21

Анонимен

преди 7 години

Търсачите на 15 минутна слава и телевизионна изява в САЩ са повече от китайците.

20

Анонимен

преди 7 години

Вярвам на думите му защото и аз съм го изпитала-след жестока катастрофа и три дни в кома.Сега съм друг човек и по друг начин гледам на живота.

19

Storm

преди 7 години

Някой беше казал"Ума е като малка лодка, вързана за кея в бурно море.Ако я отвържеш преди да е готова (да порасне до стабилен кораб), ще потъне"

18

анонимен

преди 7 години

Майка ми никога не е вярвала в Бог,не е ходила на църква,не е била набожен човек.Изпаднала е в кома в болницата през ноща.После са и казали,че са разбрали че е зле защото е бил натиснат бутона.Тя няма такъв спомен.Разправяше,че се е гледала отгоре как лежи на леглото ,а лекарите се суетят край нея.После видяла светлина и тръгнала към нея,тогава се появил баща ми/мъртъв по това време/ и и казал :Къде си тръгнала,децата имат още нужда от тебе!/внуците и бяха малки/.След време излезе от комата .

17

Анонимен

преди 7 години

С такива измишльотини се правят пари от книги, само да има кой да ги чете.

16

Анонимен

преди 7 години

Личните преживявания не са доказателства.

15

додо

преди 7 години

една от вечните теми... хубаво е от време на време да се приземим и да си дадем сметка че сме смъртни...да го караме малко по-леко, да сме в хармония със себе си.... айде лека седмица

14

Аспирант

преди 7 години

То, че има нещо отвъд нашите възприятия е ясно. Вселената и висшият разум е абсолютно неразгадана и мистична територия. Аз мисля, че вселената е във всеки от нас. Както ние сме част от нея така и тя е във всеки. Знам, че е объркващо. Мисля, че всеки вижда своята вселена по свой начин. Или всичко е програмирано./ както в Матрицата/

13

Анонимен

преди 7 години

Това не е рай, а бактериален менингит.Има си поставена диагноза.

12

Анонимен

преди 7 години

Аман от глупости.

11

Анонимен

преди 7 години

Ами те хората са го казали в статията. Мозъкът му е бил увреден, следователно е станал ку-ку. То и тея дето си бият канчетата и дето палят свещи посред бял ден и те са горе-долу на неговия акъл.

10

Българин

преди 7 години

Във вселената има разум и ние сме част от него. Какъв е смисъла на създаването на целия Космос ако в него няма нищо, което да го осмисли.

9

Анонимен

преди 7 години

ГАДОРЯН, а някои именно заради хапчетата "виждат" такива неща.

8

Харпър

преди 7 години

До Гадорян"Това са илюзии създавани от самия мозък. По лесно да се приеме смъртта. За какъв дявол ще имаме безсмъртна душа в смъртно тяло? Да не сме ***? Хайде де."Мисля, че точно чрез безсмъртната душа в смъртно тяло хората научават нови и нови неща постоянно, така светът един ден ще стане по-добър. Всеки един от нас има своята "мисия" тук. В настоящата сме такива, каквито сме днес и ще научим уроци, които трябва да научим.

7

Душа

преди 7 години

Ние сме децата на създателя буквално,а се вселяваме в тела защото така се обучаваме,нещо като детска градина с "дай ми куклата на си ти парцалите".Исус е казал един е моя отец и всички сте мой братя.Казвали са го и преди него и са продължавали да го казват.И запомнете Бог не е в църквата или там горе,той е в сърцето ни

6

Storm

преди 7 години

До ГадорянКакавиди точно.

5

Гадорян

преди 7 години

Това са илюзии създавани от самия мозък. По лесно да се приеме смъртта. За какъв дявол ще имаме безсмъртна душа в смъртно тяло? Да не сме ***? Хайде де.

4

ля ля

преди 7 години

ДМТ - строго забранено да защото отключва неща които могат да направят човека по-доибър и независещ от материалното! тези неща се знаят и са доказани но трудно достъпни! и да не зашбравяме че всеки човек е различен и иска нещо различно следователно вижда различно нещата! дано тези неща добият повече гластност и хората се осведомят за какво става на въпрос!успешна седмица!

3

Морфеус

преди 7 години

До ГАДОРЯНКое, синьото или червеното?

2

Шамана

преди 7 години

Предполагам,че това усещане го е постигнал с отвара на кори от мимоза хостилис,но у нас се наказва.