19

Пловдивчанин

преди 7 години

Много странно как по публикацията е "работила" Веселина Йорданова, след като текстът не е неин, а на в. "24 часа". Публикуван е на сайта на "24 часа" на 3 февруари, а негов автор е Радко Паунов. Материалът буквално е преписан. На това му се казва плагиатство, а на самопровъзгласилата се авторка - жива крадла!

18

TO

преди 7 години

NIAMA EVROPA ,TEZI PAK ZA EVROKULTURA BALNUVAT......EVROTARAMBUKIII,NE EVROKULTURA. AI SIKTERRRR

17

Прокуратурата спи

преди 7 години

1/2 милион си раздадоха общинарите с Тотев от скандалната сделка със скенера. Сега няма пари - ами няма, защото ако беше само скенера нямаше да е кой знае какво, но не - всичките им обществени поръчки миришат.

16

Анонимен

преди 7 години

Предлагам Скопие да стане център на културата на света, не само на Европа.В Македония живеят изключително културни хора.

15

ДО УМНИЯТ ГУЩЕР

преди 7 години

ей гомняният гущер разбирам те и ти съчуствам знам историята ти миналата година на панаира няколко *** та пориха яко отзад и ти оставиха спомени от Пловдив за цял живот разкривам това за да знаят хората защо си толкова озлобен към Пловдив и много моля да му съчустват и да не го съдят за думите му защото той каквото е преживял тогава и на наи големият си враг не го пожелавам защото бой и е.... не се връщат

14

Анонимен

преди 7 години

До гайбаньоориджинал 26Да не са луди - ще ги погнат данъчните за скрити приходи.

13

Анонимен

преди 7 години

УМЕН ГУЩЕР е *** селянин от София, яде вафли мухал на закуска, отваря си прозоре на WC-то да проветрява, щото го мързи да си пусне водата ,мие си зъбите с телената четка, а жена му старозагорската индийки се плющи на Орлов мост за пакетче хуба-буба, шот да го стане по убава . А като ходят на разходка из красивата европейска столица София вървят като куцо пиле домат , затова все им са обелени носовете . Там гета няма , но пък на всеки метър римляни , лапат хот-доци бау бау и поркат спиртче от аптеките , а докато се прибират може да се обесят на някоя светофарна жица преди линейката да те ги е

12

майна

преди 7 години

60 милиона за колодрум и пари няма.

11

К$л$ту$ра

преди 7 години

Не културата, а парите определят кой град ще бъде столица.

10

Хо хо

преди 7 години

В Пловдив ,щели да го жбявяват за Европейска ГЕЙ столица! Тогава спонсори ще се намерят!

9

Тъжно

преди 7 години

Всяко лято като се пребера в родния Пловдив го намиран абсолютно същия-стари сгради, кафетата препълнени, дупки като на луната, мръсно, кучета, просяци манга.ли Кервана си върви на запад а у нас кучетата лаят и нищо не се променя. Столица на културата? Хахаха за съжаление със същото може да се похвали Сомалия.Само като погледнеш раздрипаните увиснали и миризливи завършили 2 клас шофьори на автобуси, полицай, продавачи и ми става тъжно

8

гайбаньоориджинал

преди 7 години

До Анонимен6Именно!!!Какво ще я правим тая празнична инфраструктура после???А в града има толкова много богати хора които най-малкото могат да се изфукат и да си направят пиара като спонсори ама няма мераклии.

7

до умен гущер

преди 7 години

Сам си се обидил с прякора гущера хахаа..Незнам всъщност от къде си само,че не мога да разбера какво толкова ти бъркат в г.ъ.з.а пловдивчаните.

6

Анонимен

преди 7 години

Важно е ,че кметът има голям хотел с гръмкото име "Империал".Кулутрата да ходи в някой друг град!

5

jeez

преди 7 години

Как ще имат пари , че нали купуват апаратура за онко центъра на стойност 1 млн , която реално струва 350 000... Не ни заблуждавайте с глупости ала нямали пари и т.н.

4

Анонимен

преди 7 години

Пишете колко е изхарчено за церемонии, но не прочетох какви са след това приходите на прехвалените градове. И по-важно: дали има по-голям интерес към града и неговия културен живот, след като годината е отминала. Изградените едрогабаритни обекти дали и как се използват. Даже, мисля, в този сайт, се публикуваха снимки на похабени нефункциониращи скъпоструващи съоръжения, построени за олимпиади.

3

Бай Евро

преди 7 години

Сега не знам да се смея ли, да плача ли? Ама те майните се опасни...все ще измислят нещо.

2

Зарата

преди 7 години

Пловдив е скапн град, нищо не става от него.

1

Анонимен

преди 7 години

Столицата на чалгата