71

БЬЛГАРИН

преди 7 години

До ГолемияРАЗБИРА СЕ---ОТИВАШ НА ИЗБОРИ НЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЕ

70

АНОНИМЕН

преди 7 години

Корнелия да вземе да изчисти вечните депутати от листите инач ще се вкисне парламента и ще вони на развалена джибра. От листите очаквайте активност. Нито един глас за стар депутат освен лидера. И само една служебна кола на една парламентарна партия. Стига луксове и привелегии. Машините да се платят от парите за субсидии. Когато във комшиите е размирно то ще дойде и тук. Вижте Румъния, Македония, Турция, Косово и си направете сметка. Всичко си има търпение.

69

Анонимен

преди 7 години

КОМУНИСТ ДО КОМУНИСТА МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЕ...БЪЛГАРИЯ НА ДЪНОТО !

68

ognyanz

преди 7 години

До 93: Спомена е жив. Превратаджиите от Военния съюз, организирали Деветоюнския преврат, са доказани престъпници, има три хиляди убити при този преврат. Политическите убийства не са били организирани само на една партия. Но историята е такава, каквато е. Не можем с днешния аршин да мерим това, което е ставало през миналия век.

67

Андрешко

преди 7 години

Много правилно и без туй досегашните депутати не показаха нищо. Няма смисъл да се дърпат,защото в листите народът сам ще ги пренареди. Няма вечни депутати.

66

dp

преди 7 години

LOL, с тая вреслива Нинова имат шанс да спечелят нещо на избори колкото Цачева имаше на президентските.Кой какви сделки прави за които и не чуваме за това какво да ни *предложат* на "избори" едва ли ще узнаем някога.Това, което знам е, че докато не видя да ми предложат *избор* пак няма да им легитимирам "изборите" с гласа си, както правя вече 20-ина години. А кога публиката ще узрее, че това е *единственото*, с което може да навреди на кукловодите не знам, едва ли скоро.

65

Големия кръст

преди 7 години

Спомена е жив ли е? БКП или БСП са доказани терористи, убийства от военното им крило"черните ангели"убили генерал Луков,подпалили фабрики, взривили църкви,терор над родопчани... днес бивши ДС офицери са заграбили всичко възможно, дори са експерти в съда...

64

ognyanz

преди 7 години

До 84: Това, което сме в момента, го дължим на г'лупаци като тебе. След 9-ти септември 1944 не сме имали избор, защото сме били харизани от Чърчил за руска сфера на влияние. След 10-ти ноември обаче имахме избор, и такива като теб дадоха властта на най-корумпирани политици, само защото се биеха в гърдите, че са антикомунисти. Затова сега ядем домати от Гърция и селата и малките градове ни обезлюдяха - там, където имаше промишленост, сега има само бурени. "Комунистите" ли са ти виновни за това.

63

Анонимен

преди 7 години

Тука чета небивалици за средната възраст на гласувалите. Аланкоолу, виж кадри от конгреса, все едно си в клуба на пенсионера

62

анонимен

преди 7 години

М-а-м-а им комунистическа, искат вечно да са депутати! Видяхте ли ги?! Гласувайте пак за тях, за тези същите муцуни, които вече 25 години са в парламента!

61

Анонимен

преди 7 години

До НасАБЕ И НИЕ СМЕ КАТО ТЯХ ,ЗАЩОТО НИ ЛЪЖАТ В ОЧИТЕ И НИЕ ПАК СИ ГИ ИЗБИРАМЕ ......

60

Нас

преди 7 години

Борисов в едно е прав ! ,,Лош материал ,, да но ,ВЪВ ВЛАСТА !!!

59

Анонимен

преди 7 години

Милионери и семинари ще има ли в листите?

58

Анонимен

преди 7 години

Справедливост за кого?Тя еднаква ли е ,за крокодила и антилопата ГНУ ,която прекосява река Замбези?За едното е несправедливо ,че е изтървало плячката,а другото, че се е спасило е справедливо!

57

ISTINATA

преди 7 години

DO 81.Ти си противоречиш - в ЕС има вече Носталгия - всички *демократи* в Затвора за корупция .Това събрано с ислямското нашествие е равно на Старата Добра Европа - Социализъм - Франсоа Митеран , Маргарет Тачър , Бай Тошо , Брежнев .

56

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzНе може да се говори много . Аз съм на 70 г. и няма да ме учиш кой какъв е защото знам ,че и Бойко е ваш кадър. На вас комунистите е достатъчно да ви се види огромната ненаситна ,акулска устна кухина дето няма напълване и сме на ясно кой какъв е. Вашата партия е ОТРОВНА ! отровихте всички партии така ,че българинът не може да различи кой какъв е. Вие ли сте лявата партия -най-крадливите ,най ненаситните най-долните в лъжите си . Не ми отваряй устата ,защото много гняв съм събрал през

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимена слабост ! немощ ! затова сме на последно място по благосъстояние и сме досущ като руснаците : *** ,неграмотни ,вярващи на шепа милиардери като Путин и останалата част ,която е 80 % едва диша от сиромашия !

54

ognyanz

преди 7 години

До 78: За това, кой е крал и лъгал българския народ по време на прехода, може да се говори много. Но хора като теб си имат елементарно обяснение за всичко. Гласувай за бат'си Бойко, въпреки че е бивш член на БКП. Важното е, че навреме се е ориентирал към "евроатлантическите ценности" (на думи) и към финансирането от фондация К'онрад А'денауер (на дело). А Цецо има грижата да прибира парите от митниците и от обществените поръчки.

53

Анонимен

преди 7 години

До ISTINATAот всичките глупости които изговори Борисов имаше само една истина:материалът ни е лош.Всички бивши соц.страни забравиха за комунистите,румънците макар че те не бяха така сляпо подчинени на СССР затриха комуниста Чаушеско,напълниха затворите с крадците и сега не дават да се продума за връщане към соц.порядките на кражби а ние българите си останахме в плен на Москва с пълни канчета с бръмбъри още се пеним да защитаваме не България а Русия.Не е за гордост че направихме"мирен "преход а

52

ISTINATA

преди 7 години

Средната възраст на гласувалите за БСП вече е 34 години . Средната възраст за гласувалите за ГЕРБ е 65 години . Това са данни от последните Избори за Президент .Жестоко и Боли Нали .Вече връстниците на Демокрацията са тези който гласуват за *демокрация * , всички останали си жалим Бай Тошо и Соца .