19

Анонимен

преди 7 години

И преди не съм пила, и по време на бременността и сега пак не пия (кърмя). Не бих си оставила детето в запушена стая да диша цигарен дим, нито бих го оставила да седи на земята не знам колко време ( едва ли са с подово, за да е много уютно на пода). А за бащата.. нямам думи. На който не му харесва нещо е редно да го промени, а не да снима клипове. Жалкото е че колкото и ужасна да е средата детето само нея познава, и преместването му пак ще го стресира него повече отколкото тъпите му родители

18

Един отАндрешковците

преди 7 години

Най-скандалното е това, че точно такава жена още твърде млада се е възпроизвела . А ние плащаме ли, плащаме - надбавки, майчински ...Сега, ако й отнемат децата, ще плащаме още повече и то на хора, които едва ли ще са по-добри от тези родители и едва ли ще осигурят по-добри условия за децата!

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - 16Имате право в това което пишете. Списъка на роми да стават приемни семейства е огромен. Едно прието дете им носи от държавата с престъпни закони още 700 лева на месец,Всички роми са готови да платят на социалните да ги одобрят за приемни семейства, За българско бяло детенце корупционната такса е по висока. Българите много да внимават и да тръгнат по петите на социалните служители..

16

Ruse

преди 7 години

Каква майка е тая пияна !Не е най-доброто да оставят децата в тия изостанали домове,ама по добре,тая всеки ден различен мъж кара в тях...Аз я познавам злоупотребява и с алкохол и наркотици и с мъжете също ;)

15

Анонимен

преди 7 години

НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ КЛИПА, НО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ТВЪРДЕ БЪРЗО, НЕОБМИСЛЕНО, БЕЗ СЕРИОЗНО ПРОУЧВАНЕ СЕ БЪРЗА ДА СЕ ВЗЕМАТ ДЕЦАТА ОТ МАЙКА ИМ.ТЕЗИ ДНИ БЕ СЪОБЩЕНО ЗА ПРЕМРЪЗНАЛО ДЕТЕ, ЖИВЕЕЩО ПРИ ПРИЕМНИ РОДИТЕЛИ.МОЕТО УБЕЖДЕНИЕ Е, ЧЕ РЯДКО НЯКОЙ ДРУГ БИ СЕ ГРИЖИЛ ПО-ДОБРЕ ЗА ДЕТЕ ОТ СОБСТВЕНАТА МУ МАЙКА, ДОРИ ТЯ ДА НЕ Е СЪВЪШЕНА.СМЯТАМ ПРИБЪРЗАНОТО РЕШЕНШИЕ ДА И БЪДАТ ВЗЕТИ ДЕЦАТА ЗА ПОГРЕШНО.

14

Анонимен

преди 7 години

Един път се била напила, сигурно и за това цялата стая е зарита с ***. Интересно с какво ли е толкова заета когато не пие, че да не може поне да изчисти? А колкото до мъжа, вместо да прави клипове, можеше през това време да се погрижи за детето или и той да пооправи малко, ама... по-лесно е да снимаме вместо да свърши нещо.

13

Кифла

преди 7 години

До *** до 28Въх сакън ЦРУ ще ми види кифленските снимки ужас! :(

12

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникЦиника както винаги коментира преди хапчетата му да подействат... тъжна картинка :(

11

Анонимен

преди 7 години

Моята гледна точка е различна от коментарите до тук .Не приемам целенасоченото унижение на човек . Този мъж е чакал жената да се напие и да я снима , после да я качи и смаже . Той е болния .а и с подобно поведение каквото той показва не е трудно да се предположи защо жената пие и е нещастна . Хора, нека не губим човещината си ! Представете си някой вас да ви снима когато сте пийнали и ви покаже пред света . Това нормално ли е ? Вече фейса стана начин за смазване на човека Аз лично съм ужасена

10

POP

преди 7 години

Hristiqnski cennosti

9

Анонимен

преди 7 години

Абе какво се учудваме, то да е само в това семейство...

8

Дан

преди 7 години

Била провокирана да се напие - моля те недей с това обяснение хахахахах! Обичала ги - то се вижда, колко ги обичаш. Как може да съществуват такива хора въобще!

7

BG гатанка

преди 7 години

Що е то?

6

Анонимен

преди 7 години

"В близка до семейната среда"? То нали се вижда каква им е семейната среда... в завод за отпадъци ли ще ги настанят?

5

Анонимен

преди 7 години

И тези имат права равни с моите на едно, че дори и повече ! Бал съм я в държавата !

4

Коце кмета

преди 7 години

Голяма работа като са и ги взели, ще си направи още 3 поне...

3

хахахахахааааааа

преди 7 години

СТРАНДЖАТА,ШОПЕ, ЖОПЕ и дрНе може да има такова в България!

2

НЕбългарин

преди 7 години

А кючекчийката от Пловдив дето я даваха по новините как полугола върти кючеци с 7 годишната си дъщеря и момиченцето пъха банкноти в гащите още на тази възраст пак не бяха българи нали? А оня дето наръга гаджето си от ревност в село Куртово Конаре преди около месец пак не бяха българи нали!А миналата година заварчика Стефан от Шумен който уби жена си Галя и я разчленил и държал в един килер пак не беше българин нали?А сваряването на 4 годишната Ани от баща си Станислав в Гърция?

1

онбашията

преди 7 години

работата - проклятието на пиещата класа