33

Ники

преди 7 години

И какво следва от това?Нищо.Сметна патата защо съществува, освен да раздава заплати, бонуси и да праща на екскурзии - извинете командировки?

32

През просото

преди 7 години

Всеки си прави каквото иска, особенно тези отгоре. Тези ощетяват нас-бедния народ като тези пари могат да се използват за нещо полезно. Пак ще ви дан пример от САЩ защото те напредналите страни са го измислили но у нас сме свикнали само да забравяме и крадем. В момента в който се спат кражбите ще се оправим но няма да стане защото лапачите отгоре са много докато населението гние в мизерия.В САЩ като получиш писмо от IRS и припадаш. Обявяваш си таксите и се молиш да не забравиш нещо.

31

Анонимен

преди 7 години

Когато вземат чуждото не забравят .Хора които са научени само да вземат трудно дават.

30

Wonderland

преди 7 години

И кво правиме, госпожи и господа народни представители?

29

нема такава държава

преди 7 години

абе моите декларации ги гледате под лупа а вашите през пръсти!! случаЕност?? не мислА!

28

СМЯХ

преди 7 години

КУ- КУ НЕВИЦА , беше написала закон за борба с корупцията и конфискация на имуществото ..... гласувайте пак .....за деформаторите крадци ?????

27

Иван Пешев

преди 7 години

Повечето закони така са направени ,че политиците да не носят отговорност , и точно затова периодически искаме да им късаме главите, и ако те се измъкнат сега то тогава техните деца ще го отнесат. Хванете ли политик натясно не му прощавайте винаги има за какво да му се изпикаеш в устенцата.

26

Сливенски затвор

преди 7 години

Кунева да отива в Сливенския затвор.

25

Анонимен

преди 7 години

Това не е възможно ! Кунева е СЪВЪРШЕНА !!!

24

th

преди 7 години

"Според закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни и други длъжности, само лице, което изобщо не подаде декларация в срок, се наказва с глоба от 1000 до 1500 лв. При повторно нарушение глобата е от 2500 до 5000 лв."Значи той може да взима по десетина милиона на година, но пуска декларация за 10 000лв и не подлежи на санкция защото все пак е пуснал декларация. Що за закон е това? Той и ББ обясняваше, че имал скътани едва 10-13 хилки, но дали и лелките-фенки ще се вържат

23

АНОНИМЕН

преди 7 години

Нищо не казвате за декларациите на Борисов, Цветанов, и Искра Фидосова както и други знатни Гербаджии. Ами за клетата министърка на благоустройството Лиляна Павлова какво да кажем за нейните милиони? Ами за Роско с неговите имоти по света какво ще правим?Имам сестра работеща в една от топ транспортните фирми в България със стотици тирове, цистерни и автобуси и те от 20 години са на двойно счетоводство. Къде са данъчните и за Валентин Златев, Кирил Домусчиев и Красимир Ковачки?Няма ред в НРБ.

22

Бо

преди 7 години

В някои страни за грешна Годишна Данъчка Декларация можеш да търкаш и наровете, тук не носят отговорност. Само това трябваше да напишете, другото не са подробности.

21

ГЕРБ forever

преди 7 години

Василев е прав.Гласувайте за ГЕРБ и г-н Борисов докрай!

20

Анонимен

преди 7 години

До *** до Гошуно пък плюеш по Меркел и политиката йDDD

19

Анонимен

преди 7 години

Рибата се вмирисва откъм главата!....Разложението на държавността започва от политиците!.....Какво различно може да се очаква от хора,които са доказали,че са морално нечистоплътни,продажни,оперирани от съвест!? А на фона на големите им престъпления това наистина е дреболия,защото ако трябва да платят за деянията си и 5 живота няма да им стигнат!

18

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевБуахаха

17

Анонимен

преди 7 години

Широко затворени очи.

16

човечец с познания

преди 7 години

като всеки не долюбвам депутатите но трима с грешни декларации от 240 не е много. Айде стига пропаганда. нали ние си ги избираме...Те като крадат няма да го намерите в тези *** декрарации..или вервате че Боко е на една заплата...Аре стига...пушек за публиката

15

Коледа

преди 7 години

Ами щом са ги забравили следва конфискация и средствата за болни деца-Да направят нова Българска Коледа !Само,че те са нагли и безочливи!!!

14

Анонимен

преди 7 години

хаххаахахх...наистина ли мислите че хиляда лева на месец са пари за човек като Кунева. На кой свят живеете....тя има поне десетина милиона евро...тези декларации са смешни...това е плод на грешки , няма политик който няма да подаде грешна декларация умишлено...просто много лесно те хващат. някакви миризливи дялове и левчета, те имат огромни бизнеси бре хора