14

Анонимен

преди 7 години

Кой гласува за тая маря, на кой още не му е дошъл акъла каква е!

13

Анонимен

преди 7 години

Няма ляво, няма дясно, има професионални политици като Пръмова. Без идеи, без народ, без Бог, играещи роли в театрото на "демокрацията". Олигарсите плащат, или по-точно отделят част от заграбеното от народа за да ги хрантутят тези ***, а те от своя страна успиват народа с умни, бодри и обещаващи лъжи.Няма защо да се заблуждавате, историята има една движеща сила - кръвта, без кръв никога, нищо не се променя към по-добро.

12

Анонимен

преди 7 години

Добре, няма ли кой да се разрови в престъпленията на тази гадинка??Защо не е в затвора, и защо журналистите й пригласят?!

11

Анонимен

преди 7 години

Видяхме как го "коригирхате" бойковия. Сега пак точите лиги по трапезата, която тъкмо напуснахте...

10

Дедо Гого

преди 7 години

До Не разбрах :Точно така , пич - няма значение ! Важно да се влезе пак в Парламента. Да се изкара още 4 години в празни дрънканици, за които народа плаща щедро !!!

9

сминдух енд чесън

преди 7 години

Няма как да има дясно с Кунева в него.

8

Не разбрах

преди 7 години

> ДБГ можело да е конкурент, партньор или коректив на ГЕРБКак така или конкурент или партньор? Значи ако е конкурент - ДБГ е опозиция на ГЕРБ, ако е партньор - е сол т-к с ГЕРБ. По тази логика - няма значение със кой или против кой е ДБГ - важното е да се намърда в парламента. Пръмова развива демагогия 80+ левел.

7

анонимус

преди 7 години

предлагам за да има дясно- да иго туря на кривата по-вдясно.

6

Анонимен

преди 7 години

До анонимена то пък има лява нали....у нас нито лявото е ляво,нито дясното е дясно! Ако имаше ляво в нашата сиромашка България,въпреки природните и дадености 90% от народа щеше да гласува за лявата партия,защото точно толкова са бедните у нас.Само че останалите 10% от ненаялите се българи са се разпределили по равно и в ляво и в дясно!затнова не мърдаме напред,защото им нямаме доверие на политиците,когато Гергов и Нинова и Овчаров и Станишев-милионерите ми говорят за лявата им партия и ми се по

5

Зозо

преди 7 години

Кунева ще види парламента през крив макарон!Бойко за какво го игра целия цирк с леля Цецка, оставки, възгордяване на ***.

4

то пък лявото китка,

преди 7 години

просто си има леви,десни,център,либерали,патриоти и т.н.На кой каквото му харесва.Ние сме си такива-наше лошо няма.

3

Анонимен

преди 7 години

Изключително всеядна е тая женица.

2

анонимен

преди 7 години

за 27 години в бьлгария не е имало дясно а само крадци и льжци които секичат с разни имена за да заблудят простите хора

1

да се чете

преди 7 години

Без Реформаторския блок не може да има кьор софра.Алооо, кривоустата Пръмовица, кога реши, че дясното ти принадлежи?????Какво общо имаш ти с дясното????