9

Анонимен

преди 7 години

До Един 12А на мен котката ми започва да джафка!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Един

преди 7 години

Спрете да слагате снимки на Куневица, ве! Пресича се млякото!

7

БАБА КУНА

преди 7 години

БОКОВИТЕ МИНИСТРИ СЕ СКЪСАХА ДА НИ ДАВАТ СЪВЕТИ И ТО СЛЕД КАТО ТОТАЛНО СЕ ИЗЛОЖИХА С НИЩОПРАВЕНЕТО СИ, А КУНЕВИЦА СПЕЦИАЛНО ОСВЕН С ПРАЗНО ДЪРДОРЕНЕ НЯМА ДА Я ЗАПОМНИМ С НИЩО ДРУГО.

6

Анонимен

преди 7 години

тази *** мира няма какво ще правим без нея да е виждаме всеки ден.

5

Шоп

преди 7 години

Куна риве и са тръшка!

4

Анонимен

преди 7 години

Тия се скъсаха да дават съвети.Ейййй,големи умници били.А където и да пипнеш,пропада на гнило.При предаването на властта гледаха като отровени с гъби.Тежко е да паднеш от високо,а страха от последствията ще ги пореследва дълго.

3

Анонимен

преди 7 години

Председателството е национална задача. За да имаме национални приоритети на нас ни трябва национална амбиция. Виждам, че можем да я направим заедно, на добър час", се обърна Кунева към наследницата си на поста.========Все казваме,че вярата е това, което ни е запазило като народ, било е наша опора, когато сме били угнетени...искам да звуча политкоректно, но защо сега Вярата, Духът напуснаха народа?Що за човешка цел е търговията и парите? ЕС се е зародил като търговски съюз, това не е кауза.

2

СТОЯН до Хасан

преди 7 години

АНИН .

1

Анонимен

преди 7 години

Гениално! Самата тя не направи почти нищо и има нахалството да дава съвети за високи обороти. Наглостта почивен ден няма.