6

Анонимен

преди 7 години

Е как пък успяха да измерят индекса в Северна Корея - вероятно са питали 10 бежанци. В Сирия пък корупцията е последният им дерт. Или просто съставят тези класации в уютни офиси по политическа целесъобразност?

5

Антон

преди 7 години

Ето защо няма качествено образование и здравна система за вас и вашите деца. Парите, които държавата събира от вас под формата на данъци отиват в банковите сметки на корумпирани чиновници, депутати и партийни лидери.Тези хора са главни виновници за средата, в която живеете.Какво бъдеще имате, вие и вашите деца, в такава корумпирана държава?Кога ще емигрирате от България (най-корумпираната и бедна страна)? Има други прекрасни държави, в които да осигурите светло бъдеще на вашите семейства.

4

Темида

преди 7 години

Лично мнение. Дано изчезнем като нация, ако изобщо можем да се наречем нация след като никой не протестира с масови протести и линч на власт имащите (справка Румъния, Гърция и тн.) Ако бяхме нация досега да сме влезли в съда и да сме изгонили всички в съдебната власт....факт, че от там тругва всичко + политическата каста (ЦЯЛАТА..няма Герб няма БСП няма СДС). Всеки който е бил в управлението през последните 25 години трябва да бъде лишен от правото да е народен представител или на държавна рабо

3

Анонимен

преди 7 години

ИНДЕКСА Е СТАР. В ДЕИСТВИТЕЛНОСТ СМЕ 79. РУСИЯ НА 157 МЕСТО. "С КАКЪВ СЕ СЪБЕРЕШ ТАКЪВ СТАВАШЕ" Българска поговорка.

2

анонимен

преди 7 години

от 1878 бьлгария се управлява от цьрвули и затова тук корупциятапроцьфтява

1

Анонимен

преди 7 години

И по тази причина всички действия на прокуратурата са насочени към търсене на кокошкари, но за престъпленията на КОЙ и кражбите на КТБ цацарвуляка и тиквуна си траят. Занимават ни с това как Начев ощетил руска фирма с 1 000 000лв.