51

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzАма сте нагли ....такава наглост като вашата няма! Ама като си сменихте името на партията по-добри ли станахте ,спряхте ли да крадете и лъжете народа си ? Не само не го направихте ама се пръснахте по всички партии като чумата и умиране има оттърване няма от БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ !

50

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzХИЧ БЕ ГИ НЯМА ,ТЕ НЕ СА ИЗПУСКАЛИ КОКЪЛА ...КОСТОВ ,КАКЪВ БЕШЕ ,СТАНИШЕВ ОТ КОЙ ИЗВЕСТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ РОД БЕШЕ, Л.ПАВЛОВА ЧИЯ ВНУЧКА НА КОЙ КОМУНИСТИЧЕСКИ САТРАП БЕШЕ, Ц.ЦАЧЕВА ТЯ КЪЗЕ Я КРЪСТИХА В КОЯ ПАРТИЯ ? А БОРИСОВ ? А ОВЧАРО НЕ БЕШЕ ЛИ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА БКП ИЛИ КАТО НАПРАВИХТЕ САЛТО ПРЕЗ 89 Г. КАТО ОТКРАДНАХТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ ,БАГА И ВСИЧКО ЩО БЕШЕ ЗА КРАДЕНЕ И СТАНАХТЕ ДЕМОКРАТИ ?

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 72 е там ни е грешката на българите ,че не ви отсвирим всички що бяхте във властта до сега. Да ви слушаме как се джавкате кой по-вече е откраднал ли ? Българи гласувайте за "ДА България " Наистина трябва да започне ПРОМЯНАТА ,но не със старите ку...и от новите бардаци на комунистите от всички партии!

48

ognyanz

преди 7 години

До "Докога комунистите?": 'Повече от 27 години гледаме филма "Комунистите отложиха комунизма и станаха капиталисти!". Докога?'Ти какво чакаш: капиталистите да станат комунисти, или нещо друго? Комунисти в България отдавна няма. Те съществуват въображаемо само за да се оправдае съществуването на борци срещу комунизма, каквито има предостатъчно, най-вече преди избори.

47

Анонимен

преди 7 години

До Избирателкане че комунистите от БСП не се се оаквали всеки път като им се даде властта. Вие с нищо не сте по-добри от Герб нали ви е една майка раждала!

46

Избирателка

преди 7 години

ДО АНОНИМЕН 70:Герберистите ревнаха като набодена мечка, защото новите им кметове /че и старите им такива/ се оакаха по места! Хората помнят какво се обещаваше през есента на 2015 г. и виждат как нищо не се прави в малките населени места.

45

Анонимен

преди 7 години

До До Не забравяйтеА то в гугъл сме с Дръпнати очи

44

...

преди 7 години

До до 47 ....Моля ти се в школото не са ли те учили че първо четеш после пишеш домашно и ще видиш тея 16 млрд само КТБ на Орешарски беше 3 МЛРД :) БЕЛЕНЕ около 2-3 МЛРД + строежа мога да сложа и Американските ТЕЦОВЕ още 1 МЛРД + БДЖ + НЕК + ДА НЕ ГОВОРИМ че СТРОИХА МАГИСТРАЛА 70 години :) Хората имат МЕТРО от преди 200 години... Така че гласувайте пак ЗА БСП-ДПС

43

Анонимен

преди 7 години

Щом герберастите реват и така се тръшкат, значи България е поела правилен курс!8 години на един параноик и самовлюбен егоист стигат!

42

До Не забравяйте

преди 7 години

А Боко, Цецка, Плевнята, Цвъки, Фидоската, Дебеляна.....какви са???Я се разрови в чичко Гугъл за миналото им и техните бащи и дядовци!! Или имаме двоен стандарт, а, както ни отърва!

41

Анонимен

преди 7 години

До дядо Йоцо виждаДоста правилно само,че дядо си знае СКАТ :)

40

...

преди 7 години

До ПенсионерЕи на Баба ми пенсията не е такава от 5 години а от 10 :)

39

Анонимен

преди 7 години

Като и гледам снимката, ако е актуална, тя самата не си вярва.

38

...

преди 7 години

До До анонимен 46Ние сме по *** от колкото си мислех ... Къде са бузнесмените е кой прави парата за 4години и да налеят трилиони с такива като тебе пак нищо няма да стане щото нямаме мозъка.Баща ти е свинар и ти ще бъдеш такъв само че имаш право на глас.Само че при Герб е нямало режим на ток,при БСП е имало + отвличания и си чакал коледа за 1 банан,но за мен не е проблем ако трябва пак ще ходя на на ЗАПАД не в РУСИЯ.Пък ти тук на село щото там ти е мястото !! ТОЧНО БСП СА БЪЛГАРОУБИИЦИТЕ

37

Пенсионер

преди 7 години

До ....Аз срещу БСП никога не съм протестирал! Вие платените протестъри, които откраднахте пенсиите на хората обичате каубойски изтъпления да сваляте законната власт! Партията се връща начело да изчисти протестърските корупционни мрежи!

36

123

преди 7 години

До БЪЛГАРИНКаква сеганшна другарю тя държавата само до 90та сигурно 3пъти фалират държавата.Абе стига е никаква промяна пак си гласуваме да чакаме на опашки не за хляб а за брашно :) Хляба ще бъде злато :) Сега съдят Овчаров че ощетил държавата с 190 МЛН ЕВРО... Къде е промяната на Нинова.В момента да заебем и ГЕРБ,Но тези червени са тук от 100 години :)

35

До анонимен 46

преди 7 години

Съжалявам ама не съм червен и няма да ти послужа за пропаганда!!!Дори за Дпс ще гласувам ако предложи нормална държава и доходи!!!!Първия път гласувах за Борисов, излъгах се, обаче отрано го усетих, че не става и е един бърборко и самохвалко! После гласувах за Орешарски, вие не му дадохте шанс и го свалихте! После пак гласувах за Бсп, защото просто Герб прекалиха, почти всички роднини и приятели са зад граница от "успешното" му управление!Сега за последно ще гласувам пак за Бсп и ще им дам ша

34

до №47 ....

преди 7 години

Горе долу си налучкал посоката изпуснал си само едни гербави фотоволтаици и едни 16 милиарда що така!?!?!?

33

MNENIE

преди 7 години

Нинова копира модела на Франсоа Митеран и Маргарет Тачър .Мисля че БСП ще извади България от Помията на Мафията и Борците .Има нова Визия и Ценности , точно като Бай Тошо - Лошите в Белене , Добрите с висок стандарт на Живот .. Демек - ГЕРБ в Затвора и Бюджета ще работи за Просперитета на България .Да е Жива и Здрава Мая Манолова и да мачка Мафията .

32

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До ПенсионерИ ДА НАПРАВИ 1 РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС ---СКЪСВАНЕ ВРЪЗКАТА НА НАШАТА МАФИЯ С БРЮКСЕЛСКАТА 2 НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВОДНИТЕ ЕНЕРГИИНИТЕ ГОРСКИ И РУДНИ РЕСУРСИ 3 РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА СЕГАШНАТА НАЦ- КАТАСТРОФА 4 РАЗВИТИЕНА ИКОНОМИКАТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО 5 ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО---СЪЗДАВАНЕ НА Б А---КАКВАТО ИМАХМЕ ПРЕДИ ДЕМОНОЛИКВИДАЦИЯТА