - колкото нещо е "по - трудно" и "по - неудобно" , толкова е по - надежно и по - сигурно.

1

Винету

преди 7 години

На *** и машина да му сложиш - пак за същите ще гласува.После ще се прибере вкъщи,ще си сипе ракия,ще заглади мустак и отново ще почне да псува този живот.