113

Ангел

преди 7 години

Русия и САЩ са били съюзници в 2-те Световни Войни и това ги прави Братски свързани .Колкото и някой политици се мъчат да провалят тази Братска дружба няма да успеят.Новия Враг чу.ка на вратата Мюсюлманите .Русия и САЩ отново ще са рамо до рамо в разгромяването на този враг

112

Йордан

преди 7 години

Дано всичко не е вятър. Аз много си мисля че янките правят стъпки назад за да се засилят и прескочат определена преграда. Руснаците се надяват на нещо вероятно но и те надали вярват че ще се промени тяхното положение. Или същата манджа с други подправки. ПП последното оригинално звучи по другому.

111

Агджата

преди 7 години

Бай Дончо дали знае в какво се е забъркал изобщо?

110

Бай Рашо

преди 7 години

Е затова бездарни пионки като нашия бивш министър - председателподадоха набързо оставка, след като разбраха накъде духа вятъра !Следващите наред са Оланд и баба ти Меркел . . .

109

БАБА БУНА

преди 7 години

ГОЛЕМИТЕ ВИНАГИ ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ,КАКТО БОГАТИТЕ,НО БЕДНИТЕ,КАТО НАС,КОИТО СЕ ЗАТВОРИХА ТРИТЕ ГОЛЕМИ ПРОЕКТА БУРГАС,НЕФТОПРОВОДА,ЮЖЕН ПОТОК ГАЗТА,БЕЛЕНЕ ТОКА ЗА 50 ГОДИНИ НАПРЕД ,НАРОДЕН СЪД ЗА ТЕЗИ ОБЕКТИ,СЕГА МИ РАЗПРАВЯТ КОЯ КРУШКА ДА СПРА,ДА ИКОНОМИСАМ ТОК,КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ,НЯМАМЕ ЗАВОДИ,НЯМАМЕ ИКОНОМИКА,А ПЪК ТОКА НЕ СТИГА,ДА ВИ ИМАМ ДЕМОКРАЦИЯТА,ЗАВРЕТЕ СИ Я БАБИНАТА,НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ ДЕМОКРАДИ,ИЗЛОЖИХТЕ СЕ,ДЕСНИ,ЛЕВИ,ДЕСНИ,ЛЕВИ ДА ВЪРВИМ НАЗАД.

108

Анонимен

преди 7 години

До най-сетне Дай Боже - въпреки че който е свикнал да е *** такъв си и остава.

107

най-сетне

преди 7 години

В Америка настъпва ренесанс след тъмните времена на хибридна, масоно-сатанистка диктатура!

106

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "Гаврата с руската кочиина" *** е домът ти (ако имаш) и плати ли парното и тока попрошайко.

105

Анонимен

преди 7 години

Путин и Тръмп ще громят ИД, а Мърхел и Оланд ще им подливат вода ХеХеХехееееВ интересно време живеем (само да не си се родил в Сирия или Урина) - няма скука.

104

инфо- в НПО

преди 7 години

Сорос фалира! Който е взел в аванс грантове, трябва да връща!

103

СульоПульоАтанасИаз

преди 7 години

Ще е интересно когато товаришите осъзнаят, че развитите западни демокрации не работят както феодална/авторитарна Русия. И че там даже и президента няма безгранична власт като цар ***. Тогава пак ще обърнат лопатата как запада е виновен, че Русия се е превърнала в регионална икономика.

102

Анонимен

преди 7 години

Изходът от разговора е ясен. Гаврата с руската кочиина продължава с пълна сила. Санкциите остават докато пияната руска измеет измрее!

101

контрафалц

преди 7 години

Тандема Путин и Тръмп ще се разправи третополовите психопати от ЕС и сородоидните изчадия в Америка.

100

Анонимен

преди 7 години

Надлъгват се двете лисици, но Путин е по-врял и кипял. Изходът е предрешен.

99

Анонимен

преди 7 години

Нека бъдем точни ! Ние пишем на Климентиница / буквите сътворени от Климент Охридски/ а не на Кирилица !!! Това е факта който променя всичко ! Четете си историята и не се връзвайте на руските простотии !

98

Анонимен

преди 7 години

По-точно Путин и Тръмп ще громят общия си враг - силите стоящи зад ИД. Боя се, че чудовището на глобализма е смъртно ранено и е възможно да предприеме действия с непредсказуеми последствия, например покушение срещу Тръмп. Това, което никой в България не ни казва, е че в САЩ се случи мек контра-преврат. Фракции от амер. служби спретнаха теча с имейлите на Хилари за да я елиминират безкръвно.

97

да

преди 7 години

българите не ПОЛЗВАТ славянска писменост българите са СЪЗДАЛИ славянската писменост а логиката ти е толкова евтина и селска, че просто не е истина

96

Катерина

преди 7 години

До История чететеХа ха ха, а българите славяни ли са ? Това, че руснаците ползват славянската писменост, не ги прави славяни ! Това, че аз ползвам китайски маратонки и пия тибетски чай не ме прави нито китайка нито тибетка. Не разбрах кое му е доброто да бъдеш славянин !!?

95

Лошо Седларов...!

преди 7 години

Статуквото е в абсолютен шах! Търговията с петрол и оръжия за милиарди е на път да се срине. Всички малки и големи играчи по вригата остават на сухо. Военно - промишления комплекс, който бълва ли бълва ресурси ще се окаже със скастрен бюджет. Бизнесът с войните ще секне, а на командирите на Статуквото ще им приседне залъкът...! Оййй, не така с лошо, тавариш Тръмп...!

94

смЕх

преди 7 години

Тоя по някой път не го разбирам имам чувството ,че разписва на кило. Относно мюслитата е прав даже е пропуснал чаршафите от Персийския залив спонсорите на ИД,но защо и иранците та те са си почти съюзници с тЕх нали уж заедно трепят гла.ворезите.