19

ПЕНКО

преди 7 години

САМО В ШВЕЙЦАРИЯ ИМА НЯКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ! ЗАЩО В САЩ НЯМА РЕФЕРЕНДУМИ ПО ВАЖНИ ЗА НАРОД И ДЪРЖАВА ВЪПРОСИ ...МИ ЯСНО Е -НЯМА ДЕМОС-КРАТОС !!! ТАМ КЪДЕТО "ЧАСТНАТА СОБСВЕНОСТ" Е" АБСОЛЮТНА И НЕПРИКОСНОВЕННА" СЕ РАЖДА ОБЩЕСТВО НА ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ !!! РАЖДА СЕ БЯСНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ /В КОНКУРЕНЦИЯТА/ ! БУНТОВЕТЕ И СЪПРОТИВАТА СА НЕИЗБЕЖНИ -ТОЧНО КАТО ЦИКЛИЧНИТЕ КРИЗИ-ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКИ И НАКРАЯ ВОЕННИ !!!

18

ha ha haaa

преди 7 години

Кагато се обещана нещо, насочено към хората е популизъм. Но когато обещанията се изпълняват - това е истинска политика! Тоест: Тръмп положи началото на нова ера в политиката! Нашите и ЕС политиканци ще трябва да се съобразяват! И изпълняват!

17

Анонимен

преди 7 години

Европа не е баница за африканци и афганистанци, а нашата родина. И да се защитаваме от хибридната война на исляма е наш дълг. Другото е празнословие за омотаване на истината.

16

Ddd

преди 7 години

Не знам защо патриотите в Европа ги наричат популисти, расисти и тем подобни. Това е пълна глупост.

15

Анонимен

преди 7 години

Това писание нарича популисти хората, които не искат в държавите им да идват млади необразовани и пълни с болести изнасилвачи и тъэртеи,фкоито се наричат мигранти. Те искат да запазят културата, народите си и бъдещето на децата си. А либерастите само мислят за личната си власт па дори да я запазят като разтворят бузи за мигрантите. Защо не поишскат от Саудитска Арабия Кувейт и другите държави одето имат повече пари от Европа и Америка.затова, айде обратно от където са дошли

14

Анонимен

преди 7 години

Русофилите си мислят, че Тръмп ще клекне на Москва... мераци.

13

Анонимен

преди 7 години

Троловете тук се развихриха.....

12

Анонимен

преди 7 години

Европа за това е на този хал защото все чака САЩ да оправя кривите ниви.Че ако 28 държави не могат да се грижат за своята сигурност по добре да го няма Е.С.Тръмп подаде ли ръка на Путин евр.лидери ще се окажат в небрано лозе.По принцип Е.С. няма проблеми с никой проблемите идват от политиката на САЩ.Така че ако имаме боеспособна армия и полека се дистанцираме от Щатите нещата ще се оправят....А популистите нека чакат тласък Отзад.....

11

Анонимен

преди 7 години

Браво искаме демокрация а не либерастия.

10

д

преди 7 години

Ако това,ако онова ...Америка на първо място бръкна здраво в следвоенното живуркане на Европа . Помислиха,че ще ги изоставят и понеже те така разсъждават за Америка ако бяха силните се уплашиха да не ги изоставела сама срещу Путин .Иначе поредната порция обиди ще стоварят към САЩ.Ето днес Австриеца обвинил щатите за бежанците ,а Меркел в същото време ги приема.Е на вас *** не може се угоди .Последно какво е ,ще ги приемете в името на просвещението или САЩ са ви виновни .

9

nick

преди 7 години

Благодарение на Тръмп, Европейските популисти ще бъдат разгромени на изборите. Кой би гласувал за някого подкрепен от колуна Тръмп

8

Анонимен

преди 7 години

Ако махне арабите от Европа,цена няма да има!

7

Анонимен

преди 7 години

"Популистките лидери в Европа мислят, че са намерили съмишленик в лицето на Доналд Тръмп."В това число Бойко Борисов.

6

zeus

преди 7 години

Брюкселските зелки в момента не знаят какво да говорят и правят. Преди беше лесно, еврейските им господари заповядваха едно и също и на ЕС, и на САЩ, ама сега с Тръмп не знаят на кого да робуват.

5

име

преди 7 години

винаги ще има разлики. все пак всеки защитава държавата си .но този вълна от англия прескочи до сащ . тя ще се плисне и тук . за съжаление първо трябва още два -три ...не знам колко атентата направени от красиви джихадисти и еврог-йците ще мирясат .

4

Бургас

преди 7 години

Има само една грешка ми се струва, спирането на прилив от мюсюлмани може само да стабилизира,а не да отслаби Европа или Америка!Иначе за останалите лицемери от Европа какво може да се каже? - Когато Америка бе по либерална относно мюсюлманите - беше Велико чудо, а сега когато в лицето на Тръмп(който представлява суверена на Америка- избирателите ) има отпор, е не чак толкова симпатична така ли?

3

Анонимен

преди 7 години

До ГранатовТи не си Гранатов, а Грантов.

2

Гранатов

преди 7 години

Бай Тръмпьо сам ще се прецака.

1

Анонимен

преди 7 години

Думата "популист" означава политик, който обещава неща, популярни сред хората и искани от тях. Какво лошо има в това?