14

Muradoof

преди 7 години

Като цяло това не е новина...но,най много се радвам на новата снимка от статията предната я гледам вече поне четири години беше ми втръснало.

13

hhhh

преди 7 години

Евала...отдавна в България не бе залавян такъв голям престъпник.Натрупал милиони от пласиране на наркотици укривал се като готвач.Да не са били 200 тона хероин...ало джурналяте я поразкрасете малко де...турете там и малко кокаин или хероин...Вие знаете как се измисля новина.

12

123

преди 7 години

издребнели, много издребнели са гербаджий

11

Без

преди 7 години

Близо година работа за да хванат дилър със 200 грама и то трева. Евала!Но пък важното е да е новина..

10

Анонимен

преди 7 години

биячите,мафиотите,тежки наркотици,отровен алкохол, химически и бактериологични отрови в храната, зверства и лошо поведение са ненаказуеми в България.

9

Анонимен

преди 7 години

Тревата трябва да се декриминализира и лицензира за определени места и заведения.Така ще вземем малко туристи от Холандия.

8

Анонимен

преди 7 години

Много хора работят на две места, какво толкова има.

7

Анонимен

преди 7 години

Само се поинтересувайте, на кои места е декриминализиран и какви са условията на живот там, и на кои е криминализиран и какви са условията на живот там, и най-вече какво е нивото на съзнание на гражданите на тези страни.

6

Вече умряла държава

преди 7 години

Смешното МВР продължава да трупа точки пред бавноразвиващия се електорат използвайки обстоятелствата, в които една билка, имаща психоактивен ефект, но не и отровна толкова, че да те убие, е набедена за мн опасна дрога, жалка история, в развитите страни е декриминализирана, на мн места, ако искаш може да си насадиш поне 1 растение за лична употреба, разпространението и продажбата разбира се все още на мн места остават забранени, но на някои вече се случва напълно легално и няма нищо лошо там.

5

Анонимен

преди 7 години

Krai sq nemoje se govori s specovete hvashtat nqkvi drebni ribi koito iskat da prepe4elqt nqkoi lev a golemite ribi koito prekarvat s kilogrami da ne kaja i tonove si barat me4a pla6tat si i nikoi ne gi zaka4a

4

Бай Ганьо

преди 7 години

Дайте телефона му че скоро ще правя парти.

3

яаояа

преди 7 години

Като почнете да го правите голяма новина, че задържан някой с билка и ми е лошо. Журналята сте *** в този сайт.

2

Анонимен

преди 7 години

Може да я е използвал като подправка към ястията.

1

Анонимен

преди 7 години

Този сигурно е дребна риба зада го хванат.