35

мазепа

преди 7 години

До до мазепаКажи сега нещо и по темата.

34

юбералес

преди 7 години

Чеченците са известни със своята продажност. Путин изби 60 000 от тях през руско-чеченската война, но те са готови да му служат. Няма подобен случай на такова безчестие в историята.

33

Гагарин

преди 7 години

Какво и кого Путин праща в Сирия ми е все тая. Важното е да се държи руския бутуш далече от България.

32

до мазепа

преди 7 години

"Аз ти обяснявам, че чеченците извършиха Чипровското клане, но българите ги наричаха неправилно ''черкези''"Айде бе, неправилно сме ги наричали черкези. Момче, не сме САЩ да бъркаме Словения със Словакия. Не ми вади от 9 кладенеца вода да ми съшиваш съчинения.

31

мазепа

преди 7 години

До АнонименАз ти обяснявам, че чеченците извършиха Чипровското клане, но българите ги наричаха неправилно ''черкези''. Очаквам тотално опрашване на алеповските девойки.

30

Анонимен

преди 7 години

"През 1686г. в Чипровец чеченците (наричани тогава черкези) също извършиха ''полицейски функции'' върху българското население."***, чеченците не са черкези, черкезите населяват днешната Карачаево-черкезка република.

29

мазепа

преди 7 години

През 1686г. в Чипровец чеченците (наричани тогава черкези) също извършиха ''полицейски функции'' върху българското население. Тогава служиха на Османската империя. Тези продажни *** могат да ''воюват'' само с граждани след като е приключила битката.

28

юбералес

преди 7 години

Само не става ясно ***, какво общо има Алепо с ИД и терористите.

27

Анонимен

преди 7 години

Те ще ги оправят, гарантирано.

26

Анонимен

преди 7 години

"Изпращайки в Алепо батальон военна полиция, състоящ се от етнически чеченци, Москва направи важна стъпка към уреждане на ситуацията в Сирия."Етнически чеченци, не бих искал да съм на мястото на ИД. Джихадята по-добре да почнат да си секат главите сами, иначе като дойдат чеченците, ще стане по бавния начин...

25

Y

преди 7 години

Родните хибриди подмокриха.....

24

един там

преди 7 години

До анонимен 35,Не знам колко държат на думата си в Кавказ, но факта си е факт! Войната в Чечения приключи! Имаше жертви имаше и бежанци(руснаци) по време на тази война! Така е обаче при война- за съжаление! Края на войната в Чечения показа едно- много е трудно, дори невъзможно да се реши съвременен въоръжен конфликт без компромиси и от двете страни! Интересно е кога ще го разберат това новите управници в Киев!

23

Анонимен

преди 7 години

Едни изнасят тероризъм и хаос наречени демокрация други изнасят редл Тръмп и той постави под съмнение политиката на САЩ през поседните 70 год. Cамо *** не могат или не искат да схванат ситуацията.

22

Анонимен

преди 7 години

Президентът на Чечня Рамзан Кадиров в instagram:Винаги ще съм благодарен на Владимир Владимирович за всичко, което той е направил лично за мен и за моя народ. Аз съм негов верен съратник завинаги, независимо от това, дали той е президент или не. Да дам живота си за такъв човек е най-леката задача за мен. Уверявам, че ще изпълня всяка заповед, ще реша всякаква задача за него, независимо колко ще е сложна тя и колко би ми струвала". В Кавказ държат на думата си.

21

един там

преди 7 години

До наблюдаващ отдалеч,Тази гупост за "най-богатата на природни ресурси" няма да спрете да я повтаряте! Канада пък има само с 40% по-малка територия от Русия и повече от четери пъти по малко население! Пък когато Холандия вадеше Курск, Путин все още работеше по спиране на разпада на Русия и стабилизиране на държавата! Днес руснаците ходят в други страни да помагат, включително в Израел, Гърция и Япония!

20

Анонимен

преди 7 години

До :)И какво се случва днес в Ирак 14 години след намесата на американците?

19

:)

преди 7 години

Американците правят същото в Ирак и Афганистан. Изнасят държавен ред под формата на хиляди военни. Е, не са чеченци, но повечето са "афроамериканци" от гетата, където е по-страшно и от Чечня в момента.

18

Анонимен

преди 7 години

Кадиров помоли да изпрати в Сирия чеченската пехота. "Аз, като мюсюлманин, като чеченец, като руски патриот, заявявам, че през 1999 г., когато републиката беше завзета от тези шейтани, ние се заклехме пред Корана да се борим цял живот срещу терористите, където и да се намират те. Моля да ми бъде разрешено да участвам в спецоперациите." отбеляза Кадиров.

17

Анонимен

преди 7 години

усещам, че българина скоро ще получи това за което се бори. Няма да му хареса, но пък ще си го заслужава

16

Зозо

преди 7 години

Изнася демокрация! Оп, окупация...