11

Анонимен

преди 7 години

Хайде още една цв цв бб бб!

10

Анонимен

преди 7 години

Сакън. Страшни работи се говорят тука. Миниполите не са разрешени, НЕ СА!

9

Анонимен

преди 7 години

Само БСП! Никога повече Герб и мутри!

8

Анонимен

преди 7 години

нинова е умна ,ще въведе ограничение на вечните депутати и ще ги изгони а тя като направи 3 поредни мандата ще премине отново при иван костов и започва на чисто.

7

Желязната Лейди

преди 7 години

Браво Нинова, целия Народ ще гласува за теб!Разкарай старото, съживи България, увеличи драстично доходите, намери лостове да накараш и Бизнеса да увеличи доходите, защото могат да карат коли за по 200 бона а не могат да дават нормални заплати!Така ще се повиши покупателната възможност на хората и цялата икономика ще тръгне!Изгони Мониполите, изгони ЕРП-тата направи ги държавна собственост....и още и още!Това е пътят, радикални мерки!Иначе всички сме за Терминал 2!!!

6

AZ22

преди 7 години

Баце си намери майстора! Успех, Нинова! Реформирай тази партия, това трябваше да се случи преди 27 години!

5

До все така

преди 7 години

Корни е хорни!---В грешка сте господине. На бодлива.. Бог рога не дава.

4

като за последно

преди 7 години

Здраво са се вкопчили в кокала. Не дават на по-младите съпартийци да се облажат.

3

Анонимен

преди 7 години

Герб за 12 годишна партия, имала ли е един-единствен конгрес или пленум или събрание, или както да се нарече, някакво събиране. Ами да вземе пример от Северна Корея. Поне вождовете са им същите. Само дето не можем да произвеждаме ракети:-)

2

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

И още ...Смяната на няколко сраснали се с депутатските банки политици няма да промени Системата.По-скоро прилича на популизъм от страна на Нинова.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Нинова ми падна в очите, след като заяви, че генерал Маринкин си изпълнявал предизборните обещания.Беше ли обещал генерал Маринкин да направи Герджиков служебен премиер ?Не ! Беше обещал ПРОМЯНА, а Герджика е всичко друго, но не и промяна.Беше ли обещал генерал Маринкин да целува брюкселски з.адници ?Не ! Той говореше за отмяна на санкциите срещу Русия.Беше ли обещал снимки с Меркел ?Не ! Той говореше за баланс във външната политика.Ако го знаехме, че е такъв нямаше да го изберем !