7

Foz

преди 7 години

Snimkata prepisali,...ama teksta ne prepisali...:-) bulgaristan shamani...

6

Анонимен

преди 7 години

до 9: не се заяждай че ееей ся ще ти намерят алинея по нещо си в което ти си длъжен да си чистиш пътя пред теб щото бил твой ;)Същото като с тротоарите пред къщите - не са твои ама ти си длъжен :)Но да, общината с тези по топли дни ще си отдъхне, край с "бедствието" сняг за сега.

5

УжасТ

преди 7 години

Сами ли си измисляте заглавията или сте неели някой бавен да ви подсказва? Брутално зле сте! Не се заяждам. Това е истината.

4

Анонимен

преди 7 години

Не яжте жълтият сняг!!!!

3

Гражданин на София

преди 7 години

Ей значи кога ще го дочакаме тоя снегояд не знам, че ми писна да ги гледам тия заледени тротоари. Вчера го чакахме, днеска пак го чакаме дано до края на февруари да дойде, че да има какво да почисти тия пусти тротоари, защото на СО хич не и пука за нейните граждани !

2

Стефко Костадинов

преди 7 години

Температурите вчера скачаха до 8 градуса , днес настъпват до 8 градуса , при условие , че минималните са същите !Явно вчера са се уморили от скачане и днес кротко си настъпват .*о на народонаселението от т. нар. медии не спира нито за миг !

1

Хм

преди 7 години

Ясно е защо социолозите ръсят неверни неща.Въпросът е защо и метеоролозиъе го правят????Отвън е -8,че и -10,какъв снегояд?